Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,575

    Client Installation and Solutions to Problems

    For all necessary information about playing on our server go to Lineage2.cz section download.

    The Very First Client Installation and System Patch
    1. If you just want to update the new System Patch, skip to "Update System Patch Only"
    2. You can install the game wherever you want; when installation finished, copy the game folder to an other place on your disk. For example C:\games\lineage2
    3. Using "Add/Remove Programs" uninstall the original game instllation.
    4. Now working with the copy C:\games\lineage2 delete the folder "System" only! Not the folder systextures - that one will be just rewriten later.
    5. We recommend deleting file C:\games\lineage2\systextures\Crest.utx
    6. We recommend you to set up the Exception in your antivirus/firewall program for the whole game folder in our case C:\games\lineage2. Some AV/FW might detect some sort of virus in our system patch. That is just anti-bot protection included in our system patch. There is nothing to wory about, we have been using it for years.
    7. Un-zip the lineage2cz_dark_elmore_patch.zip to C:\games\lineage2 (password: darkelmore)
    8. For activation of all system modifications such as drop/spoil/lvl/agro hack go to "Client Modification and Drop/Spoil/Level/Agro Hack Activation"
    9. If you are already registrated on our web and your game account has been already created, you can log into the game. Then run the game as usual on C:\games\lineage2\system\L2.exe


    Update System Patch Only
    1. Do not delete anything, all you have to do is to copy the patch content in to the game directory C:\games\lineage2
    2. Then run the game as usual C:\games\lineage2\system\L2.exe


    Client Modification and Drop/Spoil/Level/Agro Hack Activation
    1. Minor client modifications are allowed except for the list of forbidden folders
    2. Drop/spoil/lvl/agro hack is very easy. Your folder C:\games\lineage2\system contains 3 directories
      • withdrop - this folder content copied into C:\games\lineage2\system will activate Drop/Spoil/Level/Agro Hack
      • wodrop - this folder content copied into C:\games\lineage2\system will deactivate Drop/Spoil/Level/Agro Hack
      • modify - a various stuff especially for more experienced players who know what to do with. It works the same way as above.


    Problem`s Solutions

    • Time to time, some AV/FW such as Avast or NOD ESET delete some files in the system folder. In that case you have to setup Exception in your AV/FW all over the game folder. If the system is not complete, you won`t be able to turn on game client.


    If nothing worked, write into this topic. What kind of error your are dealing with and lets check it out together.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  2. #2
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,575
    Vše potřebné pro hraní na našem serveru naleznete na Lineage2.cz v sekci ke stažení.

    První čistá instalace klienta a systém patche:
    1. pokud pouze potřebujete aktualizovat nový system patch, který byl vydán na webu přeskočte níže na bod "Pouze update system patche"
    2. hru nainstalujte kam je vám libo, po dokončení instalace zkopírujte celou složku s hrou na jiné místo na disku, v našem příkladu C:\Hry\Lineage2
    3. přes "Přidat odebrat Programy" odinstalujte původní instalaci
    4. přejděte do kopie kterou jste udělali v našem případě C:\Hry\Lineage2 a smažte složku system (Pouze složku system, nikoliv systextures! Ta bude později pouze přepsána.)
    5. doporučujeme smazat soubor C:\Hry\Lineage2\systextures\Crest.utx
    6. doporučuji na vašem antivirovém programu nastavit vyjímku pro celou složku s hrou, v našem případě C:\Hry\Lineage2. Některé AV a FW mohou detekovat virus v našem system patch, je to kvůli ochraně která je v systému obsažena, nemusíte se obávat používáme ji roky.
    7. rozbalte lineage2cz_dark_elmore_patch.zip který jste si stáhli do C:\Hry\Lineage2 (heslo: darkelmore)
    8. jak aktivovat modifikace systému jako drop/spoil hack, atp. naleznete níže viz "Modifikace klienta + aktivace drop/spoil/lvl/agro hack"
    9. pokud jste již registrovaní na webu a máte založen herní účet, můžete logovat do hry, kterou spustíte standardně přes C:\Hry\Lineage2\system\L2.exe


    Pouze update system patche:
    1. již nic nemažte, pouze zkopírujte obsah patche do adresáře s hrou, v našem případě C:\Hry\Lineage2
    2. hru spustíte standardně přes C:\Hry\Lineage2\system\L2.exe


