Konecte jim to nekdo rekl kubajzz ma pravdu skoro zadna zmena jeji nebo takova ktera bude videt. Do kina taky nejdete 3x na stejny film ale jak je videt tak GMka asi jo :)
Printable View
Konecte jim to nekdo rekl kubajzz ma pravdu skoro zadna zmena jeji nebo takova ktera bude videt. Do kina taky nejdete 3x na stejny film ale jak je videt tak GMka asi jo :)
Skutečně, pokud je to větší změna, než např. zvýšení dropu amuletů, tak celý GM team použije frázi "Komunita je velice citlivá, na to přeci nemůžeme ani pomýšlet!"
Opravdu by mě zajímalo, komu by vadilo udělat z Orfen/Core relevantní bossy
No prece Sroubek je proti :)
Staci dat komunite jediny poradny duvod proc na orfenu chodit a hned bude o dalsi mass pvpcka navic. Sami jste se minule DE radi propagovali videjkama z mass pvpcek a ted si je tu sami redukujete..kdyz bude blessed orfen earring (treba za 3 obyc) mit nejaky lepsi staty nez ze ti zvedne heal o smesnych 10HP tak tam hned budou fajty :)
EDIT: Samozrejme to chce otestovat aby to v kombinaci s ostatními WB sperky nebyl overkill ale mame jeste pred sebou vice jak mesic a taky beta test, ne..?
[QUOTE=Daevek23;170850]Konecte jim to nekdo rekl kubajzz ma pravdu skoro zadna zmena jeji nebo takova ktera bude videt. Do kina taky nejdete 3x na stejny film ale jak je videt tak GMka asi jo :)[/QUOTE]
Zdravím, z tvých příspěvků jsem se zatím jen dozvěděl akorát, že Šroubek má rád peníze. Máš i nějaké opravdové podněty?
[QUOTE=kubajzz;170854]Staci dat komunite jediny poradny duvod proc na orfenu chodit a hned bude o dalsi mass pvpcka navic. Sami jste se minule DE radi propagovali videjkama z mass pvpcek a ted si je tu sami redukujete..kdyz bude blessed orfen earring (treba za 3 obyc) mit nejaky lepsi staty nez ze ti zvedne heal o smesnych 10HP tak tam hned budou fajty :)
EDIT: Samozrejme to chce otestovat aby to v kombinaci s ostatními WB sperky nebyl overkill ale mame jeste pred sebou vice jak mesic a taky beta test, ne..?[/QUOTE]
Těmi fixnímy spawny RB se nebojím, že by tentokrát nebylo o kvalitní pvp nouze ... tím že se teď všechno bude dít vesměs v prime time k večeru.
No upřímně neumím si představit, jak by se daly zatraktivnit stávající staty:
Core - Produces the following effects: MP+21, 40% increase in resistance to poisoning and increase in accuracy.
Orfen - Produces the following effects: MP+31, 40% increase in resistance to bleeding and increase in the amount of heal.
[QUOTE=Diaz;170856]Těmi fixnímy spawny RB se nebojím, že by tentokrát nebylo o kvalitní pvp nouze ... tím že se teď všechno bude dít vesměs v prime time k večeru.
[/QUOTE]
Právě to by udělalo server o to zajímavější, že když se budou dvě strany mlátit o dejme tomu Baiuma, tak se slabší klany porvou mezi sebou o Orfenu, pokud bude ve stejný čas, místo aby si dali bezpředmětné (pro ně) PvP o velké WB. Tímto budou motivovaní a přijde na ně spousta lidí.
Co se týče samotných šperků, tak by mohli mít i jiné staty... například +5% atack speed/casting speed. To není žádná uber výhoda, ale už je to zajímavé
[QUOTE=Calma;170857]Právě to by udělalo server o to zajímavější, že když se budou dvě strany mlátit o dejme tomu Baiuma, tak se slabší klany porvou mezi sebou o Orfenu, pokud bude ve stejný čas, místo aby si dali bezpředmětné (pro ně) PvP o velké WB. Tímto budou motivovaní a přijde na ně spousta lidí.
Co se týče samotných šperků, tak by mohli mít i jiné staty... například +5% atack speed/casting speed. To není žádná uber výhoda, ale už je to zajímavé[/QUOTE]
Baium se kryje s AQ přesně a tezza co dva dny částečně a antík taky částečně.
