-
[QUOTE=WizarDEAD;177213]A ty predchozi Tezzy, Bajumy a Antik kdy jste nas prejeli se tedy jako prohrane nepocitaji jo?
Ty jsi fakt retardik..
/ignore[/QUOTE]
Tvuj problém je, že si nic nevyhrál. S velkou slávou sis založil klan a pak utekl k nejsilnější straně.
Teď tu nepiš jak jejich core member...
-
Škoda no, docela jsem fandil wizardovi, že i on tu 85 nakonec dá.
Letošní vaši ostudu nemá cenu ani flamit, bez terreho a lyna to byl stejně takový poke B tým. Akorát Psychovi jste nemuseli rozjebávat klan, na to abyste quitli týden na to.
-
Takze vysvetlim, aby aj retardovane Kosy a Lershye chapali.
OW logika: Poke quituju lebo prehravaju pvp!
realny dovod: Poke prehravaju pvp lebo im to ludia uz davno kvitli
A o tom, ze Fox CP su len PvE hraci a ked sa dorovnava equip tak by uz nic nevyhrali sem pridam highlight najlepsieho pvp hraca servera, ako inak, z Ownage: [URL]https://clips.twitch.tv/SarcasticProtectiveSwallowTF2John[/URL]
-
[QUOTE=Nachrade;177222]Akorát Psychovi jste nemuseli rozjebávat klan, na to abyste quitli týden na to.[/QUOTE]
Naši šli na rpg ještě před tím, já taky nehrál. Nikomu se nedá vyčítat, že odešel.
[QUOTE=culinko;177223]...[/QUOTE]
Blábolej si co chceš, nezavísle můžu potvrdit, že quitujete v momentě, kdy už nemáte vše free a ownage vám začínají konkurovat. Ostatně jako na každým serveru, kde sem vás potkal a nedostali ste bany za botění.
-
[QUOTE=LittlePsycho;177221]Tvuj problém je, že si nic nevyhrál. S velkou slávou sis založil klan a pak utekl k nejsilnější straně.
Teď tu nepiš jak jejich core member...[/QUOTE]
To sedí od někoho, kdo nechtěně založil klan, po měsíci quitnul GE a po dalších dvou týdnech stihnul quitnout RPG.
A teď jsi zpět, huntíš semi-afk party ve Fogu a k tomu všemu máš pocit, že všemu rozumíš a přišel jsi nezávisle vyblejt svůj názor na fórum... kdyby si místo toho raději obnovil klan, zkusil dobrat nějaké party a zkusil znovu hrát když to Poke po třech dominatních měsících přestalo bavit, možná budeš mít šanci? Co myslíš?
-
Počkej, takže já sem quitnul GE, pak RPG a teď vlastně hraju na GE? aha, aspoň vím
Na klan už nemám prostě čas a byl fail to zakládat. Aspoň se na nic nevymlouvám a nebrečím jako ty, když ti někdo zhejtí video.
-
Ano takže ty si quitnul GE, pak RPG a pak si se opět vrátil jestli jsem to nenapsal dost jasně.. Promiň já brečím? Já uznal že nejsem nejlepší hráč, uznal jsem že to nebyl nejlepší edit pod sluncem a raději jsem ustoupil, než abych dál krmil trolly.
Taky jsi psal, jak Wizard utekl k silnější straně přitom děláš to stejné na fóru, kde jsi obešel zjišťování informací a přidal ses k většině, protože lidi z Poke už jsi někde v minulosti potkal a určitě v tom není nic osobního co? :D
A o jakých výmluvách píšeš? To že enemy nebyly schopní catch-upnout Poke za tři měsíce není výmluva ale fakt. Jestli máš také představu, že servery s 10x ratem, donate shopem a Epiloguem přežijí živé déle než prvních pár měsícu tak se pleteš.
Už i pro mě, co jsem tu sotva měsíc mám všechno vyexpené a nafarmené a doslova se musím nutit logovat na akce které jsou pořád o tom stejném, kdy buďto vyhrajeme bez problému když jsou vyrovnané počty, nebo se lehce zapotíme když OW nabere celej server a jde na nás.. a pak tady jeden nešťastný incident, kde se OW podařilo vyhrát na CS a hned hurá na fórum to všem povědět jak nejvetší šlápoty, já to chápu mají radost z první výhry, ale že i ty se do toho musíš míchat nechápu :D
-
Když namátkou vyberu jednu větu z tvého výlevu...
