-
TOGGLE: Buff block
Ahoj,
rád bych navrhl k diskuzi zavedení toggle skillu, který při zapnutí zamezí obdržení jakéhokoliv buffu.
Sloužilo by to k zamezení demence, která se děje takřka na každém serveru a to buffování hráčů nežádoucími buffy.
Tento skill by měla každá postava od levelu 1.
Prosím vyjádřete zde pouze své názory pro/proti a proč. Neřešme tu prosím kdo koho debuffoval jako první, řešme jak této nepříjemnosti zabránit.
Na reakce typu "však sám debufuješ demente" nebo "ty si s tím začal" nereaguji a doufám, že moderátoři fóra komentáře tohoto typu odstraní.
Osobně jsem si tuto funkci, kterou navrhuji zažil na pár serverech a setkala se jen s kladným ohlasem.
PS: Ano, taky sem debuffoval a sám bych s tím jen tak nezačal když se mi to příčí, ale to je teď bezpředmětné. Zkusme jednou něco vyřešit a nehádat se o tom kdo má větší čůro.
K tomu máte krčmu!
-
Taky sem to chtěl dneska navrhnout bylo by to určitě super . Prosím o zvážení tohodle doplňku na server . Ale s dodatkem že by to nefungovalo na oly
-
Proti. Proč? Nauč se s tím žít. To už je takovej úděl ILka... :D
-
-
Kazdy ma jinou taktiku jak porazit enemy. A pokud mohou koukat skrz zed, tak mohou i debuffovat :)
Vote: Nezavadet
-
Plně souhlasám a divím se že to navrhnul zrovna OW člen.
Like !!
-
-
Toto se řešilo už na minulém serveru, možné to je, ale setkalo se to s tvrdým odporem :)
-
[QUOTE=MrCrow;166332]Proti. Proč? Nauč se s tím žít. To už je takovej úděl ILka... :D[/QUOTE]
Úděl ILka je taky dělat přestupové questy, nobly, subky, entrance itemy k WBčkům atd.
Toto není retail server pokud sis nevšiml.
Tedy tvůj důvod "nauč se s tím žít" má doopravdy hodnotu ...
To neumíš vyplodit nějaký rozumný proti argument?
-
[QUOTE=Caby;166334]Taky jsem proti[/QUOTE]
Můžeš alespoň říci proč když už si sem napsal, že jsi proti?
Děkuji
-
[QUOTE=NarcisSally;166335]Kazdy ma jinou taktiku jak porazit enemy. A pokud mohou koukat skrz zed, tak mohou i debuffovat :)
Vote: Nezavadet[/QUOTE]
Ahoj,
děkuji za tvůj názor. Právě proto, že je toto cesta jak nekoho "porazit" bych můj návrh zavedl.
Myslím si, že možností jak enemy porazit máme hned několik a tato cesta je .... no nemám pro to slušné slova.
-
[QUOTE=Simbao;166344]Proti![/QUOTE]
Ahoj,
můžeš to prosím odůvodnit? Jen jestli nejsi jeden z těch, kteří chodí po farm lokacích a směle debuffují a to i v případě že o spot nemají vůbec zájem.
//No offense.. jen že sem se s tim už tady taky setkal
-
[QUOTE=Sroubek;166345]Toto se řešilo už na minulém serveru, možné to je, ale setkalo se to s tvrdým odporem :)[/QUOTE]
Ahoj,
já moc nerozumím tomu odporu..ani bych se nedivil, kdyby ti kteří tomu vzdorují nebyli právě ti, kteří to rádi praktikují a vysírají tím zbytek serveru, mnoho hráčů na fórum vůbec nechodí, byl bych rád kdybyste udělali menší průzkum na toto téma in-game.
Jedna věc je když tě někdo začne debuffovat na farmě - tomu se dá ještě alespoň trošku ač hodně blbě bránít, obzvlášť když jsi někde u portu..druhá věc mnohem nepříjemnější je když si nějaký pomatený dítě umane, že bude "fullbufovat" kiss of evou a podobnými na potkání ve městech. ]:>" smilieid="84" class="inlineimg">
-
Ahoj, samozřejmě můžu. Neříkám, že jsem chodil po lokacích a debuffoval hráče schválně, ale když si naloguju postavy do BS a pak příjde nějaký überepick frajer v Sku, všechno vypekuje aby mohl farmit shardy, tak jsem se uchýlil k této podlé metodě. Beru to tak na úrovni PK, efekt je stejný.
-
Bohužel jsou tu zde i tací kteří chodí jen tak si zadebuffovat po lokacích, jako se mi to stalo před 2 dny.
Děkuju za tvůj názor.
-
Jasný, v mém případě to je jen jakýsi způsob obrany, ale stejně tak, jako chodí hráči PKovat, tak chodí debutovat, prostě to beru tak, že to k té hře patří.
