Snad se o to aspoň pokusí.
Printable View
Snad se o to aspoň pokusí.
[QUOTE=m4th3wsvk;162825]Zdravím. V dnešnej dobe je obrovský problém nájst C4. Jediné čo človek nájde je nejaká C4 zo Španielska kde hra dokopy 9 ľudí. Určite som za C4 a nie IT. IT je všade kde sa pozriem a keď už do niečoho nového tak
rozhodne do H5. Myslím že je o to záujem a určite to stojí za zváženie.[/QUOTE]
dlouho sem hledal a po světe moc C4 není, jen ilka, gfka a zbytek už high rate či pts ruski. :drink:
Tenhle mesic pustili dokonce i 1* C4 :D
Kdyby nekdo chtel zacit Lineage2 classic nebo lineage 2 C4 projekt (CZ/SK) jsem ochoten se spolu-ucastnit a cely ho zafinancovat a zaplatit ze sveho skromneho kapesneho (a to i dlouhodobe, aby byl server bez donate, ktery hru nici).]
PS: Myslim to vazne
skromne kapesne ti na to nebude stacit ;)
funkcni a overeny odbugovany c4 - [url]http://www.dktech.cz/forum/index.php?topic=297.msg2571#new[/url]
ochranu a dalsi veci jsem schopen naprogramovat i sam. ale nechci to delat sam jsem moc liny raci budu hrat tady pokud se toho nikdo neujme :)
rekneme ze mam neomezeny kapital a nudim se
[QUOTE=soze25;163066]funkcni a overeny odbugovany c4 - [URL]http://www.dktech.cz/forum/index.php?topic=297.msg2571#new[/URL]
ochranu a dalsi veci jsem schopen naprogramovat i sam. ale nechci to delat sam jsem moc liny raci budu hrat tady pokud se toho nikdo neujme :)[/QUOTE]
když zahrnu reklamní bannery, vote, nastavení atd. a v prvé řadě bys měl začít s náborem a přibrat eazyho do týmu. :thumbus up::bye:
Zdravim, C4 bol super, ale to je vsade furt necro necro a furt sleep sleep a sranda skoncila nezda sa vam?
[QUOTE=kubajzz;162862]Tak se třeba příště dočkáme naší C4ky, kdo ví :)
Posledně Šroubek taky prohlašoval, že je to jeho poslední projekt a ejhle! Máme to další :)
... ne že by mi to vadilo 8)[/QUOTE]No jo a my se taky těšili, že už se toho chytne někdo kdo má snahu a ten tupec je tu stále ((( ale kdo ví třeba za rok, za dva tu bude zase servr IL DARK ELMORE, protože nick servru a nostalgie přilákají lidi )))) Přeci jen to bude už DARK ELMORE IV. nastavíme IL, která pojede 2 měsíce, lidi do toho nasypou min 500 a budem se modlit ať jich zadonatuje aspoň 300 )))) Myslím, že Gonchar to napsal dokonale lidi nequitly, protože by byla nuda na servru, ale protože GM a Admin.....