-
[QUOTE=Zoltan;170488]Podle toho co tu píší ostatní, tak je to tak 50:50 Gf IL, tak ať šroubek zadá hlasovaní, třeba na týden ať se ukáže jaký server chce většina lidí[/QUOTE]
K čemu ti bude hlasování, když už jsou GM předem pevně rozhodnuti, co chtějí spouštět. V loni tu chtěl taky někdo hlasování co spouštět ani tomu nedošlo. Dopadlo to nakonec, že se tu na podzim opět spouštělo Ilko. Stát a mávat vlajkou, my chceme graciu/H5 proti silným tvrzením GM, že si máš udělat hafo postav po 80tce kvůli subskillům, což vede k nějaké výhodě. Bavme se tedy o nevýhodě a rozumném kompromisu, jak tu hru těmto rychlokvaškám ztížit, aby hned nemuseli být špičkami v heropříčce. Hledat v tom detaily nemá smysl, L2 je už dost ohraná kronika, že zbylý prostor pro tuhle malou komunitu bude obrovský a většina jich bude stejně sedět v giranu. Těch 3k online za posledních pár let tu taky zatím nepadlo. :drink:
-
Jojo, asi by debata měla být spíše o nastavení serveru než o chroniclu, který stejně bude opět stejný..
Navrhuji implementaci achievementů které jsou nyní na l2e-global..ať už denní achievement za aktivitu či např oly za účast - alespoň by ta totálně zabitá oly na IL trochu ožila..
-
podle me by nemel rozhodovat nic bez hlasovani kdyz ma 2 funkcni chronicly
-
[QUOTE=Hora cio;170491] proti silným tvrzením GM, že si máš udělat hafo postav po 80tce kvůli subskillům, což vede k nějaké výhodě.[/QUOTE]tohle sem moc nepochopil no
-
[QUOTE=Lean;170495]tohle sem moc nepochopil no[/QUOTE]
jó že prej máš všecky subky na ILku pohromadě :thumbus up::drink:
-
[QUOTE=kubajzz;170492]Jojo, asi by debata měla být spíše o nastavení serveru než o chroniclu, který stejně bude opět stejný..
Navrhuji implementaci achievementů které jsou nyní na l2e-global..ať už denní achievement za aktivitu či např oly za účast - alespoň by ta totálně zabitá oly na IL trochu ožila..[/QUOTE]
debata o ratech teprve příjde, teď se tu řeší plány, jak kdo bude mít čas si sem na podzim zajít záhrát a ten půlrok by byl fajn, kdyby to tu vydrželo. Jelikož teď jsem vyhlížel jeden zahraniční server s IL, který mají přes měsíc spuštěný, za vokouknutí to tam určitě stojí a tady když GMka nejvíce vsází na zkušenost hráčů chtěli by, aby se někteří podělili zrovna když se cestou staví sem. letošní poznatky mám jen s ruskejch pts, těmto hrám mi letos trochu odzvonilo a většinou jen zhlížím videjka a věnuji se už širší tvorbě jiného žánru :drink:
-
Mimo jiné jeden zahraniční server chystá rozjet server na IL a poté se přehoupne se stejnou databází do gracie final. Je dost možné, že mezi to dají ještě nějaké mezi chronikly. Jede jim beta a pouštět to mají až ke konci září. Je to model, který se už navrhoval, ale neprošel, snad kvůli tomu, že by byl problém s převodem věcí z IL na Final. Ale tomu já nerozumím, jen mi to přijde jako zajímavý nápad. Vyhovělo by se tak všem. S tím, že na IL už budou mít implementované featurky z finalu, jen nějaké.
