Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,729

    Client Installation and Solutions to Problems

    Everything you need for playing on our server you can find in Lineage2.cz section download.

    DO NOT install the game to system folders like C:\Windows or C:\Program Files.

    The Very First Client Installation and System Patch
    1. We recommend that you set up an Exception in your antivirus/firewall program for the whole game folder in our case C:\Infinite Elmore. Some AV/FW might detect some sort of virus in our system patch. That is just anti-bot protection. There is nothing to worry about, we have been using it for years.
    2. Un-zip the Infinite Elmore.zip file in C:\ (password: infiniteelmore).
    3. For activation/deactivation of all system modifications such as drop/spoil/lvl/agro hack go to "Client Modification and Drop/Spoil/Level/Agro Hack Activation". The drop/spoil/level/aggro hack is turned on by default.
    4. If you are already registrated on our web and your game account has been already created, you can log into the game. Just run the game as administrator with C:\Infinite Elmore\system\L2.exe.


    Update System Patch Only
    1. Do not delete anything, all you have to do is to copy the patch content in to the game directory C:\Infinite Elmore.
    2. Then run the game as usual (as administrator) C:\Infinite Elmore\system\L2.exe.


    Client Modification and Drop/Spoil/Level/Agro Hack Activation
    1. Minor client modifications are allowed except for the list of forbidden folders.
    2. Drop/spoil/lvl/agro hack is very easy. Your folder C:\games\lineage2\system contains 3 directories
      • Drop/spoil/lvl/agro hack is enabled by default in live server system patch.
      • withdrop - this folder content copied into C:\Infinite Elmore\system will activate Drop/Spoil/Level/Agro Hack.
      • wodrop - this folder content copied into C:\Infinite Elmore\system will deactivate Drop/Spoil/Level/Agro Hack.
      • modify - a various stuff especially for more experienced players who know what to do with. It works the same way as above.


    Problem`s Solutions

    • Time to time, some AV/FW such as Avast or NOD ESET delete some files in the system folder. In that case you have to setup Exception in your AV/FW all over the game folder. If the system is not complete, you won`t be able to turn on game client.


    If nothing worked, write into this topic. What kind of error your are dealing with and lets check it out together.
    Last edited by Teclis; 13-09-2021 at 22:03.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  2. #2
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,729
    Vše potřebné pro hraní na našem serveru naleznete na Lineage2.cz v sekci ke stažení.

    První čistá instalace klienta a systém patche:
    1. Doporučuji na vašem antivirovém programu nastavit výjimku pro celou složku s hrou, v našem případě C:\Infinite Elmore. Některé AV a FW mohou detekovat virus v našem system patch, je to kvůli ochraně která je v systému obsažena, nemusíte se obávat používáme ji roky.
    2. Rozbalte Infinite Elmore.zip který jste si stáhli do C:\ (heslo: infiniteelmore).
    3. Jak aktivovat / deaktivovat modifikace systému jako drop/spoil hack, atp. naleznete níže viz "Modifikace klienta + aktivace/deaktivace drop/spoil/lvl/agro hack". Drop/spoil/lvl/agro hack je aktivní již ve výchozí instalaci.
    4. Pokud jste již registrovaní na webu a máte založen herní účet, můžete logovat do hry, kterou spustíte standardně přes C:\Infinite Elmore\system\L2.exe.


    Pouze update system patche:
    1. Již nic nemažte, pouze zkopírujte obsah patche do adresáře s hrou, v našem případě C:\Infinite Elmore.
    2. Hru spustíte standardně (jako správce) přes C:\Infinite Elmore\system\L2.exe.


    Modifikace klienta + aktivace/deaktivace drop/spoil/lvl/agro hack
    1. Drobné modifikace klienta jsou povoleny, krom seznamu zakázaných souborů.
    2. Aktivace/deaktivace drop/spoil/lvl/agro hacku je snadná, vaše složka C:\Infinite Elmore\system obsahuje 3 adresáře
      • Drop/spoil/lvl/agro hack je automaticky zapnutý v system pach pro Live server.
      • withdrop - zkopírováním obsahu složky do C:\Infinite Elmore\system aktivujete drop/spoil/lvl/agro hacku.
      • wodrop - zkopírováním obsahu složky do C:\Infinite Elmore\system deaktivujete drop/spoil/lvl/agro hacku.
      • modify - různé fajnovky, je hlavně pro zkušenější hráče, kteří tuší oč jde, funguje to stejně pouze se kopíruje.

    Řešení nesnází:

    • Čas od času některé AV jako Avast, či ESET atp. promažou některé soubory ve složce systém, je třeba nastavit si v AV vyjímku nad celou složkou, pokud nebude system kompletní pravděpodobně ani nezapnete klienta.


    Pokud nic nepomohlo napište do tohoto topicku, pošlete co vám to hodí za chybu atp. mrknem na to
    Last edited by Teclis; 13-09-2021 at 22:02.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  3. #3
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1
    Zdravím, hra mi po mnoha pokusech a rezzipech nejde spustit
    vyskakuje mi okno s tímto textem - Error code: 0301 C00000BB (windows 10 "core isolation" feature is not supported)
    Postupovala jsem dle instrukcí a netuším tedy v čem je chybka.
    Děkuji za případnou pomoc.

  4. #4
    Registered Users
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2
    Ahoj tak jsem si chtel po dlouhe dobe zahrat a hra mi nejde spustit vse jsem udelal podle navodu na instalaci ale pri spuštění mi to vyhodi chybu...we have detected vulnerable driver asmmap64sys was run on your system.Please uninstall it and reboot your pc...predem diky moc za pomoc Jonika

  5. #5
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,729
    Quote Originally Posted by jonika View Post
    Ahoj tak jsem si chtel po dlouhe dobe zahrat a hra mi nejde spustit vse jsem udelal podle navodu na instalaci ale pri spuštění mi to vyhodi chybu...we have detected vulnerable driver asmmap64sys was run on your system.Please uninstall it and reboot your pc...predem diky moc za pomoc Jonika
    Máš NTB od ASUS? Jdi ovládací panely - přidat odebrat programy a odisntaluj něco co se bude jmenovat zhruba takto: ATK Package or ATK Generic Function Service), potom restart a budeš v poho.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  6. #6
    Registered Users
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2
    Ahoj ano mam ntb asus...vse jsem udelal jak jsi psal a pomohlo to dekuji moc...jen ted kdyz spustim hru a lognu se tak pri vyberu jmena a postavy mi to vyhodi okenko a tam je napsáno toto:File LifeStoneData.dat not found..a hra se vypne.Nevis prosím co stim? Předem děkuji za odpověď

  7. #7
    Quote Originally Posted by jonika View Post
    Ahoj ano mam ntb asus...vse jsem udelal jak jsi psal a pomohlo to dekuji moc...jen ted kdyz spustim hru a lognu se tak pri vyberu jmena a postavy mi to vyhodi okenko a tam je napsáno toto:File LifeStoneData.dat not found..a hra se vypne.Nevis prosím co stim? Předem děkuji za odpověď
    Stiahni si "system patch diff" z nasej download sekcie a rozbal do L2 zlozky.

    https://www.lineage2.cz/server/download

  8. #8
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Praha
    Posts
    3
    čaute, nainstaloval a stáhnul jsem vše podle návodu.....když spouštím hru, tak se mi začně normálně spouštět, a když se má hra "načíst" tak mi vyjede Bug report.....ve kterém však není vůbec nic napsané takže netuším kde bych mohl mít chybu.....nevíte co stím ? Děkuji
    Last edited by MracekM; 26-09-2021 at 11:46.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top