Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,594

    Vote systém - topzone DŮLEŽITÉ !!!

    Probral jsem znovu s adminem TopZone po skype jaké mají podmínky a jak to u nich funguje a toto je výsledek:
    1. TopZone umožnuje jedno vote z jedné IP na jednom PC na jednom účtu co u nich máte registrovaný.
    2. Pokud jde někdo z jiné IP a jiného cote účtu, ale ze stejného PC zpravidla končí banem, nevím na jak dlouho.


    Vše výše uvedené je tedy započteno jako fake vote (stejně jako by někdo použil PROXY IP rozsah) a těch tam máme téměř 50% což se TopZone nelíbí.

    Je třeba si uvědomit, že vás ve všech případech nechá vote server provést vote a dokonce vám řekne, že proběhlo. Jenže realita je potom jiná. Je to proto aby je nikdo nemohl obcházet a vlastně uživatel netušil, že vote portál ví!

    Jak se to projeví u vás na profilu?
    • pokud někdo hlasuje z banované IP (Proxy IP, VPN atp.) dostaneme od serveru info o false vote a vy dostanete červenou hlášku s tím že zhruba hodinu nelze votovat
    • pokud ale zkoušíte to co jsem psal v bodech 1 a 2, tak nám server řekne, že z dané IP nebylo votováno vůbec, proto se to u vás projeví oranžovou hláškou, které vás informuje o expiraci requestu


    Nemá cenu to zkoušet dokola jen navyšujete fake vote a serveru místo pomoci spíš škodíte.

    Nová pravidla pro TopZone

    TopZone umožnuje pouze jedno vote z jednoho PC a jednoho účtu. Vše ostatní bude končit fake vote nebo expirací requestu. Pokud bude z vašeho účtu zaznaménán větší počet expirací či fake vote, budeme nuceni vám odebrat WC.

    Na HopZone můžete vesele votovat z více IP (z domova z práce atp). Na obou serverech jsme momentálně na 10té pozici, cože je za 6+ dní super postup, tak si to prosím nepokazme.
    Last edited by Sroubek; 23-11-2017 at 11:33.

  2. #2
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1
    Přesně to jsem si taky myslel že se děje a taky se mi zdá, že když třeba hlasuju u nich z mobilu s učtem, který jsem použil před více než 12 hodinami na svem PC, tak to taky nepřičte, protože to nejspíš taky váže HWID na účet...což teda z jejich strany vážně nechápu, protože proč by se člověk ke svému účtu nemohl přihlásit z jiného zařízení a votovat z něj?!

    Ale možná to bude i tím, že jsem byl na wifi ve škole a možná to ještě i váže k tomu účtu poslední použitou IP adresu...

  3. #3
    Registered Users
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    25
    mě dnes topzone napsal tuhle hlášku
    If you are not getting your reward in game, plese contact your server administrator and tell him to migrage on new API

    každopádně já votuju z více zařízení, ne z jednoho NTB a stejně nefunguje ani jeden účet ale to je možná teď protože jsem možná mohl dostat ten ban ale nikde mi to žádnou hlášku neposlalo o banu
    toť jen aktuál zpětná vazba

  4. #4
    DE18 VIP
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    218
    Prostě to mají dobře pošéfovaný. 1 fyzická osoba má nárok na 1 vote. Pak mají přesný výsledek kolik lidí hlasuje.

  5. #5
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,594
    Quote Originally Posted by slotrik View Post
    mě dnes topzone napsal tuhle hlášku
    If you are not getting your reward in game, plese contact your server administrator and tell him to migrage on new API

    každopádně já votuju z více zařízení, ne z jednoho NTB a stejně nefunguje ani jeden účet ale to je možná teď protože jsem možná mohl dostat ten ban ale nikde mi to žádnou hlášku neposlalo o banu
    toť jen aktuál zpětná vazba
    Ohledne hlášky jsem se ptal také, má skutečně informovat o staré API, ale my jedeme na té nové. Oni tu starou už ani neprezentují, to mám potvrzeno. Proč to dělá neobjasnil. Myslím si, že to tam mají divoké oproti hopzone.

    V každém případě bude třeba k topzone přistupovat jinak.

  6. #6
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,594
    UP - přepsal jsem první post.

  7. #7
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Trenčín
    Posts
    17
    Chvilu potrva, nez sa do toho vsetci dostanu a bude sa votovat, tak aby to serveru neuskodilo.
    Kazdopadne tie aktualne umiestnenia su velmi zaujmave HopZone - 10 mieto, TopZone - 10 miesto.

    Takze pre istotu este jedna otazka, ktora asi viacero ludi tiez napadla : zapocita Topzone votovanie s roznou IP, s roznym zariadenie a roznym ich uctom a roznym Vasim uctom na DE ?

    Pri prikladoch to bude zrozumitelnejsie :

    Doma
    -vote z PC, jedna IP / jedno zariadenie / jeden registrovany ucet na TopZone / jeden ucet na DE
    Mobilny internet
    -vote z mobilu, druha IP / druhe zaridenie / druhy registrovany ucet na TopZone / druhy ucet na DE
    Praca
    -vote z noteooku, tretia IP / tretie zariadenie / treti registrovany ucet na Topzone / treti ucet na DE

    Je dost nepohodlne a namahave, zakladat vsetky tie ucty, ale teoreticky by to malo fungovat a votovanie by tak malo korektne prejst.

    //Sroubek: Ano dle jejich logiky by to mělo jít, pokud se omylem nepřihlásíš jednou na špatný účet atp v ten moment jsi v háji.

    //ujonexus : zatial funguje vsetko tak ako ma, niekde som sa tu docital ze mozem na kazde votovnie pouzivat len jeden DE acc, tak som aj spravil. Denne 2x odvotujem z 3. roznych zariadeni a az na nejake to jedno votovanie (25WC, to ale nevadi) mi vsetko zbehne korektne.
    Last edited by ujonexus; 27-11-2017 at 12:19.

  8. #8
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    9
    Dekuji za info - ja si asi budu muset smazat cookie, to je jedine co me napada, ze bych nemohl v praci votovat (chrome pokud vim, tak prenasi nektere cookie mezi pocitacema). Anebo proste topzone nebudu hlasovat vubec

  9. #9
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by skipped1 View Post
    Dekuji za info - ja si asi budu muset smazat cookie, to je jedine co me napada, ze bych nemohl v praci votovat (chrome pokud vim, tak prenasi nektere cookie mezi pocitacema). Anebo proste topzone nebudu hlasovat vubec
    Dej vědět, jestli promazání cookies pomohlo. Já mám s TopZone problémy už od prvního pokusu, ale pak jsem měnil účet i síť... neúspěšně
    Last edited by Doman; 23-11-2017 at 13:00.

  10. #10
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    9
    no, tak nepomohlo Dalsi krok - 24 hodin pauza, treba me odbanuji

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top