Quote Originally Posted by Johnas View Post
chapute a preste takovouhle odpoved jsem cekal, jenze taky musis vzit v potaz to ze pak vsichni jen breci ze na tu oly nikdo nechodi a nebo chodi porad jen ty stejni lidi a nebo se jen leje (a zase porad ti stejni lidi) kdyz tu oly obohatis a nabidnes neco i tem co tam nechodi jen proto ze z toho nic nemaji protoze hero stejne nebudou tak to dopadne zase stejne a skoncime u brekotu ze je oly na nic a mrtva. A na vic si myslim ze tohle by mohlo i castecne zabranit nalejvani, protoze by ta oly mohla jet porad.

Vem si ze ted je na serveru pres 800 nobles postav. Takovejch 200 by mohlo byt opravdu jen hracu. By byla krasna oly kdyby treba jen polovina chodila aktivne.

a dal jsem jen navrh, je to na diskuzi a na GM jak se rozhodnou jestli by to stalo za to a nebo ne

ale uprime rekni mi jaka by se li libila vic oly. Takova kam chodi porad stejch 20 lidi (a jen s oly charama) nebo takova kde by bylo treba 40-50 lidi (s ruznyma charama) jen k vuli tomu ze by z toho neco meli? (prosim berte tohle jen jako priklad)
Určitě by to bylo fajn, ale záleží jak moc do toho jde hrabat, aby se to nerozjeb*lo.

Mě vždy vadilo, že sem 6 zápasů nějak vymlátil sotva 15 bodů a pak přišel glad - já byl necro, šup šup a 6 zápasů bylo pryč respektive body. Ztráta max. 10 bodů by byla super, kdyby bylo aspoň to. Pokud by to dokázalo selektovat hráče podle bodů, tak to by bylo ještě lepší.

Ohledně debaty DEC:
klady - moc jich nevidím, spíš žádné, začne přeci nový server. To, že tam někdo nasypal prachy a nevyužil toho, je už jeho smůla, tak to přeci chodí. Pokud získal DEC ze hry prodejem věcí, je to identické jako kdyby si schoval do WH DC set a AM+acu a na novém serveru si jí nasadil. Ano, za ty DEC si na novém serveru nic nekoupí, ale má je ulité ze serveru, který už nefunguje. Mělo by dojít k anulaci.

zápory - server přijde o prachy, odradí to asi spoustu hráčů, rozhodně více, než těch, co do toho něco nasypali předtím.

Můj názor. Mě beztak nezbude než tam něco poslat na přestupy