Quote Originally Posted by Daevek23 View Post
Tam mi rekni bude ten novej servr lepsi protoe ta DE17 bylo jak ty rikas rychlokvaška po vanocich nebylo co delat a ty eventy byli jak z pomocne skoly bez urážky. sedet a hrat ruletu?? xD event by mel byt jeden tym dobiva pozici co druhy třeba brani nebo tym vs tym jako to mas na tech celosvětových serverech. A ta orfenka proc ne je to dobry napad vzdyt je to sperk ted o nicem. A az ti poslu obrazek jak si jeden clovek sunda cabrio protože si veme 6x oken. A nez si clovek udela S set ve várce nebo v ketre THE END xD. To je DE jaky zname xD
Četl si první stranu vůbec? Šroubek psal, že PvP eventy budou jako na tvých "celosvětových" JAVA serverech. (Já třeba nejsem fanoušek téhle úpravy, třeba to ale nastaví jenom třeba dvakrát denně s nějakou pěknou odměnou)

Orfenka je oničem, co s ní chceš dělat? Navrhni přesné staty, co by měla přidávat. Ono každý den AQ, co druhý den tezza, občas do toho "hlavní WB" a zaken. (Proč vlastně není zaken třeba co 3 dny s randomem +-hodina? Třeba by pak přestali brečet ohledně orfenky, víc bossů ve stejný čas= budou mít slabší klany větší šanci- a stejně ***** zabijou)

Pošli obrázek, jak si člověk sundá cabria. Se šesti okny a dobrým equipem si sundáš asi každé RB. Nicméně ten equip ze startu nemáš a ostatní tě u toho budou otravovat/zabíjet.

Ve varce/ketře ten recept taky nešel pomalu. Myslím že za 2-3 hodky jsem měl jeden. Jak máš trochu štěstí nebo doplňky vyměníš, není to takový problém. Šroubek psal, že to mírně boostne, opět se tě ptám, četl si první stranu?