-
[QUOTE=WabakyCZ;170498]Mimo jiné jeden zahraniční server chystá rozjet server na IL a poté se přehoupne se stejnou databází do gracie final. Je dost možné, že mezi to dají ještě nějaké mezi chronikly. Jede jim beta a pouštět to mají až ke konci září. Je to model, který se už navrhoval, ale neprošel, snad kvůli tomu, že by byl problém s převodem věcí z IL na Final. Ale tomu já nerozumím, jen mi to přijde jako zajímavý nápad. Vyhovělo by se tak všem. S tím, že na IL už budou mít implementované featurky z finalu, jen nějaké.[/QUOTE]
A vydrzi tu snad dostatecna komunita do te doby nez by se to preplo? Jako nastaveni toho typu ze se to postupne prehoupne na vyssi chronic se mi libi ale nedivim se gm teamu ze by se jim nechtelo udelat IL s 2k na zacatku a pak prehazovat chronicl pro 100 lidi
-
A co vlkastně bylo na ty H5 tak špatné? Proč mi přišlo že to byl poslední server, kde to bylo relativně vyrovnané a vydrželo dlouho hratelné a ne jen pro 100 lidí. Jasně některé věci by chtělo upravit menší komunitě (aby šel zabít Valík, Antík, velká Freya). Znám spoustu lidí, kteří vydrží hrát i třeba rok a půl když je co dělat. Na IL farmí RBčka 2-3 TOP, kdežto GF nebo H5 tyto možnosti rozšiřuje i pro ty běžnější hřáče, spoustu lidí, kteří chodí do práce lognou už jen kvůli tomu že si zajdou do laby, no a když pojede oly možná to po labě zkusej i tam :) . Kolikrát sem se vrátil z práce a jen lognul čumpety na farm fleky. Vše bylo plný tak sem raději šel koukat na bednu. U H5 je tolik fleků kde se dá farmit, jak pro sólo hráče, tak pro party nebo vláčkaře.
Jasně asi ta H5 nebyla ideální, nějaký partě tam nešel farmit most ve WOA po 14 dnech na serveru tak to quitli protože to jinde šlo - to mi přijde jako dost dětinské. Prostě bych vzal H5, která tu byla, doladil detaily vybalancoval antíka a valíka, případně doladit za pochodu. Ten server opravdu žil dlouho, na RB se chodilo ve klanech a ne že si to každej soloval se svýma petama. Raději si každý pologoval pety (a to i v Ownage) než aby řekl v klanu. Todle z H5 nepamatuji.
Já osobně vím o 10 lidech, kteří jsou spíše PVP založení než čistý farmáři a raději by buglou H5 než IL - respektive na IL ani nepudou, protože to je server o jedný, max dvou lokacích :)
-
DV a LoA bylo hodne spatny.
-
A je to marný......je to marný....... je to marný .....Dark Elmore byl dlouho nedohranej kvůli komunitě a mentalitě hráčů kdysi jsme pomalu nevěděli co je buff, nebyli pvp ve full buffu a tomu komu to kritne první, nebyli CP loadery nebo se nefajtilo s tím kdo má víc CP vyhrál.... pvp byli před severní bránou a víceméně jen o flaškách, proto ten chronikl žil tak dlouho.Šroube ty chceš zapnout IL, protože ho máš vyladěný, ale je to asi to samý jako kdybych si pustil Jurský park každý druhý týden přesně vím jaký bude děj a přesně vím kdy to skončí.Proč neudělat servr s vzrůstajícím chroniklem??Ok začne se na interlude a postupně se bude zvyšovat a komunita nebude odcházet kvůli nudě naopak přijdou další?Ta hra je stará jak píše Foxi a pokud chceš být něčím jiný než ostatní servry a překvapit nebo zapnout něco co se už moc nehraje pak je to C4, ale pokud chceš mít prosperující servr s dlouhou životností tak se ten servr musí vyvíjet
-
Díval jsem se na info (nadějně implementováné) IL-Finálky, vzešel mi z toho méně srozumitelný text s Chromem přeložený. Ale nápad to zdaleka špatný taky není. Je to obsáhlý vyladěný a opravený IL klient, dále jsou tam featury pro lepší hratelnost třeba vortex dovednosti, změny na 80. úrovních, pro enchantování skillu už netřeba běhat za npc díky spec. tlačítku, povolený vývoj petů u PM, up epic šperků (orfen náušky), dokončení quest lokalit (fog, pí) pro zvýšení míst pro farmy atd. Některé externí obrázky se nenačetli asi vinou prohlížeče kromě clan unity buff, všelijakejch dovedností a class ras a v poslední řadě sem měl spoilera přeloženého vidmo v modré kolonce za rušiče vztlaku. :D
-
[QUOTE=sa2sa;170499]A vydrzi tu snad dostatecna komunita do te doby nez by se to preplo? Jako nastaveni toho typu ze se to postupne prehoupne na vyssi chronic se mi libi ale nedivim se gm teamu ze by se jim nechtelo udelat IL s 2k na zacatku a pak prehazovat chronicl pro 100 lidi[/QUOTE]
pokud to hráči budou vědět dopředu, tak budou mít motivaci si udělat třeba více charů, nastavit si postavy tak, aby jim na finalu pak lépe seděli a hlavně by se muselo dopředu vědět, že se na IL třeba pojede 3 měsíce a pak se to přehoupne, plno lidí si nafarmí během měsíce, pak to maličko opadne a pak se třeba vrátí na Final. Ale je to idea, která potřebuje možná i rok příprav, možná to ani není možné. Budu sledovat ten zahraniční server, jak se chytne.
