Škoda no, docela jsem fandil wizardovi, že i on tu 85 nakonec dá.
Letošní vaši ostudu nemá cenu ani flamit, bez terreho a lyna to byl stejně takový poke B tým. Akorát Psychovi jste nemuseli rozjebávat klan, na to abyste quitli týden na to.
Takze vysvetlim, aby aj retardovane Kosy a Lershye chapali.
OW logika: Poke quituju lebo prehravaju pvp!
realny dovod: Poke prehravaju pvp lebo im to ludia uz davno kvitli
A o tom, ze Fox CP su len PvE hraci a ked sa dorovnava equip tak by uz nic nevyhrali sem pridam highlight najlepsieho pvp hraca servera, ako inak, z Ownage: https://clips.twitch.tv/SarcasticPro...SwallowTF2John
Naši šli na rpg ještě před tím, já taky nehrál. Nikomu se nedá vyčítat, že odešel.
Blábolej si co chceš, nezavísle můžu potvrdit, že quitujete v momentě, kdy už nemáte vše free a ownage vám začínají konkurovat. Ostatně jako na každým serveru, kde sem vás potkal a nedostali ste bany za botění.
Last edited by LittlePsycho; 14-12-2019 at 18:15.
To sedí od někoho, kdo nechtěně založil klan, po měsíci quitnul GE a po dalších dvou týdnech stihnul quitnout RPG.
A teď jsi zpět, huntíš semi-afk party ve Fogu a k tomu všemu máš pocit, že všemu rozumíš a přišel jsi nezávisle vyblejt svůj názor na fórum... kdyby si místo toho raději obnovil klan, zkusil dobrat nějaké party a zkusil znovu hrát když to Poke po třech dominatních měsících přestalo bavit, možná budeš mít šanci? Co myslíš?
Počkej, takže já sem quitnul GE, pak RPG a teď vlastně hraju na GE? aha, aspoň vím
Na klan už nemám prostě čas a byl fail to zakládat. Aspoň se na nic nevymlouvám a nebrečím jako ty, když ti někdo zhejtí video.
Last edited by LittlePsycho; 14-12-2019 at 20:32.
Ano takže ty si quitnul GE, pak RPG a pak si se opět vrátil jestli jsem to nenapsal dost jasně.. Promiň já brečím? Já uznal že nejsem nejlepší hráč, uznal jsem že to nebyl nejlepší edit pod sluncem a raději jsem ustoupil, než abych dál krmil trolly.
Taky jsi psal, jak Wizard utekl k silnější straně přitom děláš to stejné na fóru, kde jsi obešel zjišťování informací a přidal ses k většině, protože lidi z Poke už jsi někde v minulosti potkal a určitě v tom není nic osobního co?
A o jakých výmluvách píšeš? To že enemy nebyly schopní catch-upnout Poke za tři měsíce není výmluva ale fakt. Jestli máš také představu, že servery s 10x ratem, donate shopem a Epiloguem přežijí živé déle než prvních pár měsícu tak se pleteš.
Už i pro mě, co jsem tu sotva měsíc mám všechno vyexpené a nafarmené a doslova se musím nutit logovat na akce které jsou pořád o tom stejném, kdy buďto vyhrajeme bez problému když jsou vyrovnané počty, nebo se lehce zapotíme když OW nabere celej server a jde na nás.. a pak tady jeden nešťastný incident, kde se OW podařilo vyhrát na CS a hned hurá na fórum to všem povědět jak nejvetší šlápoty, já to chápu mají radost z první výhry, ale že i ty se do toho musíš míchat nechápu
Jo takže teď zapomeneme na fakt, že si dal za pravdu OW, že Poke prohráli a proto quitují a navážíš se do Wizarda, který se zastával rozumnýma argumentama svého klanu? To jak sis přebral moji odpověď je tvoje věc.. ale očividně nevíš která bije kolego.