-
[QUOTE=syslak;170679]Ona je totiž ta hra nějak vymyšlená a i když máme všichni spoustu řečí, tak v rámci chroniclu relativně odladěná a vyvážená, většinou nedělá moc dobrotu, když se začnou tahat věci z různých chroniclu, protože se to zrovna někomu líbí, obzvlášť né v případě malých serverů.[/QUOTE]
chapute a preste takovouhle odpoved jsem cekal, jenze taky musis vzit v potaz to ze pak vsichni jen breci ze na tu oly nikdo nechodi a nebo chodi porad jen ty stejni lidi a nebo se jen leje (a zase porad ti stejni lidi) kdyz tu oly obohatis a nabidnes neco i tem co tam nechodi jen proto ze z toho nic nemaji protoze hero stejne nebudou tak to dopadne zase stejne a skoncime u brekotu ze je oly na nic a mrtva. A na vic si myslim ze tohle by mohlo i castecne zabranit nalejvani, protoze by ta oly mohla jet porad.
Vem si ze ted je na serveru pres 800 nobles postav. Takovejch 200 by mohlo byt opravdu jen hracu. By byla krasna oly kdyby treba jen polovina chodila aktivne.
a dal jsem jen navrh, je to na diskuzi a na GM jak se rozhodnou jestli by to stalo za to a nebo ne
ale uprime rekni mi jaka by se li libila vic oly. Takova kam chodi porad stejch 20 lidi (a jen s oly charama) nebo takova kde by bylo treba 40-50 lidi (s ruznyma charama) jen k vuli tomu ze by z toho neco meli? (prosim berte tohle jen jako priklad)
-
[QUOTE=Johnas;170698]chapute a preste takovouhle odpoved jsem cekal, jenze taky musis vzit v potaz to ze pak vsichni jen breci ze na tu oly nikdo nechodi a nebo chodi porad jen ty stejni lidi a nebo se jen leje (a zase porad ti stejni lidi) kdyz tu oly obohatis a nabidnes neco i tem co tam nechodi jen proto ze z toho nic nemaji protoze hero stejne nebudou tak to dopadne zase stejne a skoncime u brekotu ze je oly na nic a mrtva. A na vic si myslim ze tohle by mohlo i castecne zabranit nalejvani, protoze by ta oly mohla jet porad.
Vem si ze ted je na serveru pres 800 nobles postav. Takovejch 200 by mohlo byt opravdu jen hracu. By byla krasna oly kdyby treba jen polovina chodila aktivne.
a dal jsem jen navrh, je to na diskuzi a na GM jak se rozhodnou jestli by to stalo za to a nebo ne
ale uprime rekni mi jaka by se li libila vic oly. Takova kam chodi porad stejch 20 lidi (a jen s oly charama) nebo takova kde by bylo treba 40-50 lidi (s ruznyma charama) jen k vuli tomu ze by z toho neco meli? (prosim berte tohle jen jako priklad)[/QUOTE]
Určitě by to bylo fajn, ale záleží jak moc do toho jde hrabat, aby se to nerozjeb*lo.
Mě vždy vadilo, že sem 6 zápasů nějak vymlátil sotva 15 bodů a pak přišel glad - já byl necro, šup šup a 6 zápasů bylo pryč :) respektive body. Ztráta max. 10 bodů by byla super, kdyby bylo aspoň to. Pokud by to dokázalo selektovat hráče podle bodů, tak to by bylo ještě lepší.
Ohledně debaty DEC:
klady - moc jich nevidím, spíš žádné, začne přeci nový server. To, že tam někdo nasypal prachy a nevyužil toho, je už jeho smůla, tak to přeci chodí. Pokud získal DEC ze hry prodejem věcí, je to identické jako kdyby si schoval do WH DC set a AM+acu a na novém serveru si jí nasadil. Ano, za ty DEC si na novém serveru nic nekoupí, ale má je ulité ze serveru, který už nefunguje. Mělo by dojít k anulaci.
zápory - server přijde o prachy, odradí to asi spoustu hráčů, rozhodně více, než těch, co do toho něco nasypali předtím.