Teď už můžeme jen čekat, jak se to rozsekne tady. Hlavně kdy se to bude pouštět, protože na zimu se toho zase pustí víc než dost, si myslím.
-
jedine co ma smysl je gf+ , to IL co by pak prechazelo je blbost
-
prechazeni na dalsi update tady neni vyzkousenej a bez toho bych se do toho vubec nepoustel. pokud se tu spusti IL a cca mesic potom spusti shrine GF+ tak odsud lidi odejdou
-
Vaše myšlení je zajímavé. Každý chce něco co není hned dohrane a přitom píše, ze nemá čas. Všichni jsme na tu hru už staří a podle me je lepší si zahrát přes podzim/max zimu = půl roku, protože déle čas ani hrát nemáme..... Je to zcela dostačující a je to úspěch, ze server tak dlouho vydrží :) místo psaní o GF by jste měli uvažovat jak tady přilákat ten malý zbytek zahraniční komunity co u l2 zůstala.... Vote systém od startu serveru přinese strasne moc randomu protože bude server Number 1!! Takže lidi co hrají sólo tu budou mít kupu kolegu a my co hrajeme v CP partach budeme moci od koho nakupovat!:) Teď to chce aby došly alespoň 3 strany, které budou moci mezi sebou fightit. Já věřím, ze dam zase dokupy 40 lidi za unknown. Věřím ze ownage se seskupi taky a ještě sehnat 3 stranu abychom se nenudili a měli motivaci hrát. Podle budu schopny dotáhnout staré známe jako je clan od treshaka, pak členy genocide, a také rusaky BlackRock, protože minule psali ať dam vědět další rok pokud to začne. Ze viděli na streamu jak super má ten server files :)
Vůbec se mi nechtělo. Ale jak slyším kvalitní dark elmore tak je zase chuť.
-
Zdravím.
Kdyz zacinalo nejake minule DE na ILku, tak jsem rikal, ze je to hloupost, protoze ILko je proste stare. A tim nemyslim jen grafiku, featury, nebo lišty. Ale proste celkove stare, celym stylem hry. Spousta lidi sem prijde a rika si "jojo, za starych casu, to jsme to na DEčku ale mrskali, jojo, to bude supr". Nebude. Ten chronikl odpovida dobe kdy vysel, a je to *výkal*. Ok, kdysi to bylo dobry, ale ted je to proste totalni *výkal*. Nechci uz resit s/d a buffy dohromady, nechci mit trade na F2 jako hlavni pvp skill, nechci mit u kazdyho GKcka propetha na debuffy, nechci delat desitky orku abych ucpal vychody z mesta na CS, nechci mit WWWWWcka v titlu, nechci si druhy tyden hrani oblect DC set ktery mi uz zustane do konce serveru, nechci aby mezi nami behali nahozena destra na celestu, nechci dostavat IKcka od full-epik SPSek, nechci si makrovat otaceni list a Fka doprostred klavesnice, a nebavi me ani klikat skilly z okna. A tak bych mohl pokracovat asi jeste hodinu. Jo, jasne, vim ze dneska jsou mody ktery do toho clovek nahodi a trochu to vylepsi, ale porad je to starej *výkal*. To je stejny jako OpenTTD - je fajn, ze to porad rozvijej a pridavaji nove veci, ale porad to zustane stara hra. Kdyz jsem to klikal po skole u kamose na 486ce, tak to byla totalni bomba, ale dneska si dam jednu mapu a po hodine uz me to nebavi..
H5ka je nejhranejsi chronikl na svete, protoze je proste supr. At si kdochce rika cochce, H5 je jeden z nejlepsich chroniklu vubec. Ale ok, zdejsi H5 soft nepatri zrovna mezi uplne nejlepsi. I pres to, ze me se libil, tak spousta lidi kvuli tomu dost brecela, bylo by s tim bylo hodne prace, a navic mapa je pomerne dost velka. Takze H5 zavrhneme.
L2 Classic je naprosto uzasnej. Ale zacina byt dobrej az tak od 2.5ky, do te doby je to celkem fet. A kdyz vezmem v uvahu, ze zadny updaty nebudou a soft bude bud zabugovany, nebo drahy, tak ho taky zavrhneme.
