Nebylo by od věci mrknout na úpravu dohlednosti nicků u NPC, vzhledem k tomu, že máme L2.ini chráněný a hráč si to tak nemůže upravit sám, jako je tomu v tomto topicu.
Nebylo by od věci mrknout na úpravu dohlednosti nicků u NPC, vzhledem k tomu, že máme L2.ini chráněný a hráč si to tak nemůže upravit sám, jako je tomu v tomto topicu.
Last edited by Timi; 24-09-2017 at 16:08.
Timi
2006: Shilien Knight 75 / Destroyer on Light Elmore 1x rate >>> Lineage 2 Delete
2017: Storm Screamer 80 / Soultaker / Titan & Noblesse on Dark Elmore 16x rate
Netýká se to zas přímo tohodle topicu, ale nechci kvůli tomu zakládat samostatný vlákno...
Náhodou by nešlo nějak dosáhnout, aby gameguard neblokoval teamviewer, splashtop a podobné?
Chápu, že je to ochrana proti botum, ale někdy bylo docela fajn se z práce připojit domů na noťas a buď upravit prodej, nebo checknout stav sub RB, etc... když na to člověk čeká.
Nedá se někde v systému upravit herní příkazy, např. aby fungovalo:
/i jako /invite
/t jako /target
Vím že jsem to kdysi nějak udělal ale nemám tucha jak. I když je to drobnost, dost mi to chybí
[QUOTE=Timi;164480]Nebylo by od věci mrknout na úpravu dohlednosti nicků u NPC, vzhledem k tomu, že máme L2.ini chráněný a hráč si to tak nemůže upravit sám,
]
Též se přimlouvám za tuhle úpravu, já osobně si tohleupravoval na každým serveru kde jsem hrál, hned po vyzkoušení zda jde lognout do hry. Konkrétně se jedná o soubor l2.ini, kde by se upravilo pouze jedno číslo:
[CharacterDisplay]
Name=true
Dist=1000
hodnotu Dist změnit na aspoň 3000.
Je ale fakt, že upravit tohle pro všechny by mělo jednu nevýhodu - BD a SWS by přesně nemohli určit vzdálenost, když už si nebudou "krást" manu navzájem při buffování song+danc. Jedině že by byly povoleny dvě verze l2.ini, jedna s Dist=1000 a druhá s Dist=3000.
Interface je povolený? Lebo čo viem včera chlapci od unknown veselo asistovali cez interface a Diaz sa vyjadril, že je to povolené...