-1
-1
-1 než autopickup, bych radši uvítal start serveru v pátek na večer než v půlce soboty
To už se tu řešil minulý server nebo už předminulý? Neprošlo to a rád bych, aby to neprošlo ani tentokrát. Pickování dropů přeci jen má své kouzlo a neovlivňuje to nijak hru.
A jak tu již už někdo psal, uvítal bych start serveru hezky po práci v 18:00 v pátek. Tento čas v tento den mi moc nedává smysl.
Taky nejsem pro autopickup, sbírání dropu má svoje kouzlo, jak řikají ostatní. Jinak ten začátek serveru jsem taky nepochopil, sice už jsem se přizpůsobil sobotě, ale pátek večer lepší
Nedá se zavděčit všem s tím startem (stejně jako s nastavením serveru), to je jasný. Ale nějak právě nechápu důvod. Ale chápu, že teď to změnit už nejde, když se všude prezentuje sobota po O. Když už sobota, tak aspoň v 10:00
Se startem bych už nehejbal, pro mě by byl ideální start tak ve tři odpoledne v neděli ale co nadělam, takhle si zahraju tak 4 hodiny a jdu do práce na noční na 12h + pak budu v neděli dopoledne asi potřebovat nějakej spánek
Každýmu se to hodí jindy, už nechodíme po-pá do školy
Last edited by JaMiskater; 30-09-2018 at 14:39.
My DE 2018 custom patch here: https://forum.lineage2.cz/showthread...final-version)
Dává to smysl to pustit až po volbách. Ještě bych prvni login podmínil fotkou od volební urny :-P
To sou regionální volby. O nic nejde
[b]Royal Elmore --> [color=#FF0000]Terra [/color]--> Blade Dancer[/b]
[b]R.I.P DE --> [color=#FF0000]Waskl ( Soul of Destiny ) [/color][/b]