Napište mi do PM o co máte zájem a nějak se domluvíme :)
Hugo
Printable View
Napište mi do PM o co máte zájem a nějak se domluvíme :)
Hugo
beries aj ingame menu ci len real?
jen Ingame :) Za real je to přece zakázané Fabio :D
to ta nikdy nezastavilo
Stále platné lidi :) zbývají stále ještě nejaké WB šperky(1 kompletní WB set s valikem,dale samostane sperky jako tezza a zaken ) vsechny sperky jsou +4, myslim ze jedna tezza +5
, S sety a guny :) mam pro vas i DB +7 nebo +9, dale AMky +4 s acu :)
dalsi topik s predajom itemov za real menu. Normalne by sa to tu mazalo a davalo ban ale kedze jeden z GM je clen unknown a Sroubek snimi chodi na pivo nic sa nedeje...
[QUOTE=Kane;169540]dalsi topik s predajom itemov za real menu. Normalne by sa to tu mazalo a davalo ban ale kedze jeden z GM je clen unknown a Sroubek snimi chodi na pivo nic sa nedeje...[/QUOTE]
Kdybych chodil se všema na pivo jsem už pod stolem. Co kdybys tu přestal plácat a dovalil důkaz? Nevím z čeho tu usuzuješ, že jde o prodej za RM?
kane proč to děláš? Čemu to pomůže, dobře víš že se s těma lidma osobně neznám, proč tu rozdmýcháváš nenávist?
[QUOTE=Kane;169540]dalsi topik s predajom itemov za real menu. Normalne by sa to tu mazalo a davalo ban ale kedze jeden z GM je clen unknown a Sroubek snimi chodi na pivo nic sa nedeje...[/QUOTE]
Co ty máš pořád za problém? nějaký komplex? běž do *****e chápeš to? dejme tomu i kdyby to prodával tak to prostě šroub nemá šanci uhlídat..Ten co to koupí se určitě nenapráská.
Kane, Ty si v každým příspěvku strašně nas*reš do vlastního hnízda a pak se v tom hovně akorát plácáš, vyprdni se na to už. Na foooru se nikdy žádné pvp nevyhrálo :D
Podle mě tě s*re, že nemáš na to, abys to od huga kuuuupil :D ani adeny a ani RM.
[QUOTE=Sroubek;169542]Kdybych chodil se všema na pivo jsem už pod stolem. Co kdybys tu přestal plácat a dovalil důkaz? Nevím z čeho tu usuzuješ, že jde o prodej za RM?
kane proč to děláš? Čemu to pomůže, dobře víš že se s těma lidma osobně neznám, proč tu rozdmýcháváš nenávist?[/QUOTE]
A za co byt to prodaval za adeny? Nebo za banany? Nebudeme tu ze sebe delat blbce ze ne?