Já mluvila vysloveně o té povídce. Vím, že se dřív dělalo, že když člověk napsal povídku, aby dostal customize, stačilo, aby si to přečetlo jedno gm a posoudilo. Tohle je dost specifická věc vzhledem k tomu, že se třeba vztahuje zrovna na frakce, o kterých třeba druhé GM nemusí moc vědět. To nebylo myšleno nijak osobně. Zas bych těm lidem za to ale nedávala třeba bany, nezakazovala jim to pod nějakou pohrůžkou, spíš důrazně doporučila... Sami časem poznají, jestli je komunita nějak přijme. Ona je jedna věc to hrát, druhá věc, jestli mu to budou hrát druzí, vždycky jsou tu dva pohledy.
Já bych řekla, že ano, s tím hráčem, myslím, zdá se mi to fér. Pokud někomu nějaký jedinec vysloveně kazí hru(opravdu v rp, doufám, že si rozumíme, že mluvím fakt jen o rp hře, ne ooc záležitostech...), tak pokud by ty názory byly objektivní a na místě, tak určitě. Předešlo by to podle mě i zbytečným sporům. Ono když 5-10 lidí je proti jednomu, asi je jasné, že to není jen tak. To je docela dobrá připomínka. Jen mám trochu obavy, aby se to nemísilo třeba s těmi nelore postavami... Víš co... Přijde deset hráčů a bude si stěžovat: "On je zlý démon a ničí mi rp tím, že kolem vůbec prošel!"
Snad se vyjadřuji nějak srozumitelně, dneska mi to moc nemyslí. Málo spánku.