Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Results 1 to 6 of 6

Thread: [RP] Kaldoreia

Threaded View

Registered Users

Záchrana

Dne 7.4 proběhla v podvečer tříčlenná záchranná akce v blízkém tábořišti Soumračného Kladiva u vody poblíž Lor'danel v Darkshore.
    "Vyrazily jsme po cestě, když jsme se blížili k tábořišti sesedli jsme z šelem. Po mém boku stanula moje dobrá přítelkyně Lyrsa a mladý čaroděj. Když jsme zjistili že tam drží elfku neváhali jsme, odlákali jsme jejich pozornost zapálením pár stanů a vydali se pro její záchranu. Cesta k ní byla snadná, ostatní se zabývali požárem. Jakmile jsme byli u ní, Lyrsa a mladý čaroděj zabezpečovali okolí a já mezitím vzala elfku. Poté jsme se vydali pomalu pryč, vlastně pomalu rychleji ale cestou pryč si nás všimli dva členové Soumračného Kladiva a začal boj. S elfkou na rameni jsem se nemohla moc bránit, takže jsem spoléhala na dva mé společníky, ty si s nimi po lítém boji poradili. Neobešlo se to bez zranění proto jsem elfku posadila na šelmu a nechala ji odvést do Lor'danel a sama jsem šla po boku s čarodějem který byl raněn. Jakmile jsme dorazili do Lor'danelu tak jsem mu poděkovala a on poté odešel. Jsem si jista že to Soumračné Kladivo nenechá jen tak, ale já to nenechám také." Úryvek z deníku Trywy Windlight.

Last edited by Tygrsonka; 08-04-2014 at 19:59.