Zdravím, nevím proč mi nejde stáhnout elmore patch...antivirus mám vypnutý ale při stahování mí píše: Stahování přerušeno zjištěn virus. Jak toto obejít? Díky
Printable View
Zdravím, nevím proč mi nejde stáhnout elmore patch...antivirus mám vypnutý ale při stahování mí píše: Stahování přerušeno zjištěn virus. Jak toto obejít? Díky
Zdravím, nejde mi stáhnout elmore patch...Antivir mám vypnutý ale při stahování mi vyhodí hlášku stahování přerušeno. Jak toto obejít? Díky
Zdravím, po spuštění mi vyskočí tahle chybka. Můžu požádat o radu?
2017.11.3 16:23:55
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2396 MHz with 2047MB RAM
Video : Intel(R) HD Graphics (4358 )
Error setting display mode: No acceptable display modes found (D3D_OK). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.
History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- FindBestMatchingMode <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Edit:
- postupovala jsem přesně podle návodu, po instalaci jsem hru NESPOUŠTĚLA - již jsem v minulosti na DE hrála :)
- soubor Option.ini tam nikde nemám
Tu chybu znám,Windows 8.1 a výš se musí L2.exe spouštět v kompatibilitě windows 7.Pak už mi to problemy nedělalo.Snad to pomuže.Pokud ne zbývá jen hrát jako já na Linux Mint,ale pozor funguje jen verze 17.3
Díky, tohle mě nenapadlo, už to šlape jak má.
Zdravim... mam problem mam "novy" notas a kdyz stahnu hru abych ji mohl nainstalovat. rozbalim stazeny soubor a pustim L2 (aplikace) tak mi naskoci "the game not be consistant because AGP is deactivated. please active AGP for consistancy" a pak 2017.11.15 22:55:42OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7601)
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2394 MHz with 4047MB RAM
Video : Čipová sada Mobile Intel(R) 45 Express (Microsoft Corporation – WDDM 1.1) (1749)
General protection fault!
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
[QUOTE=TOTALzlounka;166713]Zdravim... mam problem mam "novy" notas a kdyz stahnu hru abych ji mohl nainstalovat. rozbalim stazeny soubor a pustim L2 (aplikace) tak mi naskoci "the game not be consistant because AGP is deactivated. please active AGP for consistancy" a pak 2017.11.15 22:55:42OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7601)
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2394 MHz with 4047MB RAM
Video : Čipová sada Mobile Intel(R) 45 Express (Microsoft Corporation – WDDM 1.1) (1749)
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine[/QUOTE]
Ta první hláška je u NTB běžná a není podstatná, důležité je to co píše dole. Nepotupoval jsi dle návodu a smazal jsi složku systextures, takže tě čeká reinstal.
Zdravím vše jsem udělal podle návodu a kdys hru spustim vyskytne se okno a tam je napsano critical eror 2017.11.19 12:48:52OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200)
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2296 MHz with 2047MB RAM
Video : Intel(R) HD Graphics (4459)
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
nevím co mám dělat
dobře skusim to vse nainstalovat z novu