Ale porad je tu GF. Je dobra, stabilni, vice mene odladena (kdyz nepocitam neotvirajici-se dvere k teze :). Je tam co delat, jsou na to napsane/pripravene eventy atd. Staci to proste pustit a hotovo. Ted byli dve ILka po sobe. Mylim, ze varky, fogu, a baraka uz jsou vsichni nafarmeni dostatecne, tak to pojdte zase vystridat..
Hrali jsme nespocet serverů a chroniklu. Od C3, pres nejnovejsi offiky, pres klassic na freecku i na offiku, a nejruznejsi customy. Prosli jsme ale taky vsechny OGcka, a ja jsem na OG i jako uplny novacek zacinal, takze OG pro me byl, je, a vzdycky bude srdecni zalezitost. A proto fakt doufám, ze lidi dostanou rozum a pusti tu Finalku. Nenutne me/nas, PROSIM, jit zase na RPG kvuli tomu, ze tady bude plesnivy Interlude :(
A co se tyce custom uprav - vzdycky plati, ze zim vic, tim lip. A tim nemyslim GM buff, ale upravy ktery zprijemnuji hrani celkove, jako napr.: PVP zony u wb, kratka spawn okna, RB live list, 14-denni hera, apod.
-
[QUOTE=WizarDEAD;170515]Zdravím.
Kdyz zacinalo nejake minule DE na ILku, tak jsem rikal, ze je to hloupost, protoze ILko je proste stare. A tim nemyslim jen grafiku, featury, nebo lišty. Ale proste celkove stare, celym stylem hry. Spousta lidi sem prijde a rika si "jojo, za starych casu, to jsme to na DEčku ale mrskali, jojo, to bude supr". Nebude. Ten chronikl odpovida dobe kdy vysel, a je to *výkal*. Ok, kdysi to bylo dobry, ale ted je to proste totalni *výkal*. Nechci uz resit s/d a buffy dohromady, nechci mit trade na F2 jako hlavni pvp skill, nechci mit u kazdyho GKcka propetha na debuffy, nechci delat desitky orku abych ucpal vychody z mesta na CS, nechci mit WWWWWcka v titlu, nechci si druhy tyden hrani oblect DC set ktery mi uz zustane do konce serveru, nechci aby mezi nami behali nahozena destra na celestu, nechci dostavat IKcka od full-epik SPSek, nechci si makrovat otaceni list a Fka doprostred klavesnice, a nebavi me ani klikat skilly z okna. A tak bych mohl pokracovat asi jeste hodinu. Jo, jasne, vim ze dneska jsou mody ktery do toho clovek nahodi a trochu to vylepsi, ale porad je to starej *výkal*. To je stejny jako OpenTTD - je fajn, ze to porad rozvijej a pridavaji nove veci, ale porad to zustane stara hra. Kdyz jsem to klikal po skole u kamose na 486ce, tak to byla totalni bomba, ale dneska si dam jednu mapu a po hodine uz me to nebavi..
H5ka je nejhranejsi chronikl na svete, protoze je proste supr. At si kdochce rika cochce, H5 je jeden z nejlepsich chroniklu vubec. Ale ok, zdejsi H5 soft nepatri zrovna mezi uplne nejlepsi. I pres to, ze me se libil, tak spousta lidi kvuli tomu dost brecela, bylo by s tim bylo hodne prace, a navic mapa je pomerne dost velka. Takze H5 zavrhneme.
L2 Classic je naprosto uzasnej. Ale zacina byt dobrej az tak od 2.5ky, do te doby je to celkem fet. A kdyz vezmem v uvahu, ze zadny updaty nebudou a soft bude bud zabugovany, nebo drahy, tak ho taky zavrhneme.
Ale porad je tu GF. Je dobra, stabilni, vice mene odladena (kdyz nepocitam neotvirajici-se dvere k teze :). Je tam co delat, jsou na to napsane/pripravene eventy atd. Staci to proste pustit a hotovo. Ted byli dve ILka po sobe. Mylim, ze varky, fogu, a baraka uz jsou vsichni nafarmeni dostatecne, tak to pojdte zase vystridat..
