Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Toto, do systému a pak by to už němělo tu hlášku AGP ukazovat ;)

    https://uloz.to/!PvU4G8LGA0N4/d3ddrv-dll

  2. #12
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by MrCrow View Post
    Toto, do systému a pak by to už němělo tu hlášku AGP ukazovat ;)

    https://uloz.to/!PvU4G8LGA0N4/d3ddrv-dll

    Ahoj. No tak toto super zafungovalo, musím poděkovat. Bohužel mi to zahlásilo hned další chybu

    Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem' , takže už jsem se smířila s tím, že si už znovu nikdy nezahraju a to se jsem se po tak dlouhé době těšila.

  3. #13
    Doporučil bych smazal celý systém a nakopírovat znovu z patche

  4. #14
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,631
    Quote Originally Posted by Brixie View Post
    Ahoj. No tak toto super zafungovalo, musím poděkovat. Bohužel mi to zahlásilo hned další chybu

    Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem' , takže už jsem se smířila s tím, že si už znovu nikdy nezahraju a to se jsem se po tak dlouhé době těšila.
    Musíš mít nekompletní data to je na reinstal, případně napiš na FB a můžem to projít psolečně přes TV.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  5. #15
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    AHOJ,mam problem z pustenim vsechno udelany podle navodu a pri zpousteni napise tohle:Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game. Game terminated with error code: 0xC0000135
    DEKUJU ZA RADU.

  6. #16
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Zdravím nejde vytvořit účet - eror403

  7. #17
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Hallo after installation i use your system with yours manual and have this error how to fix this?

    Error setting display mode: No acceptable display modes found (D3D_OK)

  8. #18
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    zdravim, nainstaloval sem podle navodu a kdyz to chci spustit vyskoci hlaska C:\hry\LineageII\system\L2.exe neni platna aplikace typu Win32

  9. #19
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Volodymyr90 View Post
    AHOJ,mam problem z pustenim vsechno udelany podle navodu a pri zpousteni napise tohle:Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game. Game terminated with error code: 0xC0000135
    DEKUJU ZA RADU.
    Po startu L2.exe mám stejný problém, ví někdo jak na to?

    [23:46:10] Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
    [23:46:10] Please close 'Interception' before starting the game.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top