Můj názor. Mě beztak nezbude než tam něco poslat na přestupy :)
-
[QUOTE=Johnas;170698]chapute a preste takovouhle odpoved jsem cekal, jenze taky musis vzit v potaz to ze pak vsichni jen breci ze na tu oly nikdo nechodi a nebo chodi porad jen ty stejni lidi a nebo se jen leje (a zase porad ti stejni lidi) kdyz tu oly obohatis a nabidnes neco i tem co tam nechodi jen proto ze z toho nic nemaji protoze hero stejne nebudou tak to dopadne zase stejne a skoncime u brekotu ze je oly na nic a mrtva. A na vic si myslim ze tohle by mohlo i castecne zabranit nalejvani, protoze by ta oly mohla jet porad.[/QUOTE]
No, lidi budou brečet vždycky :). K tomu přelejvání ... s tim moc moc nehneš, při přelejvání bejvaj nepříjemný hlavně lidi(enemy), který si i tak tu oly hlídaj, random trpaslíci atd tě moc netrápí a pokud náhodou jo, tak tam pošleš pár vybranejch postav (třeba IL PP/EE, GF kamael, H5 summoneři atd) a ono se to za chvíli pročistí.
[QUOTE=Johnas;170698]
ale uprime rekni mi jaka by se li libila vic oly. Takova kam chodi porad stejch 20 lidi (a jen s oly charama) nebo takova kde by bylo treba 40-50 lidi (s ruznyma charama) jen k vuli tomu ze by z toho neco meli? (prosim berte tohle jen jako priklad)[/QUOTE]
Mně...no, jednoduše jiná než IL. Chodil sem na oly vždycky at už sem měl hero, bojoval o něj, nebo na něj neměl šanci. Jde mi o to si na oly zablbnout a ve výsledku dobře jsem si zablbnul na menších serverech většinou stejně jen s těma 20 lidma at už jich na oly chodilo málo nebo hodně, protože ze snadný výhry nad trpem bez pořádnýho equipu(příklad lidí, který nechodí na oly) stejně nic nemám.
[QUOTE=Johnas;170698]
a dal jsem jen navrh, je to na diskuzi a na GM jak se rozhodnou jestli by to stalo za to a nebo ne[/QUOTE]
však v poho:drink:, jen diskuze kolem toho, já budu jedině rád pokud bude na oly víc zábavy a to klidně i díky změnám, ale pokud možno v rámci chroniclu (změněná odměna, zkrácení periody atd) a ne skrz chronicly (výrazně jiný odměny, itemy z vyšších chroniclu atd)
-
[QUOTE=Kane;170681]Stale ostala nevyriesena zakladna otazka a to: Budu z web klienta zmazane vsetky dec,og ziskane z pred startu noveho servera?
Ak nie, uprimne nevidim dovod na spúšťanie dalsieho servera resp. dovod tu hrat....
Treba si uvedomit, ze niektory ludia tu maju nasyslene kopy OG za ktore si budu hned od startu schopny kupit vsetko kedze dec bola hlavna mena a aj bude a budu mat nefer vyhodu voci ostatnym hracom. Ak Sroub budes argumentovat ze ano, ukaz mi jeden server ktory toto povoluje resp. nejaky argument preco to nedoserie ekonomiku...[/QUOTE]
Nefér je to, protože ti co hrali, nic neplatili. A ti co zaplatili, tak to stějně obíhalo po namku a teď letos v červenci Giru jsem se díval, že cena DĚCek byla kolem 1kk adena, takže bys teď platil DĚCkama u Vendy za 1. přestup kolem 400kk adena a za 2. 330kk, mno a po spuštění hold dojde k její degradaci. Takže ti kupci, co tam denně sedí přijdou o pořádnej kšeft. :D :drink:
-
DECi a OG bych na tento ročník také vymazal, ale udělal bych úpravu, aby se DECi nedali převádět zpět na OG. Další ročník bych nechal jen OG, které jsou koupené čistě za reálné prachy a jsou uložený na účtě.
