Ahoj vsem, tak to vypada ze zajem je. Do hry se dostanu zase nekdy odpo/vecer tak clan zalozim a mrknu kdo z vas bude online a ozvu se. Jmeno ve hre mam stejny - nebojte se ozvat kdyz budu online.
Ahoj vsem, tak to vypada ze zajem je. Do hry se dostanu zase nekdy odpo/vecer tak clan zalozim a mrknu kdo z vas bude online a ozvu se. Jmeno ve hre mam stejny - nebojte se ozvat kdyz budu online.
Ahoj, taky bych měl zájem, pm "Razlovskij" in game. Případně se ozvu já.
Díky. :-)
Hej borci mám to úplně stejně jako vy, zkušenosti z L2 větší a dlouho ale taky už delší pauza, co mě potěšilo tak tady v databázi byly můj starej účet tak sem ho oprášil . Zatím sem si rozjel TH, PP, Spoil, WC vše kolem 40lvl... nostalgicky sem se do toho teď 2 dny pustil. Nicméně doby kdy jsem u toho proseděl většinu dne jsou pryč a už je to spíš takový to připomínání si starejch časů. Takže jestli tady vznikne nějakej klan lidí který to budou mít podobně rád se přidám a pobavím se s váma. Momentálně to tahám s jedním kamošem kterej to má vlastně úplně stejně. Jen narozdíl ode mě stihl mít už i dítě.
Tak klan je založený, jmenuje se Casual. Madthomas je CL tak mu napište kdo by měl zájem.
Sem to mel pojmenovat Domov Duchodcu Jak psal JayCube, clan existuje. Kdyz se pripojim tak napisu tem co tady projevili zajem a pridam kdo bude online. Pokud ma nekdo jinej nick ve hre nez na foru tak me to hodte do zpravy nebo napiste ve hre vy me. Dik
kubajzz - dik, taky tak