Pekny pull a pekne od Janeyho, ze si na mna spomenul :)
Printable View
Pekny pull a pekne od Janeyho, ze si na mna spomenul :)
[QUOTE=Elli;132107]
podte spat, offi je nuda - vsetko funguje [/QUOTE]
Ale aspon se tam chodí pvp :D
[QUOTE=LodrynkoO;132358]Ale aspon se tam chodí pvp :D[/QUOTE]
jn...pvp,ve kterym nepotrebujes ani rating na itemy,eq mas do chvile a jeste to pro jistotu ani neukazuje prohry pri inspectu:D to muzu hrat rovnou radsi nejakej single player,kterej ma aspon hezkou grafiku:P
casy se meni, wowko hrajou desetileti fakani, nejak jim ten eq musi spadnout do kapsy ne :D vsechno je zjednodusene jak pro trolly, na jednu stranu mene vyzev, na druhou u toho aspon clovek nemusi travit tak dlouho casu :D
Já si spíš myslim, že dnešní mládež u ani neví co je wow ... :)
Njn všade len Lolkari a iné *****iny hrajúci fagani .. :D
To ti přijde Luckzore, sice máš equip bez ratu, ale nekoupíš ho za jeden týden. Mně to nakonec vyhovuje i v celku, je to o zvyku
[QUOTE=LodrynkoO;132395]To ti přijde Luckzore, sice máš equip bez ratu, ale nekoupíš ho za jeden týden. Mně to nakonec vyhovuje i v celku, je to o zvyku[/QUOTE]
nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?
[QUOTE=Luckz0r;132397]nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?[/QUOTE]
neco podobnyho mi lodry rikal taky ohledne shaneni eq na pandach :D
[QUOTE=Luckz0r;132397]nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?[/QUOTE]
Jo ale člověk si přivykne. Když ti funguje všechno na 100%, tak jsou itemy bez ratu malá daň.
Jinak za arénu vyhranou máš 180 conquestů, za rated máš 400. Aby sis otevřel wepku musíš nahrát za tu sezonu 7250 conquestů, takže jí první koupit nemůžeš a cap máš 1800 conquestů týdně (s ratem se to zvedá tuším)