-
[QUOTE=fat12;170713]DECi a OG bych na tento ročník také vymazal, ale udělal bych úpravu, aby se DECi nedali převádět zpět na OG. Další ročník bych nechal jen OG, které jsou koupené čistě za reálné prachy a jsou uložený na účtě.[/QUOTE]
+1
-
Reaguju na otázku ohledně vymazání nebo ponechání DEC/OG. Jako podle mě je tohle úplně jasná a jednoduchá věc, tak nevím proč to GM takhle komplikujou. Ty decy se musejí jednoznačně smazat nebo opravdu těch 3k lidí co plánujete nikdy nepřijde už jen z tohoto důvodu. To je stejné jako bych si nechal ve WH A/S equip a na začátku NOVĚ SPUŠTĚNÉHO SERVERU bych je tam pořád měl, to je přece nesmysl, nevím že se takováhle triviální věc musí řešit. Doufám, že nejsem jedinej kdo to takhle vnímá. Max kdo se mnou tenhle příspěvěk nebude sdílet, tak má nejspíš hodně deců, které si smění zpátky na OG a pak je zase vymění zpět na nový server a bude vysmátej. Takže za mě wipe na DEC/OG. ☺️
-
[QUOTE=Superstar;170693]Kolik si vůbec do toho nasypal? Tipuju že nic :D
Ale dělat tady konspirace že si někdo nasyslil miliony deců to jo :D[/QUOTE]
No tohle si tady posral Hugotoxxx, kterej se Kaneovi chlubil, že EQ neprodává za RM ale za DECy pro příští server. Jinak by ho to ani nenapadlo.
A mimochodem přesně tohle už fungovalo při startu DE17, ale rozumný hráči se s tím nechlubili :-D
-
[QUOTE=Gogliostron;170720]No tohle si tady posral Hugotoxxx, kterej se Kaneovi chlubil, že EQ neprodává za RM ale za DECy pro příští server. Jinak by ho to ani nenapadlo.
A mimochodem přesně tohle už fungovalo při startu DE17, ale rozumný hráči se s tím nechlubili :-D[/QUOTE]
nj normalne zmyslajuceho cloveka by ani nenapadlo, ze taky "cheat" je vobec na Sroubkovom servery mozny ale ako vieme stale tu boli rovni a rovnejsi...
-
"přesně prosím mam ted na serveru wb set šperkua Am s acu chci ji přendat na 2018 server dík." asi takhle to vypadá s těma DEC
-
[QUOTE=Kane;170722]nj normalne zmyslajuceho cloveka by ani nenapadlo, ze taky "cheat" je vobec na Sroubkovom servery mozny ale ako vieme stale tu boli rovni a rovnejsi...[/QUOTE]
Tak o rovnejch a rovnějších já nic nevím, ale tohle mě napadlo už když jsem končil na DE15, ale nakonec jsem se na to vysral a raději to porupal :-D takže zákonitě to muselo napadlou víc lidí a fungovalo to tak vždy. Že to někoho nenapadlo, když vyloženě v těch službách je "převod zpět na OG" to je pak spíš nedůvtipnost. K čemu jinému by to tam bylo než na převod mezi servery. Až teď se z toho stalo politické téma a Šroubovi to moc nezávidím. Myslím si, že ať rozhodne jak rozhodne, příjde o nějaké hráče.