No zrovna takový boost, to by byly lepší jak baium a úplně by to rozbilo max castingy/atk speed, co je na IL.
[QUOTE=Diaz;170858]Baium se kryje s AQ přesně a tezza co dva dny částečně a antík taky částečně.
No zrovna takový boost, to by byly lepší jak baium a úplně by to rozbilo max castingy/atk speed, co je na IL.[/QUOTE]
Tak právě od toho by byla beta, kde by byl čas to vybalancovat, já tady střelil od boku jen nějaké číslo a údaj...
Edit: Aby byla zhruba představa jak je to myšleno
cau Diaz na tu tvoji otázku ti dam odpověď. Ano zda se mi ze ANo nic jiného v tom nevidim ani zadne ty novinky jak tu hlasate a pak vždy reknete diskuze a nechame si poradit nebo udelejte topik na to a vase odpověď GM NE NE NE nebo ze to nejde a nebo ze se to osvecilo DE14 nebo DE17. Tak dejte pryc donate jako bylo dřív na DE C4. Ale na tohle napíšete NE to se osvetcilo a to bylo dobře a pro nas zajimave. Ral tu řekl dobře napady a kubajzz taky ale porad ne ne ne. DE17 byla doba budem se ji drzet tak mi rekni uprime proc rikate tady na forum. Chceme slyset vase napady a názory když vas to stejne nezajima. Pak mi reknete ze je to stara hra co od toho ocekavam???? dobře když je to stara hra tak proc chcete za 1Q třeba 200kc za starou hru????? JA vim pro peníze to nedelate a DE17 byla cool ale to je vas názor. A na serveru ma vždy GM pravdu když se tyce co je pro nas nejlepší. tak dej polovicni donate ceny. Když je to tak stara hra nemam od ni nic ocekavat a zadnou zmenu
Ta orfena je hodne dulezity boss ze ani to neudelate aby jste neco zmenili a bylo to videt
Bože ty si opice. Podívej se na první stranu topiku. Dost věcí bude oproti starému DE jinak.
Cenu donatu chceš dát na polovinu? Vždyť co tam chceš kupovat? Prvni, druhý přestup? Vlezeš se do 150 Kč za postavu.
[QUOTE=Daevek23;170861]Ta orfena je hodne dulezity boss ze ani to neudelate aby jste neco zmenili a bylo to videt[/QUOTE]
Orfena není důležitý boss, pokud nezmění šperk... :D
[QUOTE=Diaz;170845]O interface.x určitě neuvažujeme seznam aktuálních souborů je zde, ale čeká ho aktualizace:
[URL]https://forum.lineage2.cz/showthread.php?18317-Dark-Elmore-%C3%BApravy-syst%C3%A9mu&p=164172&viewfull=1#post164172[/URL][/QUOTE]
A nešel by ten soubor v defaultu nastavit tak, aby se druhá lišta ovládala čísly? Takhle ti, co mají vyplý enter chat rozdíl nepoznají...
[QUOTE=Daevek23;170860]cau Diaz na tu tvoji otázku ti dam odpověď. Ano zda se mi ze ANo nic jiného v tom nevidim ani zadne ty novinky jak tu hlasate a pak vždy reknete diskuze a nechame si poradit nebo udelejte topik na to a vase odpověď GM NE NE NE nebo ze to nejde a nebo ze se to osvecilo DE14 nebo DE17. Tak dejte pryc donate jako bylo dřív na DE C4. Ale na tohle napíšete NE to se osvetcilo a to bylo dobře a pro nas zajimave. Ral tu řekl dobře napady a kubajzz taky ale porad ne ne ne. DE17 byla doba budem se ji drzet tak mi rekni uprime proc rikate tady na forum. Chceme slyset vase napady a názory když vas to stejne nezajima. Pak mi reknete ze je to stara hra co od toho ocekavam???? dobře když je to stara hra tak proc chcete za 1Q třeba 200kc za starou hru????? JA vim pro peníze to nedelate a DE17 byla cool ale to je vas názor. A na serveru ma vždy GM pravdu když se tyce co je pro nas nejlepší. tak dej polovicni donate ceny. Když je to tak stara hra nemam od ni nic ocekavat a zadnou zmenu[/QUOTE]
A teď si představ, kdybychom na každou změnu hned kývnuli ... tak zde vznikne z toho takový kočkopes, že to bude sotva hratelné. Nehledě na to, že spousta věcí z toho je nereálná aplikovat do IL klienta.