-
[QUOTE=kubajzz;166361]Bohužel jsou tu zde i tací kteří chodí jen tak si zadebuffovat po lokacích, jako se mi to stalo před 2 dny.
Děkuju za tvůj názor.[/QUOTE]
Já se tomu ani nedivím, když chodíš z města s fullbuffem d/s/kočka... Taky bych ti to přebuffoval :D
Kdybyste všichni chodili na CH buff, tak vás nějaký buffy resistů nemůžou překvapit ;)
-
Promiň ale to je dost hloupá odpověď. :)
-
Ano, protože na hloupej dotaz, hloupá odpověď ;)
-
Hoši prosím vás zítra na tu Tezzu radši jen na PP buffech ať vás někdo nepřekvapí s debuffem než odportíte na to PvP
-
Já osobně jsem pro to aby se toogle zavedl. Co jsem viděl některé argumenty, ve smyslu že nekoho debuffuješ když tě vypekuje a má na sobě S armor, tak ten clověk stejně stou karmou odportí do haly kde si tu karmu stejně vynuluje a nabuffuje se znova :)
-
Proti budou samozřejmě především ti, kteří to sami dělají a upřímně bych se nedivil kdyby se jich tu na fóru většina našla, ale věřím že mnoho hráčů kteří nechodí na fórum by to ocenili proto prosím zkuste zavést na toto téma i in-game.
-
Za mě jednoznačně ano, a když to tu srovnáváte s PK tak proti PK se můžeš aspoň bránit, nemusíš se nechat jen tak vyjet bez odporu, ale jak se chceš bránit proti PP co stojí v goddardu u GK a debuffuje každého kdo kolem něho běží ?
V lokaci se aspoň flagneš a můžeš ho zabít, ale ve mestě se neubráníš nijak. A těch PP je tam za poslední dobu čím dál tím víc.
-
A nehcete taky zakázat buff/heal RB ? :D To je taky totiž proti fair play!
-
[QUOTE=StajireK;166372]Za mě jednoznačně ano, a když to tu srovnáváte s PK tak proti PK se můžeš aspoň bránit, nemusíš se nechat jen tak vyjet bez odporu, ale jak se chceš bránit proti PP co stojí v goddardu u GK a debuffuje každého kdo kolem něho běží ?
V lokaci se aspoň flagneš a můžeš ho zabít, ale ve mestě se neubráníš nijak. A těch PP je tam za poslední dobu čím dál tím víc.[/QUOTE]
+1
-
[QUOTE=MrCrow;166373]A nehcete taky zakázat buff/heal RB ? :D To je taky totiž proti fair play![/QUOTE]
Vše co tu zmiňuješ se alespoň děje mimo PZ a tam ti to může někdo vysvětlit svou zbraní, že se mu to nelíbí ale co naděláš s idiotem za monitorem, který se rozhodne všechny okolo obdarovat kiss of evou, invigorem atd?
-
Ne, to ty právě nechápeš, že je to úplně jedno jestli je to ve městě nebo venku. Ano, přebuffnutí je hnus, ale prostě to beru, jako součást hry.
A co nadělám nic, půjdu buď jinudu, nebu se přebuffnu a půjdu jinudy. :) Já jsem na tohle docela splachovací, zase to tak neřeším, nenasere mě to. :)
-
Jednoznacne PRO
protoze jen ubohej clovek debuffuje a ruku na srdce vetsinou se to deje u PVP kdyz se lidi regrupujou a druha strana se nezmuze na poradnej odpor tak zacnou delat tuhletu prasarnu. A navic tahle uprava je pro vsechny nepomuze jen jedne strane.
-
sem proti, aktivni partu tohle nerozhaze
-
[QUOTE=kubajzz;166354]Ahoj,
děkuji za tvůj názor. Právě proto, že je toto cesta jak nekoho "porazit" bych můj návrh zavedl.
Myslím si, že možností jak enemy porazit máme hned několik a tato cesta je .... no nemám pro to slušné slova.[/QUOTE]
Tato cesta je svinstvo, to ano. Sam jsem se s tim nesetkal a kdyby ano, tak buffy nejsou problem.
Dejou se zde (podle me) daleko horsi veci, ktere jsou castejsi nez "debuff".
V PvP 1v1 to imo nestihnes. Pri farmeni ti to "nevadi", protoze mas buff s sebou. Pri mass PvP/RB mate WC/OL.
Pokud se GM rozhodne zavest toto, tak se musi 100% zakazat i to hloupe WH.
-
WH bych zakazal nezavisle na cemkoliv, je to totalni picovina..
-
Na WH je zde jiny topic, vubec to s timto nesrovnavejte a netahejte to sem prosím.
-
[QUOTE=Lean;166378]sem proti, aktivni partu tohle nerozhaze[/QUOTE]
Podle mě to teda značně rozhodí i aktiv partu (minimálně je to stojí manu navíc, kterou můžou potřebovat na pvp) a nehrají zde jen full aktivní party. Tohle uvažování je krapet sobecké.