[QUOTE=iNOISIA;177227]A o jakých výmluvách píšeš? To že enemy nebyly schopní catch-upnout Poke za tři měsíce není výmluva ale fakt. Jestli máš také představu, že servery s 10x ratem, donate shopem a Epiloguem přežijí živé déle než prvních pár měsícu tak se pleteš.
[/QUOTE]
Já napsal, že sem neměl zakládat klan. Tvoje reakce je něco o tom jak si dobrej, máš vše naexpené a nějaký názory o životnosti serveru.
Sorry, ale na tohle prostě neumím odpovědět tak, aby si to pochopil.
-
Jo takže teď zapomeneme na fakt, že si dal za pravdu OW, že Poke prohráli a proto quitují a navážíš se do Wizarda, který se zastával rozumnýma argumentama svého klanu? To jak sis přebral moji odpověď je tvoje věc.. ale očividně nevíš která bije kolego.
-
[QUOTE=Elis;177231]Tak ti Fyda řekl jejich důvody... nechápu, že se musíš dělat důležitým, že to víš a ventilovat to tady na fóru. Ostatně do toho nikomu nic není.[/QUOTE]
nebreč ty nulo
-
Teraz ked Venge skolil bezrukého piráta HealthyFoxa quitne už aj olympiádu?
-
-
horsiho zerkera nez je venge jsem nikdy nevidel tak bych moc nepsal. leda mozna kdybych to hral ja 4Head
-
Bezruký pirát na té oly moc času nestrávil. Škoda jen, že v sobotu, když tam bezruký chodil, tak Venge jen koukal a neregl, což jak se ukázalo byla pro něj ta správná taktika. :)) Gratulace k heru:)
-
[QUOTE=Fuzz3R;177236]horsiho zerkera nez je venge jsem nikdy nevidel tak bych moc nepsal. leda mozna kdybych to hral ja 4Head[/QUOTE]a teraz si predstav, čo by sa stalo keby mal Venge SAčko, potunené skily, Antíka, čelenku s lv 2 buffom... Už takto s ním ten bezruký prehral viac zápasov ako by mal, ale aspoň bola sranda no... :)
-
A jakto ze to nemá když je tak dobrej ten Venge. Asi celkem noob
-
Protože Venge to nepotřebuje. Je PvP hráč a ne PvE hráč jako HealthyFox. Dah!
-
Fyda to hral nejlíp, když tu Mist nebyl
-
[QUOTE=yLogy;177238]a teraz si predstav, čo by sa stalo keby mal Venge SAčko, potunené skily, Antíka, čelenku s lv 2 buffom... Už takto s ním ten bezruký prehral viac zápasov ako by mal, ale aspoň bola sranda no... :)[/QUOTE]
celkem smutné napsat po 3 měsících hraní, že nic z toho stále nemá :( možná proto jste každé pvp prohráli
-
Nechci moc rýpat, ale enchantnuty disarm myslím má a zbytek věci, které si vypsal jeho land rate nezvyšuje. Byl jsem na posledních tw a ti vaši kluci stejně nic jiného nemačkali. :)
-
[QUOTE=Mist;177243]Nechci moc rýpat, ale enchantnuty disarm myslím má a zbytek věci, které si vypsal jeho land rate nezvyšuje. Byl jsem na posledních tw a ti vaši kluci stejně nic jiného nemačkali. :)[/QUOTE]
Nejaký enchant tam je, ale nie na urovni HF. A čelenka lv 1 a lv 2 je rozdiel asi najväčší, v podstate Venge začínal každý match bez CP, a keď sa to všetko sčíta, rozdiel je obrovský...
