Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 59
  1. #21
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,662
    Quote Originally Posted by Volume View Post
    Čistý klient se spustí..a napíše chybu s gameguardem. ale jakmile dám jeden z tehle patchů tak instaerror pri načítaní klienta.. (win 10)

    OPRAVENO UZ FUNGUJE BYLO POTREBA SMAZAT SOUBOR OBSCENE.DAT - SMAZAT moje příspěvky pls
    Tj zajimavé, ten jsi tam neměl mít vůbec, smazal jsi původní složku?

  2. #22
    Daj mu hned ban, este nezacala ani beta a skusa nepovolene veci do hry a ani nevie ake subory prepisuje

  3. #23
    po stazeni systemu
    http://prntscr.com/gozjea

  4. #24
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,662
    Quote Originally Posted by zase me zabanovali View Post
    po stazeni systemu
    http://prntscr.com/gozjea
    a?

  5. #25
    no jak to mam zkopirovat kdyz je tam heslo?

  6. #26
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,662
    Quote Originally Posted by zase me zabanovali View Post
    no jak to mam zkopirovat kdyz je tam heslo?
    System patch čistý: Dark-Elmore-Clean(heslo pro rozbalení: darkelmore)

    System patch s drop/spoil/level/agro: Dark-Elmore-Hacked(heslo pro rozbalení: darkelmore)

  7. #27
    mám uplně stejný problém a píše mi crusrh report toto...i s tim souborem,nwm jak to rozchodit nikdy jsem s l2 problém neměl

    2017.9.24 09:51:43
    OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200)
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 3693 MHz with 4095MB RAM
    Video : AMD Radeon R7 240 + HD 8670D Dual Graphics (1254)


    General protection fault!


    History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    Last edited by Tazman; 24-09-2017 at 09:55.

  8. #28
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    Zdravím, mám taky menší problém a udělal jsem vše podle návodu.... Nevěděli by jste co stím? http://www.imgup.cz/image/LHti

  9. #29
    2017.9.24 10:03:59
    OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200)
    CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2196 MHz with 4011MB RAM
    Video : Intel(R) HD Graphics 5500 (4112)


    General protection fault!


    History: FL2GameData::EulaLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine


    mne to vyhodilo momentalne tiez aj po doplneni tej zlozky co sem dal sroub.

  10. #30
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,662
    Quote Originally Posted by RoianNirion View Post
    Zdravím, mám taky menší problém a udělal jsem vše podle návodu.... Nevěděli by jste co stím? http://www.imgup.cz/image/LHti
    Jakej acc jsi logoval?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top