Ceny ... 40 korun za první přestup, 33 korun za marku u druhého si myslím že je tak akorát subclass je sice o něco dražší, ale jsou to ceny které jsou celkem přijatelné vzhledem k časové náročnosti a vzhledem k tomu že je to jen o čekání. Nicméně to není nic, kde by tě to nutilo ty peníze do toho vložit, abys mohl hrát.
Ral? Ten tu mluvil naposledy loni o rychlokvaškách a že zde hrát nebude, pokud tu nebude úplně původní databáze z IL - což je naprostá utopie, vzhledem k tomu že by zde došlo pár lidí kvůli nostalgii koukli co měli před skoro desíti lety v inventáři a pak by zase odešli.
S Kubajzem jsem to rozvedl dál :)
blessed Core a Orfen urcite neni zly napad, daju sa pridat staty ako p.def, speed, CP, popripade vyuzitelny rezist (stun,sleep,mental) urcite by to na zaciatok pridalo PvP ale uz takto bude PvP o WB viac nez dost. Dalsia vec je, ze je to dost velky zasach do hry a GM sa uz vyjadrili, cize debata o keby bolo keby
Carnage mi nepřijde dostatečně využívaná zbraň, co mu změnit staty na S, aby se při snaze jí dropnout potkávalo víc lidí a byly pvp? ...Co to je zas za nesmysl upravovat staty, protože o danej item není moc velkej zájemo.O...
Navíc nevím jak core, ale orfena byla po většinu času, kdy tu hrál nějakej normální počet lidí farmená na respawn a byly u ní pvp. Ano je o ní menší zájem, ale aspoň si ty WB můžou sundat i menší klany, který těžko budou fajtit o valíka.
Tam mi rekni bude ten novej servr lepsi protoe ta DE17 bylo jak ty rikas rychlokvaška po vanocich nebylo co delat a ty eventy byli jak z pomocne skoly bez urážky. sedet a hrat ruletu?? xD event by mel byt jeden tym dobiva pozici co druhy třeba brani nebo tym vs tym jako to mas na tech celosvětových serverech. A ta orfenka proc ne je to dobry napad vzdyt je to sperk ted o nicem. A az ti poslu obrazek jak si jeden clovek sunda cabrio protože si veme 6x oken. A nez si clovek udela S set ve várce nebo v ketre THE END xD. To je DE jaky zname xD
[QUOTE=Daevek23;170868]Tam mi rekni bude ten novej servr lepsi protoe ta DE17 bylo jak ty rikas rychlokvaška po vanocich nebylo co delat a ty eventy byli jak z pomocne skoly bez urážky. sedet a hrat ruletu?? xD event by mel byt jeden tym dobiva pozici co druhy třeba brani nebo tym vs tym jako to mas na tech celosvětových serverech. A ta orfenka proc ne je to dobry napad vzdyt je to sperk ted o nicem. A az ti poslu obrazek jak si jeden clovek sunda cabrio protože si veme 6x oken. A nez si clovek udela S set ve várce nebo v ketre THE END xD. To je DE jaky zname xD[/QUOTE]
Četl si první stranu vůbec? Šroubek psal, že PvP eventy budou jako na tvých "celosvětových" JAVA serverech. (Já třeba nejsem fanoušek téhle úpravy, třeba to ale nastaví jenom třeba dvakrát denně s nějakou pěknou odměnou)
Orfenka je oničem, co s ní chceš dělat? Navrhni přesné staty, co by měla přidávat. Ono každý den AQ, co druhý den tezza, občas do toho "hlavní WB" a zaken. [B](Proč vlastně není zaken třeba co 3 dny s randomem +-hodina? Třeba by pak přestali brečet ohledně orfenky, víc bossů ve stejný čas= budou mít slabší klany větší šanci- a stejně ***** zabijou)[/B]
Pošli obrázek, jak si člověk sundá cabria. Se šesti okny a dobrým equipem si sundáš asi každé RB. Nicméně ten equip ze startu nemáš a ostatní tě u toho budou otravovat/zabíjet.
Ve varce/ketře ten recept taky nešel pomalu. Myslím že za 2-3 hodky jsem měl jeden. Jak máš trochu štěstí nebo doplňky vyměníš, není to takový problém. Šroubek psal, že to mírně boostne, opět se tě ptám, četl si první stranu?
