Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
  1. #31
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    155

  2. #32
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by skipped1 View Post
    ja s topzone nepodvadim - hlasuju jen jednou z jednoho pc ale za celou dobu to bylo uspesne asi jen dvakrat ... ted zkousim celodenni klid a zkusim tam hlasovat po 25 hodinach Jestli ani to nepomuze, tak jim pisnu mail
    Tak jsem cekal 33 hodin a hlasovani na topzone normalne proslo ... tak snad to vydrzi :-)

  3. #33
    Registered Users
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by Ravenn View Post
    No musíš dát Vote po 12hod a jedné minutě a tím předběhneš toho fráju co jinak votuje ze stejné IP adresy
    Budu do muset zkusit vychytat. Jinak mi nezbývá, než mu to nechat : (

  4. #34
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by skipped1 View Post
    Tak jsem cekal 33 hodin a hlasovani na topzone normalne proslo ... tak snad to vydrzi :-)
    Já čekal taky asi den a půl, ale na TopZone stále ta stejná písnička, vypršený požadavek. Mezitím jsem hlasoval na Hopu, tak můžu ještě zkusit, neklikat vůbec na nic, ale taky... jeden ntb, účet, domácí adresa a více než denní pauza a nic :/

  5. #35
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3
    Já třeba votuji pouze na HopZone a to celkem z 5-ti IP adres, resp. 2 v práci, 1 doma, 1 u bráchy a 1 mobilní síť :-)´. TopZone mi při KAŽDÉM pokusu vyhodilo hlášku, že mi to prostě nevezme a to i přes fakt aktivního profilu a používání z jedné jediné IP adresy. Nebudu riskovat smazání WC jen proto, že je TopZone neskutečná splaška server..

  6. #36
    Registered Users
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    75
    a top zone to ide len z jedneho zariadenia ..

  7. #37
    Registered Users
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    7
    TopZone u mna vobec nejde, vzdy hodi hodi hlasku o exspiraci... este niekto ma ten isty problem? skusal som viac krat a stale to iste (profil - Duri-SGC).

  8. #38
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Dříve Thoron, Teď GreenRats
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by ZeroDuri View Post
    TopZone u mna vobec nejde, vzdy hodi hodi hlasku o exspiraci... este niekto ma ten isty problem? skusal som viac krat a stale to iste (profil - Duri-SGC).
    Oba Vote servery jedou. To vypadá jako kdyby jsi dostal BAN na jejich straně.
    Sopka - Dark Elmore 2017
    Sopka - Royal Elmore (dead)
    Sopka - Oficiální server Luna (dead)
    Sopka - Elite Elmore (dead)
    Sopka - Light Elmore (dead)

  9. #39
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,594
    Pokud máte odstavený adblocker a i tak končíte na topzone expirací, tak jste v banu. Dávájí to tuším na 48 hodin. Postačí počkat.

    Ban tam zpravidla dostane ten, kdo se pokusí udělat z jednoho PC a jedné IP adresy vícero účtů. Jsou tm i nějaké další možnosti jak ban získat.

    Pokud budete votovat z domova a z práce, tak je nutné založit vote účet jen na tom konkrétním PC. Ne to založit na jednom a pak lognout na druhém!

    K tvému banu, doporučuji nechat to 2-3dny bez povšimnutí a potom zkusit, pokud ti to nepůjde budeš muset napsat přímo jim na podporu.

  10. #40
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    48
    Ahoj,já jsem přihlášený na obou votovacích serverech přes facebook a naprosto v pohodě vše jde.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top