Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5
    Omlouvám se, ale na fb nejsem, nepíše to právě nic, jen se to kousne a když chci dát třeba relg, nebo zavřít okno, tak to akorát napíše, že to teď nejde provést. Musím to killnout ve správci úloh. Jinak v hlavní obrazovce se dostanu jen enterem dál, ani options mi nekde rozkliknout, použil jsem klienta ze stránek a ten nový systém s patchem tady z toho topicu.

  2. #12
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660
    Quote Originally Posted by mikezazzy View Post
    Omlouvám se, ale na fb nejsem, nepíše to právě nic, jen se to kousne a když chci dát třeba relg, nebo zavřít okno, tak to akorát napíše, že to teď nejde provést. Musím to killnout ve správci úloh. Jinak v hlavní obrazovce se dostanu jen enterem dál, ani options mi nekde rozkliknout, použil jsem klienta ze stránek a ten nový systém s patchem tady z toho topicu.
    TJ zajímavé, protože jsi musel projít loginem na server abys mohl tvořit char. Kousene se to v momentě kdy dáš nový char, nebo před tím? Pošli mi do PMky jméno acc na který se přihlašuješ a čas kdy jsi to prováděl.

    Nejpravděpodobněji bude nějaký problém v instalaci klienta či tvém OS.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  3. #13
    GE19 VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    497
    povypinej vsechno co by ti mohlo prekryvat obrazovku

  4. #14
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5
    Posláno.

    Pro kubajze, měl jsem zapnuté jen lko nic víc, antivir byl taky deaktivní a pro defendera mám dané vyjímky na složky s lkem, takže mi to tam nic nemaže.

    // edit:

    Kdyby měl někdo stejný problém tak mi to nakonec vyřešila aktualizace Javy.
    Last edited by mikezazzy; 26-08-2018 at 14:33.

  5. #15
    L2 GM
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Krnov
    Posts
    572
    Quote Originally Posted by kubajzz View Post
    Ahoj,

    už sem na to přišel...mám zaplý discord, který umožnuje overlay abych viděl kdo v kanálu semnou mluví a kvůli tomu overlayi se l2.exe proces vypíná..to není úplně moudré Šroube..šlo by to upravit? Doopravdy bych rád měl overlay ve hře
    Zkus spustit discord jako správce, mě to funguje v pohodě.
    Check out our Instagram! Join Discord! Subscribe Youtube!

  6. #16
    GE19 VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    497
    Spouštěl jsem to i předtím jako správce, ale teď sem to zkusil znovu a doopravdy to funguje :O dík za msg

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top