To je tak smutne, az je to vtipne
Borci, proč se na to nevyserete. To je jako vidět z videa, jak Zeman spadl někde na hradě a dělat si *****, že je ožralej, přitom víte velký prd, co bylo příčinou, proč mohl asi tak mohl spadnout.
PS: Příklad to není úplně ideální, ale běžný člověk s průměrným IQ tu pointu toho pochopí, co jsem tím myslel.
+1 za ten první song, mám ho rád.
WRAlth GL HF
BTW prý ta perioda je nějaká buglá, že po naportění ti to nechá ten newbie buff a nedá se tam buffovat, jestli je to pravda, mohlo by na to GM mrknout?
kane ty by jsi měl navštívit psychiatra ... Ty jsi takový kus retarda, až to není možné...
To máš Logy pravdu, ač jsme byli velký klan, který držel spolu, tak je nutno si přiznat, že po quitnutí Uniho a jeho CP, tak už nejsme tak jednotní jako předtím. Škoda, ani jsem nevěřil, že to bude mít tak velký dopad, ale nahradit už je nedokážeme. Ownage asi už vyhráli server, či? Jinak Hugo za posledních xxx dní, co se událo, tak všechno co dělal pro klan, tak skoro dělal sám na vlastní pěst, za to má můj respekt a je to velký hráč.
GL HF
to jako chceš tvrdit, že tvá hromada sraček co tu napíšeš je plodná? dej si facku