Originally Posted by
uNiquii
A ještě dodatek.
Nikdy jsem se nesnažil být tvým vysněným vzorem, nikdy jsem nenapsal, že jsem nejlepší. (Píšete to o mě celou dobu vy, děkuji....)
Jsem pouze inteligentní tvor(člověk), který hraje lineage a nechce být pouze random číselko v soupisce online hráčů a pokaždé se snaží něco na serveru dokázat :o)
Tento rok jsme si vybrali Dark Elmore o kterém jsem si ještě před startem přečetl v uzamčené sekci na foru z minulého DE, jak se zde Pixel postavička nach vyplakává na forku, že je server po 30 dnech mrtvý, jak ostatní píšou, že po odchodu starých dobrých pokeballz hrajou Ownage na hrdiny a nikomu nepovolí si vzít sub rb a zabíjí server (Strašná ironie :/)
Na serveru jsem nikdy předtím nehrál, ale hned jsem věděl že chci Šroubovi, na kterého tu všichni nadávali a šířili fámy pomoct server udržet jak jen to půjde z pozice hráče. (Videa,streamy,reklamy na sociálních sítích nonstop,návrhy nových srand) ale hlavně:
VYTVOŘIT konkurenci clan zergu Ownage o kterých jsem se dočetl, pomoci všem hráčům k docílení subclass, vytvoření zábavy=PVP pro clan Ownage.
Podle mě se vše podařilo, server jede 47 dní, máme tady krásně živo, začíná nám vote systém, který má velký potenciál, Jirka udělal alespoň nějakou reklamu...
Nikdy jsem se nechválil že bych tenhle CP systém vymyslel, jen jsem vysvětlil jak je možné že jsme stále online když zde všichni napadali naší CP že jsme na pracáku, jsme gm clan a jsme boteři..... Tak jsem je musel zasvětit jak se dá hrát lineage 2 i když jsi pracovně vytížen a rodinou zasvěcen (Jsme všichni, děti už ve světě l2 neexistují) kdy hraješ v 20 lidech za 9 charů a nemusíš díky tomu u té hry sedět nonstop a víš že se pořád něco děje :O
Děkuji všem hejtrům, bez Vás bych byl méně viděn.
Mé herní jméno je uNiquii,
Realné jméno Patrik Gelnar a doufám že skecnem na srazu až ho Šroub udělá i s mým vrátným Joseeeem.
S láskou,
uNiquii.