[QUOTE=Daevek23;170868]Tam mi rekni bude ten novej servr lepsi protoe ta DE17 bylo jak ty rikas rychlokvaška po vanocich nebylo co delat a ty eventy byli jak z pomocne skoly bez urážky. sedet a hrat ruletu?? xD event by mel byt jeden tym dobiva pozici co druhy třeba brani nebo tym vs tym jako to mas na tech celosvětových serverech. A ta orfenka proc ne je to dobry napad vzdyt je to sperk ted o nicem. A az ti poslu obrazek jak si jeden clovek sunda cabrio protože si veme 6x oken. A nez si clovek udela S set ve várce nebo v ketre THE END xD. To je DE jaky zname xD[/QUOTE]
To že WBčka Šroubteam nechce implementovat je jejich hloupost, určitě by to komunitu na čas stmelilo, kdyby se hošci někde mohli vyblbnout a motivovalo by to slabší klany ať se o ně poperou. Orfen byl vždy agroWB, ale jsou tu další WB. Blessed aerringů určo
ňáké přilepšení států pro mágy v podobě WIT, MEN či INT bo bijce CON a P.atk atd. by stálo za to. :thumbus up::drink:
Kane si nakoupil spousty DEC a stejně nic nedokázal :D ve tvém případě je stejně jedno kdo ma kolik OGcek, ty stejne budeš jen brečet a všichni tě budou znát jen z fóra :D
[QUOTE=Wivien;170877]Kane si nakoupil spousty DEC a stejně nic nedokázal :D ve tvém případě je stejně jedno kdo ma kolik OGcek, ty stejne budeš jen brečet a všichni tě budou znát jen z fóra :D[/QUOTE]
Co si budem povídat s takovou reputací by ho nikdo nechtěl :D Žádnýho Kejna jsem na 2k17 běhat neviděl a přesto schytal dva bany a ještě se tu prsil jak všem dal na pi*u (o tom silně pochybuju :D) ... smutný že se musí skovávat, jinak by automaticky dostal a nikdo by ani kolo o něho neopřel :D
[QUOTE=Wivien;170877]Kane si nakoupil spousty DEC a stejně nic nedokázal :D ve tvém případě je stejně jedno kdo ma kolik OGcek, ty stejne budeš jen brečet a všichni tě budou znát jen z fóra :D[/QUOTE]
kde som ja kupoval deci na minulom servery synak? Kto ma pozna vie, ostatnym mam u riti vysvetlovat
[QUOTE=Superstar;170878]Co si budem povídat s takovou reputací by ho nikdo nechtěl :D Žádnýho Kejna jsem na 2k17 běhat neviděl a přesto schytal dva bany a ještě se tu prsil jak všem dal na pi*u (o tom silně pochybuju :D) ... smutný že se musí skovávat, jinak by automaticky dostal a nikdo by ani kolo o něho neopřel :D[/QUOTE]
vidis aky si hlupy ani len netusis aky som tu mal nick...
Btw pvp event sa tu slubuje uz od 2014 takze gg...
[QUOTE=Calma;170859]Tak právě od toho by byla beta, kde by byl čas to vybalancovat, já tady střelil od boku jen nějaké číslo a údaj...
Edit: Aby byla zhruba představa jak je to myšleno[/QUOTE]
No kdyby ty ceny v tom donate shopu byly menší, tak si myslím by měl Šroub ve výsledku těch peněz víc, ale každej by si udělal bambilion petů na všechno...
[QUOTE=Kane;170881]
Btw pvp event sa tu slubuje uz od 2014 takze gg...[/QUOTE]
Btw nějak nemůžu dohledat tvoji přihlášku [URL]https://www.lineage2.cz/cs/news/97-i-pvp-turnaj[/URL]
[QUOTE=Diaz;170888]Btw nějak nemůžu dohledat tvoji přihlášku [URL]https://www.lineage2.cz/cs/news/97-i-pvp-turnaj[/URL][/QUOTE]
myslel som tvt event sorry my bad
[QUOTE=Kane;170892]myslel som tvt event sorry my bad[/QUOTE]
Jo tak to máš recht :)
[QUOTE=Sroubek;170893]Jo tak to máš recht :)[/QUOTE]
Šroube, ty už hlavně předělej forum aby bylo hlavně anglické a toto vlákno dej do historie. Brzy začíná L2dawn 3x, který už ted má nabaleno hodně lidí pro sebe protože všichni ví, jak to vždy jede 2 roky....
