[B]~Naia ~ [/B][COLOR=#ff8c00]Shanta[/COLOR][B]- [/B]Yul Sagittarius 99 / Iss Spectral Dancer 95 | [COLOR=#ff8c00]Shantariel[/COLOR] - Tyrr Duelist 87 | [COLOR=#ffa500]ShantarielV2[/COLOR] - Iss Spectral Dancer 95
[B]~Gamepark C4~[/B][IMG]http://filcz.ic.cz/other/ripbar.gif[/IMG] [COLOR=#ffa500]Shantariel[/COLOR] - Spectral Dancer 78 / Titan 76 / Sagittarius 78 / Shillien Knight 66 | [COLOR=#ffa500]Stormwarrior[/COLOR] - Titan 76 / Swordsinger 60 |[COLOR=#ffa500] Morphogenesis[/COLOR] - Dreadnought 76 / Titan 76 / Spellsinger 62
Pro nás jsou důležité všechny validní vote, jestli máš jednu IP nebo přístup k vícero je tvá věc, v rámci web profilu to neomezujeme, takže pokud ti vote uzná vote server dostaneš WC. Včera jsem se tu hádal asi hodinu s borcem z topzone s tím že je na náš server enormní lavina fake votes, protože to lidé prostě zkoušejí. Ono aby ne klikneš vote server ti poví že OK tak jedeš další a pak na účtu 0 WC :-D
Takže pokud to bude topzone hodne štvát a někdo ty proxiny nenechá ani přes upozornění tak hold dostane po papule. Pokud máš haldu validních vote a pár invalid, tak jsi v poho.
Ahoj, bere se za invalid vote i když kliknu na tlačítko hlasovat a jen mě to přesměruje na stránky TopZone na kterém nic nezmáčknu?
delam to uplne stejne jak ty a sem akorat ve schize jestli nedostanu ban i kdyz zadnou proxy nemam a nepouzivam docela by se hodilo nejak vyjastnit co vse se da pocitat jako invalid vote, protoze obcas to blbne a kdyz se na vice wifinach v praci podivam stridave na profil jestil uz muzu hlasovat tak mi to obcas napise ze "neco se nepodarilo" a ja pak nevim jestli se treba i toohle nepocita jako invalid
[B]~Naia ~ [/B][COLOR=#ff8c00]Shanta[/COLOR][B]- [/B]Yul Sagittarius 99 / Iss Spectral Dancer 95 | [COLOR=#ff8c00]Shantariel[/COLOR] - Tyrr Duelist 87 | [COLOR=#ffa500]ShantarielV2[/COLOR] - Iss Spectral Dancer 95
[B]~Gamepark C4~[/B][IMG]http://filcz.ic.cz/other/ripbar.gif[/IMG] [COLOR=#ffa500]Shantariel[/COLOR] - Spectral Dancer 78 / Titan 76 / Sagittarius 78 / Shillien Knight 66 | [COLOR=#ffa500]Stormwarrior[/COLOR] - Titan 76 / Swordsinger 60 |[COLOR=#ffa500] Morphogenesis[/COLOR] - Dreadnought 76 / Titan 76 / Spellsinger 62
pocita sa za valid vote ked obeham 30 IPciek s jednym zariadenim ? (mobil)