-
[QUOTE=Gogliostron;170726]Tak o rovnejch a rovnějších já nic nevím, ale tohle mě napadlo už když jsem končil na DE15, ale nakonec jsem se na to vysral a raději to porupal :-D takže zákonitě to muselo napadlou víc lidí a fungovalo to tak vždy. Že to někoho nenapadlo, když vyloženě v těch službách je "převod zpět na OG" to je pak spíš nedůvtipnost. K čemu jinému by to tam bylo než na převod mezi servery. Až teď se z toho stalo politické téma a Šroubovi to moc nezávidím. Myslím si, že ať rozhodne jak rozhodne, příjde o nějaké hráče.[/QUOTE]
neprijde o zadne hrace ... jedine ublizi sam sobe, kdyz je nesmaze mene lidi si donatne ;)
-
Delate jako by to nikde jinde nebylo
-
[QUOTE=Nuninqa;170718]Reaguju na otázku ohledně vymazání nebo ponechání DEC/OG. Jako podle mě je tohle úplně jasná a jednoduchá věc, tak nevím proč to GM takhle komplikujou. Ty decy se musejí jednoznačně smazat nebo opravdu těch 3k lidí co plánujete nikdy nepřijde už jen z tohoto důvodu. To je stejné jako bych si nechal ve WH A/S equip a na začátku NOVĚ SPUŠTĚNÉHO SERVERU bych je tam pořád měl, to je přece nesmysl, nevím že se takováhle triviální věc musí řešit. Doufám, že nejsem jedinej kdo to takhle vnímá. Max [B]kdo se mnou tenhle příspěvěk nebude sdílet, tak má nejspíš hodně deců, které si smění zpátky na OG a pak je zase vymění zpět na nový server a bude vysmátej[/B]. Takže za mě wipe na DEC/OG. ☺️[/QUOTE]
[QUOTE=sa2sa;170729]Delate jako by to nikde jinde nebylo[/QUOTE]
asi tak
-
Prosím nedbejte na to co tu píše uživatel Kane, tento hráč na DE17 opakovaně botoval a byl opakovaně zabanován. Zlobí se na celý svět a všechny kolem něj, protože každý kdo byl lepší než on má všechno nabotováno. Transfér DEC na OG a OG na DEC tu byl již dříve, nikdy s tím nebyl problém. Možnost pro hráče převést si DEC na OG je zaveden z prostého důvodu, kdo nechce poslat na hraní a podporu serveru ani korunu, tak nemusí :) Každý i no-donator, si tak může získat DEC ingame a poslat si je na web profil, odkud využije potřebné služby. Všechny ty finance musel do serveru někdo nalít a pokud si je někdo ušetří na další severu, tak je to jen jeho věc. S tímto přístupem by se pak musel zrušit celý donate model.
Představte si, že nastartuje server a někdo si koupí 2000 OG, tak mu je také smažem, protože je to nevýhoda pro ostatní? Myslím, že určitě ne. Navíc všechna konta, jak herní tak neherní jsou pod neustálým dohledem robota, který vše kontroluje několikrát do hodiny a zakresluje do grafu. Nikdo z hráčů nemá žádné horentní sumy na svém OG kontě. Kane se zde snaží nafouknout bublinu, ostatně jako již mnohokrát! Máme zájem o každého kráče, ale pokud se Kane na DE18 nedostaví, já plakat nebudu.
Pokud má někdo potřebu toto téma dále rozebírat, tak prosím založte separátní topick.
-
[QUOTE=Sroubek;170734]Prosím nedbejte na to co tu píše uživatel Kane, tento hráč na DE17 opakovaně botoval a byl opakovaně zabanován. Zlobí se na celý svět a všechny kolem něj, protože každý kdo byl lepší než on má všechno nabotováno. Transfér DEC na OG a OG na DEC tu byl již dříve, nikdy s tím nebyl problém. Možnost pro hráče převést si DEC na OG je zaveden z prostého důvodu, kdo nechce poslat na hraní a podporu serveru ani korunu, tak nemusí :) Každý i no-donator, si tak může získat DEC ingame a poslat si je na web profil, odkud využije potřebné služby. Všechny ty finance musel do serveru někdo nalít a pokud si je někdo ušetří na další severu, tak je to jen jeho věc. S tímto přístupem by se pak musel zrušit celý donate model.
Představte si, že nastartuje server a někdo si koupí 2000 OG, tak mu je také smažem, protože je to nevýhoda pro ostatní? Myslím, že určitě ne. Navíc všechna konta, jak herní tak neherní jsou pod neustálým dohledem robota, který vše kontroluje několikrát do hodiny a zakresluje do grafu. Nikdo z hráčů nemá žádné horentní sumy na svém OG kontě. Kane se zde snaží nafouknout bublinu, ostatně jako již mnohokrát! Máme zájem o každého kráče, ale pokud se Kane na DE18 nedostaví, já plakat nebudu.
Pokud má někdo potřebu toto téma dále rozebírat, tak prosím založte separátní topick.[/QUOTE]
Nemusím ani nič písať, každý normálne zmýšľajúci človek si musí urobiť názor sám hlavne po tomto príspevku... Ak tu necháš OG ešte z minulého serveru ďalší server nevydrží ani ten chudobný mesiac ako ten minulý. Ja sa tu nesnažím vydobit si nejaké výhody pre seba. Mne ide o dobro servera a hlavne jeho životnosť. Mrzí ma, že to nevidíš a nechápeš...