A prečo to Venge nemal? No lebo nieje čas farmit. Farmi sa ako CP a do open pvp potrebuješ v PT iné skily a itemy ako na oly... Keby sme mali čas farmit rýchlejšie, quitly by ste skôr. A o tom je defakto tento topic
-
Venge to neměl protože než jste se rozhoupali a šli jste FoG nebo Green - kde expil Lubo sám celou Fox partu = easy frag, tak uteklo mnoho času. Venge to taky nemá protože jste 1,5 měsíce nevěděli zabít Tiata, Tezzu a na Antíka, který by mu (i vám v PvP) pomohl nejvíc jste se vykašlali a nechali ho sjíždět Poke. Venge to nemá protože jste nás nechali nazačátku dobít jediný hrad s 2 korunou a vyřadili se z TW a přísunu bogů na 14 dní. Venge to nemá protože než začali lidi farmit fortky tak to trvalo velmi dlouho (Asi nevědeli jak)
Venge to taky nemá, protože jste po měsíci a půl zjistili, že setup s tankem a warlordem není moc OP na PvP, tak jste začali farmit tricku. Když už jste v tom byli, tak jste rovnou nafarmili i 8 (!) dalších charů na class oly pro temnou dýku a trickstera. Venge by příště potřeboval jinou CP nebo klan, a lidi kteří ví, jaké chary v jakém pořadí focusovat co se týče lvlu a enchantu skillů. ... Jak říkal jednou Kubajz: "Každý si tu farmí do svého hrníčku"
Takže... "Lebo nieje čas farmit" To by se mělo tesat do kamene.
-
Opravdu se mi líbí tvá sebedůvěra i přesto, že jste doteď ukázali kulový a první "vyhru" připsali až potom co Pokeballz skoro přestalo hrát. :)
-
Nebol to WL ale Glad a Glad samotne ak je dobre vybavený, tak je dá sa povedať TOP aoe DD na tomto chronicle...
A ostatné tvoje poznámky, niesú úplne pravdivé. Keď hrávaš od 19 00 do 22 00 tak si vyberieš čo je tvoja priorota. Takže focusovať sa na fortky a enchanty skillov, keď beháš v Avadone asi nieje bohviečo. Hint, niekto od nás to farmil, ale znova enchantit zrovna oly skilly sa neenchantilo :) Z logických dôvôdov, keď nemáš postarané o mass PVP a o možnosť vyhrať Tezzu, Antíka... nemusíš sa focusovať na oly skilly. Takže išlo to krok za krokom a krok za krokom to Poke začali prehrávať.
Takže nech si ľudia odpovedia na otázku, či OW neinvestovali do hry toľko času ako Poke a preto im to trvalo dlhšie Poke dobehnúť a zničiť alebo [B]Nacha osvietilo jednu noc svetlo božie a lúskol prstami a Poke zničil s pomocou Ježiša Krista :D[/B]
-
[QUOTE=nitr0;177246]Opravdu se mi líbí tvá sebedůvěra i přesto, že jste doteď ukázali kulový a první "vyhru" připsali až potom co Pokeballz skoro přestalo hrát. :)[/QUOTE]Však o tomto je tento topic. Že 3 roky som tu hral a 3 roky to Poke a Unknown prestali hráť po prvej prehre :D Pýtam si, či je to náhoda, že 40 ludí to pretane baviť v rovnakom momente 3 roky po sebe?
-
Tak Glada. Glada jste zahodili, celkem waste.
Co není pravdivé? Hrad - 100% true
Tiat a tezza - 100% true .. dokonce jste šli Tezzu dřív než my (přišli jsme tam až při vašem druhém či třetím pokusu)
První sub a nobl měl bish od OW - 100% true
Opět ten argument o času hraní. U nás tak hrálo lidí 6/10. Stačilo mít 4 a poté i jednoho člověka co expil sám celou partu - takhle se jede na CP.
Změna setupu? Chary na classku? K tomu mi nic nenapíšeš? To se farmilo kdy? mezi těmi 19:00 - 22:00? Fakt stálo za to ztrácet čas na to, aby si člověk udělal vlastní classku na oly na 2 chary, namísto aby tedy dělal něco do party a boostil chary co tam má? To není moc "farmi sa ako CP"
Jako neber to nějak špatně. Je mi celkem fuk co lidi ve hře dělají. I kdyby jen stáli v Giranu a čuměli do zdi, tak je to jejich věc. Ale pak psát, že nebyl čas farmit (přitom farmit bokem dalších XYcharů) a kdyby byl, tak že by to PvP bylo vyrovnanější dřív si trošku protiřečí.
