Pekny pull a pekne od Janeyho, ze si na mna spomenul :)
Printable View
Pekny pull a pekne od Janeyho, ze si na mna spomenul :)
[QUOTE=Elli;132107]
podte spat, offi je nuda - vsetko funguje [/QUOTE]
Ale aspon se tam chodí pvp :D
[QUOTE=LodrynkoO;132358]Ale aspon se tam chodí pvp :D[/QUOTE]
jn...pvp,ve kterym nepotrebujes ani rating na itemy,eq mas do chvile a jeste to pro jistotu ani neukazuje prohry pri inspectu:D to muzu hrat rovnou radsi nejakej single player,kterej ma aspon hezkou grafiku:P
casy se meni, wowko hrajou desetileti fakani, nejak jim ten eq musi spadnout do kapsy ne :D vsechno je zjednodusene jak pro trolly, na jednu stranu mene vyzev, na druhou u toho aspon clovek nemusi travit tak dlouho casu :D
Já si spíš myslim, že dnešní mládež u ani neví co je wow ... :)
Njn všade len Lolkari a iné *****iny hrajúci fagani .. :D
To ti přijde Luckzore, sice máš equip bez ratu, ale nekoupíš ho za jeden týden. Mně to nakonec vyhovuje i v celku, je to o zvyku
[QUOTE=LodrynkoO;132395]To ti přijde Luckzore, sice máš equip bez ratu, ale nekoupíš ho za jeden týden. Mně to nakonec vyhovuje i v celku, je to o zvyku[/QUOTE]
nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?
[QUOTE=Luckz0r;132397]nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?[/QUOTE]
neco podobnyho mi lodry rikal taky ohledne shaneni eq na pandach :D
[QUOTE=Luckz0r;132397]nebyl si to nahodou ty,se kterym sem se o tom bavil a kterej mi rikal,ze je to nejvetsi chujovina co mohli udelat:D? a ze si mel top pvp weap a ramena chvilu po tom co si doexpil a nemusel si vyhrat snad ani arenu?[/QUOTE]
Jo ale člověk si přivykne. Když ti funguje všechno na 100%, tak jsou itemy bez ratu malá daň.
Jinak za arénu vyhranou máš 180 conquestů, za rated máš 400. Aby sis otevřel wepku musíš nahrát za tu sezonu 7250 conquestů, takže jí první koupit nemůžeš a cap máš 1800 conquestů týdně (s ratem se to zvedá tuším)
Ano jak pise lodry je to o zvyku, cloveku co prejde z wotku na mop to pride ako uplne ina hra, hlavne v pvp, picoval som aj ja ale 3ky su super a samozrejme s ratom rastie cap, eq je pre kazdeho ale za 2.2 v 3s, 5s su sexy enchanty. Z toho vyplyva ze kto hra na wotku dvojky bude nenavidiet dvojky na ofi az na niektore setupy ktore sa daju hrat seriozne. Ked si chces zahrat pvp joini 3v3 a bavi ma to jak 2v2 na wotku ak ne viac. LF heal na ali WM(heal).
[COLOR=#00ff00][B]Aktuálně hledáme:[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]HEAL[/COLOR]
Holy paladin, holy priest, resto shaman
[COLOR=#ff0000]RANGED[/COLOR]
Shadow priest, elemental shaman
[COLOR=#ff0000]MELEE[/COLOR]
Arms warior, retribution paladin, jakékoliv dps DK
[COLOR=#0000cd]POŽADUJEME:[/COLOR]
Equip minimálně na úrovni ilvl 346 (vyfarmené rdf hc) dodělané enchanty a gemy, 2 support profese, znalost taktik na BoT HC
[COLOR=#0000ff]HLAVNÍ ROLI PŘI PŘÍJMÁNÍ HRAJE:[/COLOR]
- Znalost taktik, aktivita, schopnost ovládat svou postavu, dobrá konektivita, žádné kalkulačky s 3 FPS a podobně, teamspeak 3
- Časové možnosti a chuť raidovat podle aktuálního stavu progressu
- Velká výhoda je druhý PVE off spec
Děkujeme za zájem
A ne, nejdeme na twin, guilda jako taková zůstává tady, to co je na konkurenčním serveru je stará garda, která tu hrála v dobách TBC dávno, dávno přede mnou :)
Ještě bych dodal, že tak, jak je uvedeno v úvodním topicu, přihlášky sem: [url]http://vir-aeternum.forumczech.com/[/url]
Přijdeme aktivního tanka, když přimhouřím oči tak i bez přihlášky!
