Rytířství

Jelikož ve Světe WoW? se to hemží hrdiny a byla by věčná škoda jejich hrdinské skutky náležitě neocenit, budou tito hrdinové oceňováni titulem rytíř. Jde o čestný titul, neplynou z něj žádné zlatky, pvp či pve výhody ani jiné výhody. Přesto jeho získání by mohlo hráče potěšit.
Rytířem se může stát každý bez rozdílu rasy, pohlaví či povolání.
Rytířství uděluje správkyně dle svého uvážení za hrdinské skutky, významné činy pro království a podobně.
Ostatní rytíři však mohou podávat návrh na jmenování nových rytířů.
(ano, vím že na to nejvíce sedí paladinové a jiní pláťáci, ale tohle je WoW a v dnešní době jsou rytíři jmenováni i herci a spisovatelé).

Zjednodušený ceremoniál přijímání:

Budoucí rytíř po vyzvání předstoupí před správkyni. Na vyzvání poklekne.

Správkyně:
"Jsem hlasem našeho Krále Variana Wrynna a jeho lidu. Naslouchej.
Silou, jež nám propůjčuje svaté Světlo, jsem ten, kdo vprostřed všeho dění odměřuje tvé kroky a ozařuje tvou cestu.
Žádná otřepaná lež se ti nestala pravdou, žádná pomoc ti nebyla těžkou a díky tvé síle zůstáváme živi v nástrahách světa.
Pamatuj, že meč jímž dnes budeš opásán jako náš Rytíř, musíš pozvednout vždy k obraně naší, své, slabších i svých přátel. Však pozvedneš-li zbraň pro zištnost či bezpráví budeš zatracen do konce svých dní."

Pasovaný:
"Tak přísahám. Každé protivenství jehož se dopustím proti mé přísaze budiž odsouzeno.
Přísahám věrnost Králi Varianu Wrynnovii, jeho lidu a Správkyni Stromwindu. Budu mluvit a mlčet, činit a zdržovat se činu, přicházet v nouzi i hojnosti, v míru i boji, živ i umírajíc od tohoto času nadále, dokud mne smrt nevezme do království zapomnění nebo neskončí svět."

Správkyně:
“Budiž ti ku paměti na tvou přísahu a že od dnešního dne jsi znám jako Rytíř (celé jméno)“

Správkyně pasovanému předá tabard a meč, ten povstane a oblékne si je.

Správkyně:
"Přijmi místo mezi našimi Rytíři, kam po právu patříš."
Ukloní se pasovanému, ten její úklonu opětuje a zařadí se k Rytířům.