-
1 DE bohuzel stalo OW za uplnou pi*u, po 3 mesicich se konecne dofarmilo 7x FoIko a konecne se mohlo jit na PvP :D , kdy uz byla pulka unKnown klanu davno pryc. 2 DE tu OW ani nebylo a Nach a zbytek delal jak vy radi rikate, kabelky Cajkovi a Aristocracy a jelikoz to vedl clovek, ktery je sice naprosty retard, ale hre rozumi vi co v ni ma delat ( narozdil od vas, kdyz nejste schopny prijit na top farm spoty 2 mesice ) , tak jsme dostali napicu, ale urcite ne tolik jako vy bohuzel tento rok :)
No a tuto sezonu byla pisnicka bohuzel uplne stejna jako tu prvni, 3 mesice jste stali za uplnou pi*u a az potom co chudaci, kteri tu jeste zustali a museji si chudaci ve 3 nebo 4 lidech logovat cele PT popripade slozit z 2 PT jednu aktiv, tak jste vyhrali nejake PvP :D Opravdu vam z celeho srdce gratuluji k tomuto heroickemu vykonu a zase muzete prohlasit, ze jste to jako jedini vy(zustali)hrali.
-
[QUOTE=yLogy;177238]a teraz si predstav, čo by sa stalo keby mal Venge SAčko, potunené skily, Antíka, čelenku s lv 2 buffom... [B]Už takto s ním ten bezruký prehral viac zápasov ako by mal[/B], ale aspoň bola sranda no... :)[/QUOTE]
Pokud se k tomu ještě na malou chvilku vrátím. Měl bys při psaní příspěvků taky brát v potaz, že je opravený hero record na sloupu.
[URL]https://imgur.com/a/AZHDp4z[/URL]
-
Lol toto je server, kde je 300 lidi ve spicce, a typek tu zacne rozepisovat taktiky, jak by kdo mel klikat :D.
Vy si fakt lecite ublizeny ego, to uz musi videt kazdy.
-
[QUOTE=Elis;177249]Tak Glada. Glada jste zahodili, celkem waste.
Tiat a tezza - 100% true .. dokonce jste šli Tezzu dřív než my (přišli jsme tam až při vašem druhém či třetím pokusu)
Opět ten argument o času hraní. U nás tak hrálo lidí 6/10. Stačilo mít 4 a poté i jednoho člověka co expil sám celou partu - takhle se jede na CP.
Změna setupu? Chary na classku? K tomu mi nic nenapíšeš? To se farmilo kdy? mezi těmi 19:00 - 22:00? Fakt stálo za to ztrácet čas na to, aby si člověk udělal vlastní classku na oly na 2 chary, namísto aby tedy dělal něco do party a boostil chary co tam má? To není moc "farmi sa ako CP"
Jako neber to nějak špatně. Je mi celkem fuk co lidi ve hře dělají. I kdyby jen stáli v Giranu a čuměli do zdi, tak je to jejich věc. Ale pak psát, že nebyl čas farmit (přitom farmit bokem dalších XYcharů) a kdyby byl, tak že by to PvP bylo vyrovnanější dřív si trošku protiřečí.[/QUOTE] Zmena setupu bola ako prišli ludia. Prišiel driver na DA a pôvodný DA si spravil Trickstra. Glad nemá čas hrať.
A classky boli až po tretích TW, 99% classiek je vytvorených po tretích TW lebo ti to zaberie 10 minút času spraviť classku, akurát to trvá 2 mesiace... To som nepovažoval ani za dôležité napísať, nakoľko všetci čo trochu hrali GF+ vedia, že classka po 2 mesiacoch hrania na servery je skoro bez hodnoty...
-
[QUOTE=Elis;177249]Tak Glada. Glada jste zahodili, celkem waste.
Jako neber to nějak špatně. Je mi celkem fuk co lidi ve hře dělají. I kdyby jen stáli v Giranu a čuměli do zdi, tak je to jejich věc. Ale pak psát, že nebyl čas farmit (přitom farmit bokem dalších XYcharů) a kdyby byl, tak že by to PvP bylo vyrovnanější dřív si trošku protiřečí.[/QUOTE]
Ako čo som ti mal napísať ku tým classkám. Waste of time a podobne. Si asi jediný na tomto fóre, ktorý nevie že classky sa robia cez TW a trvá to asi 5 minút urobiť noblesse cez TW. Akurát si tých 5 minút musíš rozdeliť po 1,5 minúty do 6 týždnov. Aj preto je 99% clasiek na tomto servery urobených až po 2 mesiacoch...