Hrali jsme nespocet serverů a chroniklu. Od C3, pres nejnovejsi offiky, pres klassic na freecku i na offiku, a nejruznejsi customy. Prosli jsme ale taky vsechny OGcka, a ja jsem na OG i jako uplny novacek zacinal, takze OG pro me byl, je, a vzdycky bude srdecni zalezitost. A proto fakt doufám, ze lidi dostanou rozum a pusti tu Finalku. Nenutne me/nas, PROSIM, jit zase na RPG kvuli tomu, ze tady bude plesnivy Interlude :(
A co se tyce custom uprav - vzdycky plati, ze zim vic, tim lip. A tim nemyslim GM buff, ale upravy ktery zprijemnuji hrani celkove, jako napr.: PVP zony u wb, kratka spawn okna, RB live list, 14-denni hera, apod.[/QUOTE]
+1 skoda ze tu neni ta h5 to by byl topik :D
-
Ja bych klidne tu H5 dal, me se zdala dobra. Nejaky mouchy tam byli, ale pamatuju si, ze toho sposustu opravily.
Na H5 je spousta solo i party contentu. Instancovana teza, zaken, soi, soa, vyblbnou se tam i lidi bez CP. Navic dv rb, loa rb, je tam porad co delat.. Kdyby se, byt jen koutkem mysli, premyslelo o H5 tak ja jsem jednoznacne pro. H5ka “s mouchama” rozhodne lepsi nezli IL.
-
[QUOTE=Eazy;170502]A je to marný......je to marný....... je to marný .....Dark Elmore byl dlouho nedohranej kvůli komunitě a mentalitě hráčů kdysi jsme pomalu nevěděli co je buff, nebyli pvp ve full buffu a tomu komu to kritne první, nebyli CP loadery nebo se nefajtilo s tím kdo má víc CP vyhrál.... pvp byli před severní bránou a víceméně jen o flaškách, proto ten chronikl žil tak dlouho.Šroube ty chceš zapnout IL, protože ho máš vyladěný, ale je to asi to samý jako kdybych si pustil Jurský park každý druhý týden přesně vím jaký bude děj a přesně vím kdy to skončí.Proč neudělat servr s vzrůstajícím chroniklem??Ok začne se na interlude a postupně se bude zvyšovat a komunita nebude odcházet kvůli nudě naopak přijdou další?Ta hra je stará jak píše Foxi a pokud chceš být něčím jiný než ostatní servry a překvapit nebo zapnout něco co se už moc nehraje pak je to C4, ale pokud chceš mít prosperující servr s dlouhou životností tak se ten servr musí vyvíjet[/QUOTE]
Souhlasím, souhlasím... a
[QUOTE=kubajzz;170483]Pořád si stojím za tím Interlude Final, který má mnoho skvělý featurek z HF přičemž je svět stále malý jako jsme na IL zvyklý + nejsou zde kamaelové - [URL]https://l2e-global.com/forum/threads/difference-between-interlude-and-interlude-final.30738/[/URL] ...ale naše návrhy chroniclů jsou totálně pointless..stejně jak už i sám Šroub několikrát psal, bude IL a tečka.[/QUOTE]
souhlasím..
Momentálně hrajeme na globalu a tento chronicle je úplně povedený, tedy všichni si přijdou na své. Nevím, jestli by to bylo vůbec možné, něco takhle za [B]krátkou dobu[/B] (protože všechno řešíte na poslední chvíli) sestrojit, ale určitě by to stálo za to.
S GF to nemá nic společné, svět lineage je stejný jako na IL, jsou tam přidány jen věci z GF jako vlci, pár změn ve skillech a v armorech. Tak, aby se dali využívat všechny skilly a byli vybalancované chary na oly.
Major arcana roba má navíc casting speed, tudiž konečně mágové nemusí enchantovat DC sety na +16, aby nedostávali IKčka od lukařů. Jinak pokud to už tentokrát opět bude ten dvou měsíční server, kde po dosáhnutí WB šperků, S equipu ta hra končí a Olympiáda bude stejně tak nevyrovnaná jako celé IL, tak hodně štěstí. Přeji hodně donatu a spoustu lidí.
-
[QUOTE=WizarDEAD;170517]Ja bych klidne tu H5 dal, me se zdala dobra. Nejaky mouchy tam byli, ale pamatuju si, ze toho sposustu opravily.
Na H5 je spousta solo i party contentu. Instancovana teza, zaken, soi, soa, vyblbnou se tam i lidi bez CP. Navic dv rb, loa rb, je tam porad co delat.. Kdyby se, byt jen koutkem mysli, premyslelo o H5 tak ja jsem jednoznacne pro. H5ka “s mouchama” rozhodne lepsi nezli IL.[/QUOTE]
jn h5 ma mrtě top lokací, GF ma jednu a IL žádnou :)
-
A jaky bude pet exp...err...party exp bonus?
