Spíš sis špatně vyložil jeho vyjádření (či ti jeho vyjádření někdo prodal zprostředkovaně). Každé GM ti ohledně úprav klienta řekne to samé, pokud nejde o blokovaný soubor ze seznamu na foru, tak je to povoleno. To že je něco povoleno neznamená, že se to časem nezmění. Konkrétně asist přes ~ je řešen modifikací interface, která povolena není. Kdyby si každý přečetl základní info o úpravách, tak není problém. Občas mám dojem, že se spíš pokusí hráč nachytat GM při nekorektní odpovědi. Jak jsem si již mnohokrát vyzkoušel naživo osobně. Něco jsem prohlásil na TS a do 10ti min to bylo u mě z5, ale formulované úplně jinak. Naštěstí tam u toho byla i ta osoba, která to info poslala ven, takže jsme se tomu jen zasmáli.
Takže ještě jednou k úpravám klienta: Co není blokováno v seznamu souborů v prvním postu tohoto topicku je povoleno. Pochopitelně neznáme všchny modifikace, pokud někdo narazí na něco co mu příjde jako problém, může to reportnout na mail: info@lineage2.cz a my si to projdeme a zvážíme blokaci.
Děkuji všem za pochopení