Paci sa mi, ako sa snazit kydat hovna na mna len aby si ma zdiskreditoval lebo vies ze ponechanie starych dec je picovina no pre nejaky dovod, zrejme zase pomoc kamosom, to nechavas...
dalej pises: "Představte si, že nastartuje server a někdo si koupí 2000 OG" - to si vazne taky hlupy ze to beries ako jedno a to iste? Ved miesas hrusky s jablkami, nikto nechce aby si zmazal dec KUPENE PO STARTE SERVERA...
-
[QUOTE=Kane;170735]Nemusím ani nič písať, každý normálne zmýšľajúci človek si musí urobiť názor sám hlavne po tomto príspevku... Ak tu necháš OG ešte z minulého serveru ďalší server nevydrží ani ten chudobný mesiac ako ten minulý. Ja sa tu nesnažím vydobit si nejaké výhody pre seba. Mne ide o dobro servera a hlavne jeho životnosť. Mrzí ma, že to nevidíš a nechápeš...[/QUOTE]
A chápeš, že takhle to bylo i minule a jediný rozdíl je teď v tom, že teď to akorát odradí některé lidi, protože jsi to sem napsal a je by to jinak nenapadlo?
To jestli to je dobře nebo ne tady neřeším, protože lidi co prodávali WB šperky a tvrdili že je to za DEC a né za RM, jich můžou a nemusejí mít fakt hafec.
Nadruhou stranu takovej Hugo kterej tvrdil, že to prodává za DEC a né za RM, z čeho jsi ho původně osočoval, tak kdyby to býval prodal za RM(ty decy se stejně za ty RMkoupily), tak by si je na tom novém serveru mohl koupit tak jako tak.
Takže nevidím úplně rozdíl v tom, jetli někdo kdo odcházel prodal EQ za RM a teď si ty decy nakoupí tady a nebo to prodal za DECy a ty si nechal na účtu.
-
[QUOTE=Sroubek;170734]Prosím nedbejte na to co tu píše uživatel Kane, tento hráč na DE17 opakovaně botoval a byl opakovaně zabanován. Zlobí se na celý svět a všechny kolem něj, protože každý kdo byl lepší než on má všechno nabotováno. Transfér DEC na OG a OG na DEC tu byl již dříve, nikdy s tím nebyl problém. Možnost pro hráče převést si DEC na OG je zaveden z prostého důvodu, kdo nechce poslat na hraní a podporu serveru ani korunu, tak nemusí :) Každý i no-donator, si tak může získat DEC ingame a poslat si je na web profil, odkud využije potřebné služby. Všechny ty finance musel do serveru někdo nalít a pokud si je někdo ušetří na další severu, tak je to jen jeho věc. S tímto přístupem by se pak musel zrušit celý donate model.
Pokud má někdo potřebu toto téma dále rozebírat, tak prosím založte separátní topick.[/QUOTE]
Přijde mi, že nedokážeš pořádně napsat jedinej pádnej důvod proč nechat převádět dec na nový server a akorát se snažíš
to nějak okecávat, ale nevím proč.
-
[QUOTE=Kane;170735]Nemusím ani nič písať, každý normálne zmýšľajúci človek si musí urobiť názor sám hlavne po tomto príspevku... Ak tu necháš OG ešte z minulého serveru ďalší server nevydrží ani ten chudobný mesiac ako ten minulý. Ja sa tu nesnažím vydobit si nejaké výhody pre seba. Mne ide o dobro servera a hlavne jeho životnosť. Mrzí ma, že to nevidíš a nechápeš...[/QUOTE]
Normálně smýšlející pochopí že Kane je akorát místní šášo ...
Proč ses tu nepochlubil dřív že si botil?
-
[QUOTE=Superstar;170738]Normálně smýšlející pochopí že Kane je akorát místní šášo ...
Proč ses tu nepochlubil dřív že si botil?[/QUOTE]
Niekto ako ty ma nemôže uraziť...
