Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660

    22.8.2018 - úpravy na Dark Elmore - výpadky provozu - nový systém

    Zdravím všechny hráče,

    dnes ve večerních hodinách proběhnou úpravy na serverovně a serveru samotném. Omluvte prosím výpadky služeb, případné restarty serveru. Pro znovu přihlášení na server bude třeba stáhnout nový system patch, který bude ke stažení na webu a v tomto topicku.

    Děkujeme za pochopení.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  2. #2
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660
    Tak úpravy jsou nasazeny, je třeba si stáhnout nový systém. Do startu serveru jich vyjde ještě několik.

    Děkujeme za trpělivost.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  3. #3
    GE19 VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    497
    Nainstaloval sem cisty IL client, opatchoval a hra se mi při spouštění hned zavře. Mám hledat chybu u sebe nebo je nás více?

  4. #4
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by kubajzz View Post
    Nainstaloval sem cisty IL client, opatchoval a hra se mi při spouštění hned zavře. Mám hledat chybu u sebe nebo je nás více?
    Jen sem to zkusil a funguje to...

  5. #5
    GE19 VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    497
    Ok dík

  6. #6
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660
    Quote Originally Posted by kubajzz View Post
    Nainstaloval sem cisty IL client, opatchoval a hra se mi při spouštění hned zavře. Mám hledat chybu u sebe nebo je nás více?
    Ahoj vůbec není potřeba nová instalace klienta. Jen si původní složku systém přejmenuj a nahraj tam tu naši. Pro lepší první spuštění si ze stará složky překopči option.ini.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  7. #7
    GE19 VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    497
    Ahoj,

    už sem na to přišel...mám zaplý discord, který umožnuje overlay abych viděl kdo v kanálu semnou mluví a kvůli tomu overlayi se l2.exe proces vypíná..to není úplně moudré Šroube..šlo by to upravit? Doopravdy bych rád měl overlay ve hře

  8. #8
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660
    Quote Originally Posted by kubajzz View Post
    Ahoj,

    už sem na to přišel...mám zaplý discord, který umožnuje overlay abych viděl kdo v kanálu semnou mluví a kvůli tomu overlayi se l2.exe proces vypíná..to není úplně moudré Šroube..šlo by to upravit? Doopravdy bych rád měl overlay ve hře
    To mě mrzí, ale s tím moc nenadělám vadí to nejspíš ochraně.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

  9. #9
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5
    Zdravím, mám nainstalovyný nový systém s patchem, vytvořený účet, dostanu se přes login a výber serveru do prázdného výběru charakteru, ale vytvořit postavu mne to již nepustí, nějaké rady?

  10. #10
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,660
    Quote Originally Posted by mikezazzy View Post
    Zdravím, mám nainstalovyný nový systém s patchem, vytvořený účet, dostanu se přes login a výber serveru do prázdného výběru charakteru, ale vytvořit postavu mne to již nepustí, nějaké rady?
    Zdravím, co ti to napíše? Jestli máš FB písni mě ideálně tam, pro rychlejší komunikaci.
    The ideal way to contact us is directly on our FB.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top