-
Kdyby bylo kdyby... a co když nebude? Vracíme se opět v čase k H5tkám, GFkám, IL finálkám, ptáme se co to zase bude za kroniku, za nastavení atd. atd. Šroub má v tomhle jasno už dávno a když né, tak by tento trýt nezakládal. Za mě by tu bylo asi nejlepší dál nic nespouštět, poněvadž to tu vydrží nejdéle do ledna a pak to sklouzne na necelejch 1k online.
-
[QUOTE=WizarDEAD;170517]Ja bych klidne tu H5 dal, me se zdala dobra. Nejaky mouchy tam byli, ale pamatuju si, ze toho sposustu opravily.
Na H5 je spousta solo i party contentu. Instancovana teza, zaken, soi, soa, vyblbnou se tam i lidi bez CP. Navic dv rb, loa rb, je tam porad co delat.. Kdyby se, byt jen koutkem mysli, premyslelo o H5 tak ja jsem jednoznacne pro. H5ka “s mouchama” rozhodne lepsi nezli IL.[/QUOTE]
a navic je tam o dost lehci si udelat sety s max atri a oly je tam proste o milion % lepsi :D
-
H5 je prostě top a nejvyrovnanější a nejspravedlnější chronikl že všech. Ale myslím si že se to nepustí kvůli tomu že má větší trvandlivost. U ILka je každej rád, že už se po roce vypne a začne to znova. U H5 bych typoval ten útlum na současné hodnoty je spíše 2 roky. Sinister - na který má ty nejvíc TOP vzpomínky relativně přežil i první prázdniny. Ne sice v tom TOP složení, ale vydržel relativně dobře hratelný, Giran žil. Hold pak z donate je menší vata :/
IL je přesně o jedné lokaci a o destovi na vlakování. Každej aby měl povinně destu jinak má úplný *****. Na gracii a nemluvě na H5 se dá vlakovat s lecčím, a není problém hrát celou dobu poctivě pouze za svýho maina a k tomu si petovat support. IL dopadne tak že main sedí v partě ve fogu a expí se protože expit ten main jinak se prostě nevyplatí a ani to nikoho nebaví :/
H5 má super lokace, Giant Cave, DV, farmit Knorixe na nobl. Vesper. Je to rozhodně nejzábavnější chronikl na top levlu.
PS: Říkám si co by šroubek ztratil tu H5 zkusit. Už nevím o 10 ale 20 lidech, kteří by si tu českou H5 dali. A kdyby šroubek trošku zapojil fantazii a lehounce upravil staty u Freyi na Elegii tak je další rozšíření pro lidi, nemluvě o TOP gunách a jejich SA. Když vemete, že sinister měl relativně dobrou výdrž cca rok bez elegie a SA do TOP gun, tak s něma je to úplně jinde :)
Já mít SW co máš šroubek, tak z vlastní kapsy to hned zafinancuju a rozjedu to bez váhaní :)
-
[QUOTE=Trouba;170523]H5 je prostě top a nejvyrovnanější a nejspravedlnější chronikl že všech. Ale myslím si že se to nepustí kvůli tomu že má větší trvandlivost. U ILka je každej rád, že už se po roce vypne a začne to znova. U H5 bych typoval ten útlum na současné hodnoty je spíše 2 roky. Sinister - na který má ty nejvíc TOP vzpomínky relativně přežil i první prázdniny. Ne sice v tom TOP složení, ale vydržel relativně dobře hratelný, Giran žil. Hold pak z donate je menší vata :/
IL je přesně o jedné lokaci a o destovi na vlakování. Každej aby měl povinně destu jinak má úplný *****. Na gracii a nemluvě na H5 se dá vlakovat s lecčím, a není problém hrát celou dobu poctivě pouze za svýho maina a k tomu si petovat support. IL dopadne tak že main sedí v partě ve fogu a expí se protože expit ten main jinak se prostě nevyplatí a ani to nikoho nebaví :/
H5 má super lokace, Giant Cave, DV, farmit Knorixe na nobl. Vesper. Je to rozhodně nejzábavnější chronikl na top levlu.