-
[QUOTE=NarcisSally;166380]Tato cesta je svinstvo, to ano. Sam jsem se s tim nesetkal a kdyby ano, tak buffy nejsou problem.
Dejou se zde (podle me) daleko horsi veci, ktere jsou castejsi nez "debuff".
V PvP 1v1 to imo nestihnes. Pri farmeni ti to "nevadi", protoze mas buff s sebou. Pri mass PvP/RB mate WC/OL.
Pokud se GM rozhodne zavest toto, tak se musi 100% zakazat i to hloupe WH.[/QUOTE]
Pokud zabíjíš jednoho moba tak jak jsem videl na tvem streamu tak ne, potom ten debuff az tak nevadi. Neco jineho je kdyz vlakujes ;)
Nevím proč neeliminovat tohle svinstvo ktere sam svinstvem nazyvas.
-
Já to asi nechápu, pochopil jsem to takto: nechceš aby fungovalo debuffování? To znamená, když budu hrát za BD a já ti v PVP budu chtít nahodit HEX tak to neprojde, protože to bude zakazané?
Pochopil bych že kiss of eva nebo nějaký hovna co nepoužíváš a nějaký random ti to nabuffuje tak to nasere a to chápu, to bych zrušil, ale já teď upřímně nevím jak to mám chápat tento návrh, a taky upřímně hlasím, že sem dement na tu hru :-D takže se chcí spíš jen zeptat a požádat o vysvětlení :)
-
[QUOTE=kubajzz;166388]Pokud zabíjíš jednoho moba tak jak jsem videl na tvem streamu tak ne, potom ten debuff az tak nevadi. Neco jineho je kdyz vlakujes ;)
Nevím proč neeliminovat tohle svinstvo ktere sam svinstvem nazyvas.[/QUOTE]
Pokud hrajes za necra a potrebujes farmit shardy v BS, tak nemuzes behat s polem ;)
Muze se ti to stat jak pri farmeni po jednom mobovi, tak pri farmeni vlacku. Pokud debuffnes me, tak umru stejne jako ty, protoze na sebe taham vic nez jednoho moba.
Ty si stojis za tim, aby se to zavedlo. Jasi stojim za tim, aby se to nezavedlo. Ty nepresvedcis me, ja nepresvedcim tebe. Budeme s tim muset zit.
-
[QUOTE=kuchtiiik;166389]Já to asi nechápu, pochopil jsem to takto: nechceš aby fungovalo debuffování? To znamená, když budu hrát za BD a já ti v PVP budu chtít nahodit HEX tak to neprojde, protože to bude zakazané?
Pochopil bych že kiss of eva nebo nějaký hovna co nepoužíváš a nějaký random ti to nabuffuje tak to nasere a to chápu, to bych zrušil, ale já teď upřímně nevím jak to mám chápat tento návrh, a taky upřímně hlasím, že sem dement na tu hru :-D takže se chcí spíš jen zeptat a požádat o vysvětlení :)[/QUOTE]
Debuffem je zde myšlen nežádoucí BUFF.
Na příkladu: Hraješ za destroyera, máš na sobě 50mobů které mlátíš polearmou a přijde inteligent který se rozhodně ti buffnout kiss of evu, empower, acumen, concentration a tím ti vytlačí podstatné buffy typu focus, haste atp. :)
Mnou navrhovanou modifikací by sis zapl toogle skill, který by nebral žádnou manu ani HP takže bys ho mohl mít zaplý nonstop pokud bys chtěl a zamezil bys tím obdržení jakéhokoliv buffu. Na rebuff bys ho musel samozřejmě tedy vypínat.
-
som za resp. na cze/svk servery kde to demenciou priam prekvita je to nutnost...
-
Aha, chápu jak to myslíš, a svým způsobem souhlasím, sice se mi nestalo, že by mě někdo jen tak na náhodu přebuffoval aby mi něco smazal, ale věřím, že se to stává, ale zase pak v PVP je to dost užitečné, když se to tak vezme, čili bych spíš pochopil kdyby ten toogle skill byl nastavený tak aby sis do něj určil, že nechceš ten a ten skill, ale pokud to bude tvoje Enemy tak ti to dát může, kdykoliv a kdekoliv kromě safe zony, to si myslím, že je takový kompromis, protože je to prostě určitá část strategie v PVP (nevím jestli to třeba podobný návrh někdo nezmínil, případně sorry že se opakuji). Ale na druhou stranu, je to dost ubohé i v PVP, ale myslím, že alespoň takto by to projít mohlo.
-
Další důvod proč by se to mělo podle mě zavést je buff od duchů kteří jsou ve městech během výherní periody. Ne každému se ten jejich buff hodí a při toggle skillu si sám můžeš vybrat zda ho chceš nebo ne :) jednoduché a účelné.
Mohu poprosit o vyjádření vedení? Budete se tomu věnovat?
Děkuji