-
Na druhou stranu to vlastně nelogický není.
Když začne server, tak buď si někdo DECy koupí a beztak je pustí do oběhu - ať už za přestup nebo je prodá na trhu.
Nebo tu budou lidi, co je budou mít z minula, ve finále je to to samé, jako kdyby si zadonatil. Beztak mu za to nikdo velké adeny ze začátku nedá, on na tom může vydělat až v pozdější fázy hry.
Ano, to že si nahrabal plno věcí z minula ho dostává do výhody, ale pouze v tom, že bude mít DECy. Ty peníze Šroubkovi beztak už přistály do kasy a může z toho živit provoz serveru. To, že ty DECy rozdá mezi lidi v klanu, na přestupy, na vstupy k WB, je jeho věc. Tohle může udělat i člověk donátor. Bude mít klan, pustí do toho x tisíc, koupí to všem v klanu a bude to stejné.
Někdo holt tráví čas hraním a vydělá si DECy ve hře, někdo maká jako realiťák nebo na ministerstvu, no tak si místo toho donatne.
Ačkoli jsem byl dva dny zpět proti tomu, tak když si to člověk odůvodní takto, logiku to má. Jestli to totiž šlo stejně i před DE17, tak pak je tu ta diskuze úplně zbytečná.
-
Mě se líbí, jak Kane bojuje za to, aby se smazaly DEC, jelikož žádné nemá :D kdyby jich měl na účtu X tisíc, tak zas bojuje za to, aby se DEC nemazaly :D Ty jsi pořád stejně uplakaný :D po roce se podívám na forko a pořád stejně uplakaný :D
-
[FONT=Arial][QUOTE=nitr0;170741]Mě se líbí, jak Kane bojuje za to, aby se smazaly DEC, jelikož žádné nemá :D kdyby jich měl na účtu X tisíc, tak zas bojuje za to, aby se DEC nemazaly :D Ty jsi pořád stejně uplakaný :D po roce se podívám na forko a pořád stejně uplakaný :D[/QUOTE][/FONT]
[FONT=Arial]Keby bolo keby zobracik? Nikto normálne zmýšľajúci nemenil staré veci za dec na novom servery lebo je to zlý vtip... No normálne zmýšľanie tu u vedenia chýba[/FONT]
[FONT=Arial]Wabaky aj tak tu budeš len týždeň tak tebe to môže byť jedno [/FONT][IMG]https://mail.google.com/mail/e/1f600[/IMG]
[FONT=Arial]Dec tu bude hlavná mena. Jedna strana ich bude mať toľko že ovládne server od začiatku do kým zase neemoquitnu čo kôli tomu bude ešte skôr ako minule takže GF ani to nemusíte zapínať. Radšej zahrám inú hru ako čítať toxtarda a unikida aký sú uber vďaka tejto "lolfeature" aby potom zase emoquitli... Bude to len strata času rovnako ako bol minulý Dark failmore...[/FONT]
-
[QUOTE=Kane;170743][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Keby bolo keby zobracik? Nikto normálne zmýšľajúci nemenil staré veci za dec na novom servery lebo je to zlý vtip... No normálne zmýšľanie tu u vedenia chýba[/FONT]
[FONT=Arial]Wabaky aj tak tu budeš len týždeň tak tebe to môže byť jedno [/FONT][IMG]https://mail.google.com/mail/e/1f600[/IMG]
[FONT=Arial]Dec tu bude hlavná mena. Jedna strana ich bude mať toľko že ovládne server od začiatku do kým zase neemoquitnu čo kôli tomu bude ešte skôr ako minule takže GF ani to nemusíte zapínať. Radšej zahrám inú hru ako čítať toxtarda a unikida aký sú uber vďaka tejto "lolfeature" aby potom zase emoquitli... Bude to len strata času rovnako ako bol minulý Dark failmore...[/FONT][/QUOTE]
Maďarský pracák ti vyměřil malou podporu, nebo to začal platit v ovcích ... že tu máš trauma komu zbyly peníze a kdo si něco málo ujeb*l za chodu serveru?
