Originally Posted by
Eviadan
Čaute,
chcem vám všetkým dať vedieť, kto vlastne je FYDA a čo spravil.
Poznal som ho viac ako 3 roky, hrávali sme spolu viac hier a serverov, riešili veci z reálu a podobne, nikdy by ma nenapadlo že toto dokáže.
Na tomto servri ,sme hrali traja hráči (ja sida a fyda) ako malá cp, všetci mali prístup na všetko. Jedného dňa sa rozhodol kvitnúť lebo v jeho hlave sa zrodili myšlienka že hráme na seba a podobne paranoidné sračky. Kvitol , rozbil DB+8 s focusom, na ktorom nemal podiel len on, blokol si nás na FB a povedal ze na DE konci. Bolo mi jedno ze rupol nejaky luk, je to predsa len hra ale to ze ma niekto po 3 rokoch bez slova blokne zamrzi.
Ja som si acc zmenil, sida nie lebo necakal ze bude taky podrazak. Dnes som sa logol, všeky acc vybraté, všetky potrebne aj nepotebne veci prec. Zobral aj take veci ako a zbran z WC , bd sws, len aby sme si nezahrali.
Mali sme petklan v ktorom CWH bol vsetko matros, s recepty, keye, SC 13 , proste veci za cely server ulozene na jednom mieste.
Fyda si prehodil CL na svoju postavu, vsetky nase postavy odtial kopol prec a uplne vsetko ukradol.
List veci co ukradol
IC heavy set
FB+focus
DB
AM
tlm heavy set 3x
2x im s focusom
gsc13
mj light set
TG
TLM robe set
DC robe set 2x
TT set
+ neskutocne vela matrosa a keyov.
Viem že GM s tym nič nespravia, takže v tomto bode len dúfam že ho dostihne karma a padne v živote na hubu aby sa spamatal a prestal sa spravat ako emocne nestabilne decko.
Ak ho niekto poznate, dajte mu za mňa facku.
Ďakujem
PS: V hre ma postavu Lazycrazy, animaltrainer.