Taky jsem pro boost. Je pravda, že po startu serveru něco "razantně" měnit, není úplně košér. Ale pořád lepší teď než později. :)
Printable View
Taky jsem pro boost. Je pravda, že po startu serveru něco "razantně" měnit, není úplně košér. Ale pořád lepší teď než později. :)
ja bych byl aspon pro zvyseni odmeny :D (pokud neni uz, nemam na to lvl tak nevim :D)
jinak tez souhlasim ze s "anketou" ingame to je silne neobjektivni... chapu ze ani na forum se neda moc spolehat protoze spousta lidi na nej nechodi, ale kdyz vemu ze ingame ti z 2000 "oken" dostanes 40 pmek co jsou silne proti tak to je docela bezvyznamne ne?
Zkusíme anketu za týden, až se lidi vyfarmí na dobré lvl a třeba o to začne být zájem... třeba se karty otočí :)
Já za Vás budu lobovat, určitě budu upomínat minimálně aspoň na 2-3x rate, sic je to o málo, ale furt je to více.
Myslím že aj drop rate pre Pagan quest by bolo vhodne zvýšiť adekvátne k 16x.
To same questy Whisper of Dreams, Stolen Dignity a Heart in Search of Power. Zda se mi, ze je u jich take zalostny drop itemu.
[QUOTE=Sroubek;165260]Ahoj, ohledne Varka/Ketra proberem to dnes ingame. FoG a IT se měnit určitě nebude, tam se to dá vláčkovat jde to pěkně.[/QUOTE]
Stím fogem by se taky mohlo něco udělat, ze skupinky 30ti mobů sem dostal 10QI, při představě že potřebuji 2 rcpty, jeden na naučení crafta a druhej na craftnutí 6000mobu ve fogu, kterej je momentálně nonstop plnej a taky se může stát že ta guna pár krát rupne,než ji craftnu je to dost hnus.(a to je "jen" recept). Pro CPčky budiž, ale takovej solo hráč je bez šance nafarmit gunu :)
RimeLegend proto to je MMO hra :-P
jo ten pagan je taky divny.. jak rika Badak....
[QUOTE=Dras;165387]RimeLegend proto to je MMO hra :-P[/QUOTE]
Ja mam CPcku ale musim myslet i na solo hrace :D
[QUOTE=NarcisSally;165367]To same questy Whisper of Dreams, Stolen Dignity a Heart in Search of Power. Zda se mi, ze je u jich take zalostny drop itemu.[/QUOTE]
[QUOTE=RimeLegend;165369]Stím fogem by se taky mohlo něco udělat, ze skupinky 30ti mobů sem dostal 10QI, při představě že potřebuji 2 rcpty, jeden na naučení crafta a druhej na craftnutí 6000mobu ve fogu, kterej je momentálně nonstop plnej a taky se může stát že ta guna pár krát rupne,než ji craftnu je to dost hnus.(a to je "jen" recept). Pro CPčky budiž, ale takovej solo hráč je bez šance nafarmit gunu :)[/QUOTE]
[QUOTE=MrsBadAK;165365]Myslím že aj drop rate pre Pagan quest by bolo vhodne zvýšiť adekvátne k 16x.[/QUOTE]
[QUOTE=morales;165393]jo ten pagan je taky divny.. jak rika Badak....[/QUOTE]
[QUOTE=MrCrow;165352]Taky jsem pro boost. Je pravda, že po startu serveru něco "razantně" měnit, není úplně košér. Ale pořád lepší teď než později. :)[/QUOTE]
Souhlas s tím vším. 1x quest drop na 16x mi přijde prostě nelogický. Měl by se zvýšit globálně a to alespoň na 2x. Snad už ti haters do příští ankety quitnou ať my normální lidi můžem hrát :D