PS: Říkám si co by šroubek ztratil tu H5 zkusit. Už nevím o 10 ale 20 lidech, kteří by si tu českou H5 dali. A kdyby šroubek trošku zapojil fantazii a lehounce upravil staty u Freyi na Elegii tak je další rozšíření pro lidi, nemluvě o TOP gunách a jejich SA. Když vemete, že sinister měl relativně dobrou výdrž cca rok bez elegie a SA do TOP gun, tak s něma je to úplně jinde :)
Já mít SW co máš šroubek, tak z vlastní kapsy to hned zafinancuju a rozjedu to bez váhaní :)[/QUOTE]
to je jasne . ze kdo ma rad L2 tak si radeji zahraje H5 smouchama nez PTS IL ktere je sux i tak :D
-
Nó.... nebo se tu Šroubovi nabízí kompromis mezi IL a IL finálkou a máme tu kroniku trochu dokořeněnou o nějaké GF prvky, což je v možnostech GM daleko lepší plán a vono je to jedno stejně. Tohle už taky žádný DE není, to je každoroční wipe-herbstparty schnelle gouache. :rofl: Nevím, na čem jím to ILko skvěle jede, ale stálo by za zkoušku na tomhle Stabilkernelu spustit moderner kunde vod IL Final či GF ba svést PvP Duell s instabil H5. :drink:
-
[QUOTE=Shaidarol;170474]No je jedno co tu bude a nebude, ale par věcí by se tedy s novým startem starého chronicle mělo změnit.
Multibox - zakázat, max dual box.
NPC buffer - jo ale do 40 lvl, pak se starej jak umíš.
Start sety - nevim možná max D set, ale dá se i bez nich, voják se stará voják má!!
Rate - rozhodně snížit
Exp off - nechat, to je snad jediná užitečná věc :-)
další a další návrhy jistě přijdou todle je jen rychlej nástřel.[/QUOTE]
[QUOTE=WabakyCZ;170480]Zdravíčko,
co tak čtu, tak se tu hodně lobuje za vyšší chronikl, ale myslíte, že to projde? IL tu je téměř vyladěný, teď by si to chtělo spíš hrát s nějakými featurami, aby nám to tu hru oživilo.
Jak psal Šroubek, bude si pročítat návrhy, řešení, tak je sem sypte a myslím si, že z toho něco vybere, případně udělá kompromis.
Nedávno jsem hrál na tom L2classic, což je mimo jiné super hraní, škoda, že to asi není easy spustit tu.
Jak tu někdo psal, je to tam trošku vybalancované. Ale kdyby šli implementovat do IL věci jako:
1) achievmenty - za určitý lvl dostat například boss šperk/ čepku na hlavu/ na týden.
2) subb qeust/nobl quest - zjednodušit, například jako na GF nebo kde to je, že už není potřeba píchat baiuma, farmit barakiela (ale tady to koliduje s donatem, server se uživit nějak musí, to se musí respektovat)
3) boss šperky - Ofren/Core - přidat jim staty, aby šperky byly užitečnější, viz příspěvek Kubajze.
4) například vytvořit pvp ligu, co týden resetovat PvP body a kdo bude mít nejvíce, dostane odměnu, něco časově omezeného. Případně dostane item a za ten si může vyměnit něco - mít hero voice na týden, epic šperk na týden, atd. Tu se ale bojím toho, že by si lidi farmili pvp body někde vedle města. Bylo by to omezené třeba na levely 70+.
Ať už to kluci z vedení spustí jakkoli, já si přijdu zahrát. Jestli to bude mít stejnou úroveň jak naposled, co teda vím z doslechu, tak to bude stát za to. I kdyby na dva měsíce.[/QUOTE]
[QUOTE=kubajzz;170483]Pořád si stojím za tím Interlude Final, který má mnoho skvělý featurek z HF přičemž je svět stále malý jako jsme na IL zvyklý + nejsou zde kamaelové - [URL]https://l2e-global.com/forum/threads/difference-between-interlude-and-interlude-final.30738/[/URL] ...ale naše návrhy chroniclů jsou totálně pointless..stejně jak už i sám Šroub několikrát psal, bude IL a tečka.[/QUOTE]
[QUOTE=WRAlth;170518]Momentálně hrajeme na globalu a tento chronicle je úplně povedený, tedy všichni si přijdou na své. Nevím, jestli by to bylo vůbec možné, něco takhle za [B]krátkou dobu[/B] (protože všechno řešíte na poslední chvíli) sestrojit, ale určitě by to stálo za to.
S GF to nemá nic společné, svět lineage je stejný jako na IL, jsou tam přidány jen věci z GF jako vlci, pár změn ve skillech a v armorech. Tak, aby se dali využívat všechny skilly a byli vybalancované chary na oly.
