Pro ty co chtějí ILko, je to malé vítězství a pro zbytek fandů, co chtějí GF a vejš je to plýtvání silama. FC Šroubteam chce jít do ligy a tak staví kvalitní gólmany a střelce. Můj názor je stejný (hrát čestně bez donate) tzn. žádné fauly a filmáky ve vápně apod. Jde mi čistě o férovou hru. Mě je jedno, jak si toho vendora opět nastaví. Sem tam se přídu podívat, pokecat a chci vidět už nějakou tu PKnou akci a góly bo přiště nepujdu. Netrvám na tom jak bude server vypadat a jaký bude mít vliv do budoucna. A pokuď jde přátelé o tu poezii, tak to šlo idylicky skrz mě a petláhví kozla.
1)byl bych opatrný s těma velkýma zahraničníma clanama, vím že chodí hrát jen pokud dostanou vše od GM.
2)ten celkový wipe DECu je snad jasná věc ne ? jestli ne tak nemá cenu začínat :/
Já jen doufám, že ještě popřemýšlíte nad GF. Přece jen je vyladěná a je to mnohem větší fun jak IL, které je "dohrané" za pár týdnů.
S těma CP máš bohužel pravdu, i když to říkám nerad Ale to neznamená, že budeš dělat server pro bandu solistů, kteří se nejsou schopni zorganizovat na žádnou akci. Max CS 1x za 14 dní a to je ještě úspěch.
Papa Emeritus II. and his Nameless Ghouls will rule the world some day.
The ideal way to contact us is directly on our FB.
Mazat DEC? Proto je tam šetřím tak dlouho? Tsssse
- Jinak nevím o žádném GF serveru který by měl alespoň chvilkovou životnost
- Dal bych zase staré dobré IL jako každý podzim posledních pár let...
- Když je to tak jednoduché a rychle dohrané, tak proč celý server byl sto let za opicema když jsme sundali prvního baiuma?:/
- Líbí se mi featura co dost IL serveru začalo využívat a to custom respawn Epic RB - AQ každý den mezi 20 - 21h , Baium co 5 dní mezi 19 - 21 h atd... že je to přizpůsobeno pro tu naší starou komunitu, která chodí do práce a je ráda, že si zajde na PVP až večer
Snad se tu konečně vyjádří i někdo větší a né jen randomi z giranu chichi
S láskou,
uNi
H5 by byla hodne zajimava bohuzel ta co je tu k dispozici neni moc dobre hratelna.
IL tu uz bylo mockrat a opravdu je pravda ze je velice rychle dohrana.
GF by byla velice fajn zmena a je mnohem zabavnejsi a zajimavejsi. Dlouho se tu na ni i hralo a prisla mi celkem i bez bugu a odladena a to ze se GF neda solovat neni az tak pravda, da se to hrat na solo uplne v pohode CP ma jen vyhodu rychlejsi farmy, ale jinak je to uplne jedno.
Nevim jestli je v moznostech GM tymu aby se spustily oba servery a pak by se hned videlo o ce je vetsi zajem, ale to by mohlo byt reseni, kazdej by si vybral co chce hrat (za starych dob tu bezely i 3 servery)
PRO SROUBA: hele jen tak ze srandy hod jsem hlasovani o tom kdo by co chtel jestli GF nebo IL
strasne moc postav
The ideal way to contact us is directly on our FB.