Snad se o to aspoň pokusí.
Snad se o to aspoň pokusí.
Tenhle mesic pustili dokonce i 1* C4
Kdyby nekdo chtel zacit Lineage2 classic nebo lineage 2 C4 projekt (CZ/SK) jsem ochoten se spolu-ucastnit a cely ho zafinancovat a zaplatit ze sveho skromneho kapesneho (a to i dlouhodobe, aby byl server bez donate, ktery hru nici).]
PS: Myslim to vazne
skromne kapesne ti na to nebude stacit ;)
funkcni a overeny odbugovany c4 - http://www.dktech.cz/forum/index.php...97.msg2571#new
ochranu a dalsi veci jsem schopen naprogramovat i sam. ale nechci to delat sam jsem moc liny raci budu hrat tady pokud se toho nikdo neujme
rekneme ze mam neomezeny kapital a nudim se
Zdravim, C4 bol super, ale to je vsade furt necro necro a furt sleep sleep a sranda skoncila nezda sa vam?
No jo a my se taky těšili, že už se toho chytne někdo kdo má snahu a ten tupec je tu stále ((( ale kdo ví třeba za rok, za dva tu bude zase servr IL DARK ELMORE, protože nick servru a nostalgie přilákají lidi )))) Přeci jen to bude už DARK ELMORE IV. nastavíme IL, která pojede 2 měsíce, lidi do toho nasypou min 500 a budem se modlit ať jich zadonatuje aspoň 300 )))) Myslím, že Gonchar to napsal dokonale lidi nequitly, protože by byla nuda na servru, ale protože GM a Admin.....