Je to sice úplně jiný rate, ale v dnešní době kdy ta komunita L2 je malinká, je každý člověk důležitý :) Už mi dva klany odepsaly, že jdou tam... A vzhledem k tomu, že to začíná dřív tak to vyžere spoustu hráčů :/ :)
[QUOTE=uNiquii;170903]Šroube, ty už hlavně předělej forum aby bylo hlavně anglické a toto vlákno dej do historie. Brzy začíná L2dawn 3x, který už ted má nabaleno hodně lidí pro sebe protože všichni ví, jak to vždy jede 2 roky....
Je to sice úplně jiný rate, ale v dnešní době kdy ta komunita L2 je malinká, je každý člověk důležitý :) Už mi dva klany odepsaly, že jdou tam... A vzhledem k tomu, že to začíná dřív tak to vyžere spoustu hráčů :/ :)[/QUOTE]
Však tu máš anglické vlakno
[QUOTE=Diaz;170888]Btw nějak nemůžu dohledat tvoji přihlášku [URL]https://www.lineage2.cz/cs/news/97-i-pvp-turnaj[/URL][/QUOTE]
Proběhl ten turnaj vůbec?
[QUOTE=Lean;170905]Proběhl ten turnaj vůbec?[/QUOTE]
Nakonec, ne pro nedostatečný zájem.
[QUOTE=Diaz;170909]Nakonec, ne pro nedostatečný zájem.[/QUOTE]
se ani nedivim, kdyz date prvni event po 5 mesicu po zacatku serveru kdy uz skoro nikdo nehraje. budou ted pravidelne treba po 14 dnech? kdyz uz to mate jakoby zmaknuty
Cau hele ten server hodis mi odkaz?? dik moc chtel bych neco nez na 3 mesice hrat :)
[QUOTE=uNiquii;170903]Šroube, ty už hlavně předělej forum aby bylo hlavně anglické a toto vlákno dej do historie. Brzy začíná L2dawn 3x, který už ted má nabaleno hodně lidí pro sebe protože všichni ví, jak to vždy jede 2 roky....
Je to sice úplně jiný rate, ale v dnešní době kdy ta komunita L2 je malinká, je každý člověk důležitý :) Už mi dva klany odepsaly, že jdou tam... A vzhledem k tomu, že to začíná dřív tak to vyžere spoustu hráčů :/ :)[/QUOTE]
Cau muzes mi dat odkaz na ten server kdy zacne chtel bych neco co vydrzi nez 4 mesice
Presne nevim proc az v rijdu jak sami rikaji GM DE17 bylo v zari ja bych to dal na zacatku a ne takhle. Ale ja vim není cas a na rychle to udelat neumite. Uz soi tu na forum umim odpovědět sam :)
Jo jo je to v plánu, během víkendu bych chtěl mít už z většiny i full feature list. TJ hodně nepříjemné, že startují podobně uvidíme, musíme zabojovat!
Tak to zapni drive a nahazej reklamu skoro všude
na topzone atd pred startem je mozny se pridat?
[QUOTE=kubajzz;170921]na topzone atd pred startem je mozny se pridat?[/QUOTE]
Nejlíp jim něco nasypat, ať je to výše- netuším, kolik za to chtějí :)
[QUOTE=uNiquii;170903]Brzy začíná L2dawn 3x, který už ted má nabaleno hodně lidí pro sebe protože všichni ví, jak to vždy jede 2 roky....
[/QUOTE]
Taky to tam půjdu vomrknout, teď jsem si rozjel pár boxů na l2globalu (IL Final). Doufám, že ještě stihnu dodělat japonečce 2. přestup. :D :drink:
Neplánujete boostnout i Q na shardy? :)
[QUOTE=FujTajBl;170978]Neplánujete boostnout i Q na shardy? :)[/QUOTE]
Nechal bych jak je. Aspoň tam bude nějaký ovp
[QUOTE=FujTajBl;170978]Neplánujete boostnout i Q na shardy? :)[/QUOTE]
souhlas radeji boostnout shardy nez varka ketra itemy xD