-
Já o noblu přes TW nic nepíšu, je mi jasný, že asi nejste tak negramotní, abyste to dělali na class oly normalním způsobem. Píšu pouze, že někdo ty chary musel dofarmit, aby na tu class oly jít mohli. Ale tím vším, co tu píšeš o znalosti GF+ a jak expíte jako CP apod. mi přijde, že tě nabrali až tak po těch prvních 2 měsících. Protože ty začátky u OW na znalost tohoto chroniclu vůbec nevypadaly. Což není nic strašnýho. Ale tvoje posty tomu celkem teď nasazují korunu.
-
wau, 8 nobless charů trvá 5 minut
-
[QUOTE=Lershye;177252]Lol toto je server, kde je 300 lidi ve spicce, a typek tu zacne rozepisovat taktiky, jak by kdo mel klikat :D.
Vy si fakt lecite ublizeny ego, to uz musi videt kazdy.[/QUOTE]
Lol toto je server kde je ve spicce 300 lidi a mas potrebu chodit na zdejsi forum.
Ty si fakt musis lecit ublizeny ego, to uz musi videt kazdy.
-
[QUOTE=Fari;177239]A jakto ze to nemá když je tak dobrej ten Venge. Asi celkem noob[/QUOTE]
tak venge noob je, ono celkove je v ow dobrych hracu tak akorat na slozeni jedne party :-)
-
[QUOTE=Elis;177255]Já o noblu přes TW nic nepíšu, je mi jasný, že asi nejste tak negramotní, abyste to dělali na class oly normalním způsobem. Píšu pouze, že někdo ty chary musel dofarmit, aby na tu class oly jít mohli. Ale tím vším, co tu píšeš o znalosti GF+ a jak expíte jako CP apod. mi přijde, že tě nabrali až tak po těch prvních 2 měsících. Protože ty začátky u OW na znalost tohoto chroniclu vůbec nevypadaly. Což není nic strašnýho. Ale tvoje posty tomu celkem teď nasazují korunu.[/QUOTE]
Socka z poke, kteří nalejvali i oly chary bude někomu vyčítat, že nalejvá přes class oly. Nevidíte si do tlamy.
-
[QUOTE=Marťánek;177259]Socka z poke, kteří nalejvali i oly chary bude někomu vyčítat, že nalejvá přes class oly. Nevidíte si do tlamy.[/QUOTE]
Přesně tak
-
[QUOTE=Elis;177255]Já o noblu přes TW nic nepíšu, je mi jasný, že asi nejste tak negramotní, abyste to dělali na class oly normalním způsobem. Píšu pouze, že někdo ty chary musel dofarmit, aby na tu class oly jít mohli. Ale tím vším, co tu píšeš o znalosti GF+ a jak expíte jako CP apod. mi přijde, že tě nabrali až tak po těch prvních 2 měsících. Protože ty začátky u OW na znalost tohoto chroniclu vůbec nevypadaly. Což není nic strašnýho. Ale tvoje posty tomu celkem teď nasazují korunu.[/QUOTE]Ja som hrával 5 dní a 7 dní som nehrával, nemám vlastný char len driverujem čo príde. Išlo to tak ako ludia hrali... Nikto nefarmil od rána do večera na Greene alebo FoGu, na tom už nieje chuť ani nálada. A o tom sólo vlakovaní Greenu to neviem, asi sme bola jediná CP, ktorá tam chodila PVP proti Poke a mne teda nepripadali tie chary ako 1 aktívny ako píšeš :D A ak to farmil sólo po nociach a skoro ráno, tak to môže byť, to som spal :D
-
[QUOTE=yLogy;177261]Ja som hrával 5 dní a 7 dní som nehrával, nemám vlastný char len driverujem čo príde. Išlo to tak ako ludia hrali... Nikto nefarmil od rána do večera na Greene alebo FoGu, na tom už nieje chuť ani nálada. A o tom sólo vlakovaní Greenu to neviem, asi sme bola jediná CP, ktorá tam chodila PVP proti Poke a mne teda nepripadali tie chary ako 1 aktívny ako píšeš :D A ak to farmil sólo po nociach a skoro ráno, tak to môže byť, to som spal :D[/QUOTE]
prvnich 14 dni tam nidko moc nechodil a to bohate stacilo k tomu to vyfarmit na max :-)
-
To PvP na Greenu o kterém píšeš se konalo až když byl HB stage 9+ (cca po 3 týdnech od otevření). Do té doby tam byla ničím nerušená farma (kromě jednoho slh z IoF, který měl aktivku stealth a chodil celkem často) a jediný drama bylo v tom, kdo z klanu tam bude mobit.