    Modifikace klienta + aktivace drop/spoil/lvl/agro hack
    1. drobné modifikace klienta jsou povoleny, krom seznamu zakázaných souborů
    2. aktivace drop/spoil/lvl/agro hacku je snadná, vaše složka C:\Hry\Lineage2\system obsahuje 3 adresáře
      • withdrop - zkopírováním obsahu složky do C:\Hry\Lineage2\system aktivujete drop/spoil/lvl/agro hacku
      • wodrop - zkopírováním obsahu složky do C:\Hry\Lineage2\system deaktivujete drop/spoil/lvl/agro hacku
      • modify - různé fajnovky, je hlavně pro zkušenější hráče, kteří tuší oč jde, funguje to stejně pouze se kopíruje


    Řešení nesnází:

    • Čas od času některé AV jako Avast, či ESET atp. promažou některé soubory ve složce systém, je třeba nastavit si v AV vyjímku nad celou složkou, pokud nebude system kompletní pravděpodobně ani nezapnete klienta.


    Pokud nic nepomohlo napište do tohoto topicku, pošlete co vám to hodí za chybu atp. mrknem na to
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  3. #3
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    2
    Ahoj, nejdřív jsem jen updatoval patch na nový, ale nešlo mi se přihlásit do hry. Alespoň to ale hlásilo, jestli si nepamatuju správné heslo ať kontaktuju NC soft. Tak jsem to cely smazal, udelal postup od ciste instalace, a ted to nedela nic. Client nabehne, ale jakoby server nebyl. Avast nastaven, nebo i vypnut. Firewall povolen pro L2.exe. Zadám login a heslo, chvilku to chroupe a pak nic. Ani zadna hlaska. Account mam vytvoreny a tvari se jako aktivni. Cim by to jeste mohlo byt? Diky.

  4. #4
    DE18 VIP
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Kladno
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by Europas View Post
    Ahoj, nejdřív jsem jen updatoval patch na nový, ale nešlo mi se přihlásit do hry. Alespoň to ale hlásilo, jestli si nepamatuju správné heslo ať kontaktuju NC soft. Tak jsem to cely smazal, udelal postup od ciste instalace, a ted to nedela nic. Client nabehne, ale jakoby server nebyl. Avast nastaven, nebo i vypnut. Firewall povolen pro L2.exe. Zadám login a heslo, chvilku to chroupe a pak nic. Ani zadna hlaska. Account mam vytvoreny a tvari se jako aktivni. Cim by to jeste mohlo byt? Diky.
    Určitě si postupoval dle návodu ? Nainstalovat klienta, vymazat původní složku system, nakopírovat dark elmore patch? Jinak na webu si založíš web účet a teprve v tom účtu na webu si vytváříš herní účty.

  5. #5
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by JaMiskater View Post
    Určitě si postupoval dle návodu ? Nainstalovat klienta, vymazat původní složku system, nakopírovat dark elmore patch? Jinak na webu si založíš web účet a teprve v tom účtu na webu si vytváříš herní účty.
    ahoj, jojo. Stejne jako vloni. Uz jsem to udelal podruhy a furt to samy.

  6. #6
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,575
    Quote Originally Posted by Europas View Post
    ahoj, jojo. Stejne jako vloni. Uz jsem to udelal podruhy a furt to samy.
    Písni na FB mrknem...
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  7. #7
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    3
    Ahoj. Tak jsem stáhla patch, nainstalovala, smazala system a nahradila systemem z patche a když chci spustit hru tak mi to zahlásí: The game may not be consistant because AGP is dectivated. Please activete AGP for consistancy.
    Předem děkuji za odpoveď

  8. #8
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    252
    Quote Originally Posted by Brixie View Post
    Ahoj. Tak jsem stáhla patch, nainstalovala, smazala system a nahradila systemem z patche a když chci spustit hru tak mi to zahlásí: The game may not be consistant because AGP is dectivated. Please activete AGP for consistancy.
    Předem děkuji za odpoveď

    Ahoj,

    stává se když hraješ na notasu... většinou to stačí jen potvrdit a hra normálně najede

    S láskou,
    uNiquii

  9. #9
    AGP jsem řešil na noťasu taky, stačí přepsat jedno dll a už se to neukazuje.

  10. #10
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    3
    Můžu se zeptat jaké?
    moc děkuji za odpověď

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top