Welcome to the Lineage2.cz :: Forum.
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 59
  1. #11
    Registered Users
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    5
    ted uz to jede
    predtim mi vyskocila klasicka 404

  2. #12
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,661
    Quote Originally Posted by sa2sa View Post
    A jak dlouho beta pobezi?
    Jak bude potřeba nejdéle do pátku.

  3. #13
    Registered Users
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    6
    Zdravím, pri nahrání patche s drop/spoilem zkouším zapnout herní okno, ale pokaždé to hodí critikal. Pri clean patchi se v pohodě dostanu na přihlašovací obrazovku. Má někdo podobný problem? Thx info...See you tommorow x)

  4. #14
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,661
    Quote Originally Posted by Tomino93 View Post
    Zdravím, pri nahrání patche s drop/spoilem zkouším zapnout herní okno, ale pokaždé to hodí critikal. Pri clean patchi se v pohodě dostanu na přihlašovací obrazovku. Má někdo podobný problem? Thx info...See you tommorow x)
    Pošli screen s chybou.

  5. #15
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2
    2017.9.23 20:58:13
    OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200)
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 3508 MHz with 2047MB RAM
    Video : AMD Radeon R9 200 / HD 7900 Series (4)


    General protection fault!


    History: FL2GameData::EulaLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

    AMD RYZEN 1500X

  6. #16
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,661
    Quote Originally Posted by Volume View Post
    2017.9.23 20:58:13
    OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200)
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 3508 MHz with 2047MB RAM
    Video : AMD Radeon R9 200 / HD 7900 Series (4)


    General protection fault!


    History: FL2GameData::EulaLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

    AMD RYZEN 1500X
    Hmm, hod do systému toto: https://s3.gamers.cz/files/eula-e.dat a zkus to znovu.

  7. #17
    Registered Users
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    730
    asi problém v grafice

  8. #18
    Awaiting Moderation
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Hora cio View Post
    asi problém v grafice
    Čistý klient se spustí..a napíše chybu s gameguardem. ale jakmile dám jeden z tehle patchů tak instaerror pri načítaní klienta.. (win 10)

    OPRAVENO UZ FUNGUJE BYLO POTREBA SMAZAT SOUBOR OBSCENE.DAT - SMAZAT moje příspěvky pls
    Last edited by Volume; 23-09-2017 at 21:24.

  9. #19
    L2 Admin
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Liberec
    Posts
    2,661
    Quote Originally Posted by Volume View Post
    Čistý klient se spustí..a napíše chybu s gameguardem. ale jakmile dám jeden z tehle patchů tak instaerror pri načítaní klienta.. (win 10)
    Pokud spustíš, klienta před instalací patche, tak ti ho to rozstřelí. Win 10 není problém, bez erroru těžko říct více.

  10. #20
    Registered Users
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    730
    Quote Originally Posted by Volume View Post
    Čistý klient se spustí..a napíše chybu s gameguardem. ale jakmile dám jeden z tehle patchů tak instaerror pri načítaní klienta.. (win 10)

    OPRAVENO UZ FUNGUJE BYLO POTREBA SMAZAT SOUBOR OBSCENE.DAT - SMAZAT moje příspěvky pls

    joo ze začatku hri sou s ním chvili problémi, kdy se hra sekce ale po relogu je to uš dobrí. na ketrawaru lepší brat jen složku s l2.exe než patcheri na update. ten smartguard je neco jako plugin ve hře, co má na starosti detekovat bot. ten error vivolala initengine že byl chibny protokol u eula v interface.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top