[QUOTE=3535;137316]A ne, nejdeme na twin, guilda jako taková zůstává tady, to co je na konkurenčním serveru je stará garda, která tu hrála v dobách TBC dávno, dávno přede mnou :)[/QUOTE]
To máš pravdu, len ešte doplním, že tá VA čo tam pôsobí sú hráči zo Sargerasu...spred spojenia s Narniasom...na spojenom serveri som sa k nim pridal, lenže postupne cca. po roku prestali hrať až a pár výnimiek :)
Terajšiu guildu tak tvorí menšina starých tbc hráčov, ale väčšina je mix starého narniasu (AD), mystiqu a kadečoho...tým chcem len povedať, že tam v žiadnom prípade nehrá nejaký top...lebo som mal tú česť hrať s oboma "tábormy" a môžem iba skonštatovať, že kvalita ostala na Soulwelle :)
Veškeré důležité informace včetně probíhajícího náboru naleznete [url=http://www.vir-aeternum.clanweb.eu/]zde[/url]
Myslim ze si muzu dovolit oznamit, ze nase guilda prozatim ukoncuje svoji cinnost na tomto serveru.
[QUOTE=razercz;145746]Myslim ze si muzu dovolit oznamit, ze nase guilda prozatim ukoncuje svoji cinnost na tomto serveru.[/QUOTE]
CG (vedenie), že ste to tak dlho vydržali :-D
[QUOTE=razercz;145746]Myslim ze si muzu dovolit oznamit, ze nase guilda prozatim ukoncuje svoji cinnost na tomto serveru.[/QUOTE]
Myslím, že už si toho asi každý všiml. A celkem mě to i mrzí. Jako jedna z mála věcí.
Už dlho chýbal skutočný leader, čo? :D
[QUOTE=Hucimir;145758]Už dlho chýbal skutočný leader, čo? :D[/QUOTE]
leader serveru určite
je to definitivni ? .... nechce se mi ani verit ze zanikla jedna z nejstarsich "funkcnich" guild na serveru :( ..to uz je asi vazne konecna
co dodat jineho nez ==> [QUOTE=vlado;145750]CG (vedenie), že ste to tak dlho vydržali :-D[/QUOTE]
btw existuje jeste vubec nejaka schopna guilda na serveru ?
Bylo to pěkných 200+ dní played :) Postava Ashbringerr byla včera smazaná a já tudíž definitivně ukončil na tomto serveru veškerou činnost :) Děkuji za 6 let strávených na tomto serveru. Díky vedení ! :)
Po spouste proraidovanych hodinach na tomto serveru, kdy se snazila tato guilda udrzet na spicce na tomto srverua ziskala nespočet realm firstu a jinych oceneni, mezi nimiz doslo pri postupnem upadavani serveru ke spojeni s nekolika dalsimi guildami, jsme ani mi nemohli zustat lhostejni k laxnimu pristupu vedeni serveru v poslednich mesicich. Guilda Vir Aeternum prezila upadek pri TBC, kdy tu hrala jen hrstka nejvernejsich, prezila cely WoTLK a s prichodem preCata/Cata jeste par mesicu naplno fungovala a pomahala s testovanim instanci. Vzdy se snazila server nejakym zpusobem pozvednout a vyzdimat z hracu to nejlepsi.
Se současnou situaci se bohužel ani nejskalnější zastánci serveru nemohli smířit a tak se vedení rozhodlo zahodit roky budované jméno a po domluvě s vedením konkurenčního serveru se většina guildy přesunula ke konkurenci, kde nám nabídli více než dobré podmínky a snažili se nám maximálně vyjít vstříc.
Přejeme vedení serveru mnoho úspechů a lepších rozhodnutí.
Muzu se zeptat jaky je ten konkurencni server?
šli jsme do nebe, ke hvězdám ... a je nám tam fajn .. tenhle server jsem měl rád, začal jsem hrát na mystiqu a skončil jsem až tu, no bohužel to martina přestalo bavit a tím hasne zábava i pro nás...mějte se fajn
Znám křišťálovou studánku, kde nejhlubší je les, tam roste tmavé kapradí a vůkol rudý vřes.
Nedá mi to se neoptat. Co takový převod guildy + x charu stojí? (ne netrolluji, vážně :) )
[QUOTE=Kmotr;146969]Nedá mi to se neoptat. Co takový převod guildy + x charu stojí? (ne netrolluji, vážně :) )[/QUOTE]
Pár schopných lidí a rozumná domluva s konkurencí, která nám vyšla vstříc :)
Tak čo, ešte stále ste drb*utí?! :) :D
jeste stale, ale ne na tomhle serveru :D
VA furt jede, 6 hráčů se tam denně protočí ;-)
já tmh ivik,barry kimy a aldeeňák
Tolko času a energie prejebaného :D ...
Vieme Ako?! Žijete? :D
[url=https://servimg.com/view/19741803/2][img]https://i11.servimg.com/u/f11/19/74/18/03/prot_j11.png[/img][/url]