-
[QUOTE=Gogliostron;170736]A chápeš, že takhle to bylo i minule a jediný rozdíl je teď v tom, že teď to akorát odradí některé lidi, protože jsi to sem napsal a je by to jinak nenapadlo?
To jestli to je dobře nebo ne tady neřeším, protože lidi co prodávali WB šperky a tvrdili že je to za DEC a né za RM, jich můžou a nemusejí mít fakt hafec.
Nadruhou stranu takovej Hugo kterej tvrdil, že to prodává za DEC a né za RM, z čeho jsi ho původně osočoval, tak kdyby to býval prodal za RM(ty decy se stejně za ty RMkoupily), tak by si je na tom novém serveru mohl koupit tak jako tak.
Takže nevidím úplně rozdíl v tom, jetli někdo kdo odcházel prodal EQ za RM a teď si ty decy nakoupí tady a nebo to prodal za DECy a ty si nechal na účtu.[/QUOTE]
predaj ingame veci dokonca podporovany vedenim je dalsi z failov DE. Ak by si ti ludia nevedeli epik sperky a ++ veci obstarat za peniaze mozno by ich to donutilo hrat a snazit sa to ziskat normal cestou tj. pvp o epiky atd. Takto si to kazdy kupil a akurat stym saskoval na oly pripadne 2min pvp na porte...
[QUOTE=Superstar;170744]Maďarský pracák ti vyměřil malou podporu, nebo to začal platit v ovcích ... že tu máš trauma komu zbyly peníze a kdo si něco málo ujeb*l za chodu serveru?[/QUOTE]
Slovensky komplex z dovodu vyklatenia tvojej starej nejakym slovakom? Smutne...
-
Můžeš vysvětlit, jak někdo s DECama ovládne server? Ze startu ti nikdo nic cenného neprodá.
Někdo donatne 5k a má to samé. Tak jako tak někdo podpoří server.
ad prodej věcí- Jak si představuješ že se to bude hlídat? Já prodal tak, že jsme komunikovali přes facebook. Šroubek by musel nastražit agenta.
Btw. nemám ani jeden DEC na účtu.
-
[QUOTE=FujTajBl;170746]Můžeš vysvětlit, jak někdo s DECama ovládne server? Ze startu ti nikdo nic cenného neprodá.
Někdo donatne 5k a má to samé. Tak jako tak někdo podpoří server.
ad prodej věcí- Jak si představuješ že se to bude hlídat? Já prodal tak, že jsme komunikovali přes facebook. Šroubek by musel nastražit agenta.
Btw. nemám ani jeden DEC na účtu.[/QUOTE]
Taky nemám a je vtipné jak tu Kane brečí. Někdo hold ten litřík hodí a neřeší že někomu zůstalo :D
-
Klidne jsi to mohl smaznout.... loni sem si koupil dec protoze jsem chtel podporit ten konkretni projekt.... letos to udelam stejne tak a je mi fuk jestli neco zbylo nebo ne :D ale je to na druhou stranu pekne gesto... nakonec to stejne pomuze jen par lidem z tech tisicu co tu zacnou :) :) :)
DOTAZ: Bude se "zlaty nick" muset zase kupovat?, pokud ano.... bude nejak rozlisene kdo koupil 2x po sobe a kdo poprve?
-
[QUOTE=Superstar;170747]Taky nemám a je vtipné jak tu Kane brečí. Někdo hold ten litřík hodí a neřeší že někomu zůstalo :D[/QUOTE]
urcite nemas ani nikto z tvojej cp preto vylezies z nejakej diery zakazdym ked niekto spomenie dec :rofl:
-
Pro DEC si založte zvlášť topic, jestli se chcete flamovat, přesuňte se s tím do Krčmy.
-
[QUOTE=morales;170748] DOTAZ: Bude se "zlaty nick" muset zase kupovat?, pokud ano.... bude nejak rozlisene kdo koupil 2x po sobe a kdo poprve?[/QUOTE]
To je zajímavý nápad! Například nějaká kosmetická odměna, kterou nepůjde jinak získat, nebo jiná barvička...
-
Kdy bude beta? Ostrý start počítám 1.10.?
