C4/IL 2x je ztráta času pro většinu lidí na serveru. 80% lidí ani nedodělá A sety a bude konec
Za mě bych šel směrem vyššího ratu a GF+
Třeba H5 sinister 15-30 x s fullbuffem a bude kopec srandy ikdyž neni H5 tady stoprocentni
C4/IL 2x je ztráta času pro většinu lidí na serveru. 80% lidí ani nedodělá A sety a bude konec
Za mě bych šel směrem vyššího ratu a GF+
Třeba H5 sinister 15-30 x s fullbuffem a bude kopec srandy ikdyž neni H5 tady stoprocentni
H5 low rate bez buffera to same jak bol sinister .... najlepsi chron vydrzal najdlhsie bavi najviac ludi
imo by mohl být zajímavý projekt, který by postupně updatoval -> tj. c4->il->gf->ge->hf? (např. co 2-3 měsíce) klidně lowrate
je to sraní s migrací sql databáze, ale nic na co by se nedalo připravit...
il gf i ge tu jede celkem stabilně, těžko říct jak c4 (hackfest) a hf (bugfest)
Jo to souhlas.
Nicméně bych sd ani nebyl vzhledem k úspěchu Grand Elmoru dát druhý season GE s podobným nastavením.
1) Já zastancem ilka nejsem, za mě mačkat F1 těžký moc není a během chvíle tam není co dělat.
2) Epilog je tady na dobré úrovni. První server byl úspěch a další by se získanými zkušenostmi mezi lidmi mohl byt ještě lepší. Jen by to chtělo upravit sodko na rozumnou délku třeba 3-4 hodin, ale o tom už by se dala vést diskuze a ještě pár jiných věcí mě napadá.
3) H5 je v dnešní době asi nejoblíbenější. Stojí podle mě za zvážení investice do kvalitního softu. Návratnosti bych se nebál, určitě by to přilákalo i spoustu zahraničních lidí a přece jen tam jsou další kravinky do donate shopu, kterých se dá využít a vydělat.
Hello.
So what's the plan for this year? Are you planning to open new GF/GE project in September? We can bring some ppl in
Cheers!
Adrenalin hraje za nas !!