-
[QUOTE=FujTajBl;170755]Kdy bude beta? Ostrý start počítám 1.10.?[/QUOTE]
No ja doufam ze nejdrive 6.10 od 20:00 ale to jen osobni prani
-
Bude se implementovat enchant Orfen/Core šperků? Mám tím na mysli, že by se například dva Core ringy zkombinovaly do jednoho silnějšího, který by přidával použitelné staty?
-
slo by pridat vyklikavani buffu (myslim ze by to hodne lidi ocenilo) a damage text stejnym stylem jako je na offiku (vyskakuje ti nad mobama/hracema a ne jen v chatu ) ? ? ?
-
[QUOTE=Calma;170839]Bude se implementovat enchant Orfen/Core šperků? Mám tím na mysli, že by se například dva Core ringy zkombinovaly do jednoho silnějšího, který by přidával použitelné staty?[/QUOTE]
Tuto úpravu určitě neplánujeme.
[QUOTE=SiRuQ;170841]slo by pridat vyklikavani buffu (myslim ze by to hodne lidi ocenilo) a damage text stejnym stylem jako je na offiku (vyskakuje ti nad mobama/hracema a ne jen v chatu ) ? ? ?[/QUOTE]
Vyklikávání buffů je na IL nereálné, máme zaveden toogle antibuff.
Damage s textem se dá v rámci IL provést úpravou systému... zde ale nejsem schopný říct, jestli tato úprava půjde i do budoucna, na stávajícím serveru byla povolená.
-
[QUOTE=Diaz;170842]Tuto úpravu určitě neplánujeme.[/QUOTE]
Můžeme vědět z jakého důvodu to zamítáte? IL je ohrané a po chvíli nudné..o orfenu nikdo pořádně nebojuje. Tím že byste tohle implementovali by bylo opět více pvp, tedy zábavy.
-
[QUOTE=kubajzz;170843]Můžeme vědět z jakého důvodu to zamítáte? IL je ohrané a po chvíli nudné..o orfenu nikdo pořádně nebojuje. Tím že byste tohle implementovali by bylo opět více pvp, tedy zábavy.[/QUOTE]
Každý den večer budeš mít minimálně jednoho, který má použitelný šperk. Mělo by to být OK.
[QUOTE=Diaz;170842]Damage s textem se dá v rámci IL provést úpravou systému... zde ale nejsem schopný říct, jestli tato úprava půjde i do budoucna, na stávajícím serveru byla povolená.[/QUOTE]
Kdy se budou vědět povolené úpravy?
Šlo by neblokovat soubor, který by vypl "decrease background performance" (nosleep.dll a Fire.dll? A ještě soubor na úpravu keybinds interface.xdat pro ty, co používají enter chat (skilly Fkama, druhá lišta číslama)?
-
[QUOTE=kubajzz;170843]Můžeme vědět z jakého důvodu to zamítáte? IL je ohrané a po chvíli nudné..o orfenu nikdo pořádně nebojuje. Tím že byste tohle implementovali by bylo opět více pvp, tedy zábavy.[/QUOTE]
Ze stejného důvodu, jako implementaci oly šperků z vyššího chronicle, byl by to obrovský zásah do hry.
[QUOTE=FujTajBl;170844]Kdy se budou vědět povolené úpravy?
Šlo by neblokovat soubor, který by vypl "decrease background performance" (nosleep.dll a Fire.dll? A ještě soubor na úpravu keybinds interface.xdat pro ty, co používají enter chat (skilly Fkama, druhá lišta číslama)?[/QUOTE]
O interface.x určitě neuvažujeme seznam aktuálních souborů je zde, ale čeká ho aktualizace:
[URL]https://forum.lineage2.cz/showthread.php?18317-Dark-Elmore-%C3%BApravy-syst%C3%A9mu&p=164172&viewfull=1#post164172[/URL]
-
Velký zásah do hry je i třeba GM Buffer, kterého už podruhé zavádíte a setkává se to spíše s kladným ohlasem.
Pokud nastavíte bonusy rozumně tak se nemáte snad čeho bát když už to na několika IL serverech implementované je a žádné masivní emoquity kvůli tomu nenastávají..naopak je to vítaná změna na už tak nudném chroniclu!
Jestli se jen zbytečně nedržíte při zemi...?