Major arcana roba má navíc casting speed, tudiž konečně mágové nemusí enchantovat DC sety na +16, aby nedostávali IKčka od lukařů. Jinak pokud to už tentokrát opět bude ten dvou měsíční server, kde po dosáhnutí WB šperků, S equipu ta hra končí a Olympiáda bude stejně tak nevyrovnaná jako celé IL, tak hodně štěstí. Přeji hodně donatu a spoustu lidí.[/QUOTE]
Hoši, kolikrát ten trýt budeme ještě točit....? :D :drink:
-
Tak dlouho, dokud vsichni nepochopi, ze treti ILko v rade je krok zpet.
-
[QUOTE=Hora cio;170525]Nó.... nebo se tu Šroubovi nabízí kompromis mezi IL a IL finálkou a máme tu kroniku trochu dokořeněnou o nějaké GF prvky, což je v možnostech GM daleko lepší plán a vono je to jedno stejně. Tohle už taky žádný DE není, to je každoroční wipe-herbstparty schnelle gouache. :rofl: Nevím, na čem jím to ILko skvěle jede, ale stálo by za zkoušku na tomhle Stabilkernelu spustit moderner kunde vod IL Final či GF ba svést PvP Duell s instabil H5. :drink:[/QUOTE]
blbost jak chces stare chronicly s upravama tak muzes jit na klasik
-
[QUOTE=SiRuQ;170528]blbost jak chces stare chronicly s upravama tak muzes jit na klasik[/QUOTE]
No mě o nějaké IL nejde, to tady chtějí spouštět ostatní a Šroub jim to letos opět spustí. Nejprve jsem tu loboval za GFko a to tu květnu neštěk ani pes, tak jsem to zařízl definitivně. Naposledy jsem tu asi koncem července nahodil matroš na craftce a ještě předtím jsem v Giru vyhlížel ewc na poleárnu a japonečce sem zkoušel dát homo na +9 mno a po 6 měsících bohužel poleaxa rupla, chtěl jsem si s ní na chvíli vlítnou do branded a vlačkovat, ale 1 blbej enchant rozhodl, poněvadž sem v prosinci projel přes 2mld. na War Axách a zatím můj rekord byl +15, takže sem byl štastně zklamanej když jsem odcházel. A teď budu zase zklamaně šťastnej, když mě aspoň někdo veme do akademky. :)
-
[QUOTE=Hora cio;170529]No mě o nějaké IL nejde, to tady chtějí spouštět ostatní a Šroub jim to letos opět spustí. Nejprve jsem tu loboval za GFko a to tu květnu neštěk ani pes, tak jsem to zařízl definitivně. Naposledy jsem tu asi koncem července nahodil matroš na craftce a ještě předtím jsem v Giru vyhlížel ewc na poleárnu a japonečce sem zkoušel dát homo na +9 mno a po 6 měsících bohužel poleaxa rupla, chtěl jsem si s ní na chvíli vlítnou do branded a vlačkovat, ale 1 blbej enchant rozhodl, poněvadž sem v prosinci projel přes 2mld. na War Axách a zatím můj rekord byl +15, takže sem byl štastně zklamanej když jsem odcházel. A teď budu zase zklamaně šťastnej, když mě aspoň někdo veme do akademky. :)[/QUOTE]
ostatni tu chteji IL ? co to tu ctu tak mozna 10% :D
-
L2 bych si ještě rád poklikal, ale IL mě naprosto nebaví. Také můj názor už tolik neberte, protože bych šel hrát jedině velmi rekreačně.
Ať pustíte cokoliv tak gl a dik za ty stary dobrý časy <3.
-
[QUOTE=SiRuQ;170530]ostatni tu chteji IL ? co to tu ctu tak mozna 10% :D[/QUOTE]
A taky tu že už z toho po letech mají plný vousy kromě dam. :rofl: :drink:
-
[QUOTE=WizarDEAD;170527]Tak dlouho, dokud vsichni nepochopi, ze treti ILko v rade je krok zpet.[/QUOTE]
Tohle bude reálně 4. C6, C4 byla asi jedna bo dvě, dvě GF, 1 H5, takže by to chtělo spustit tu H5, aby se to dorovnalo na sudej počet.
-
Za mě bych nasadil staré dobré IL s featurama jako psal Kubajz. Tzn. Upravit Core + Orfen aby o ně byl zájem, vytvořit achievementy s náležitou odměnou, hned od začátku funkční PvP event... to pro tenhle rok bude stačit.
A na další sezónu zkusit dát do funkčního stavu Interlude Final - nejlepší klient, bez debaty.
-
[QUOTE=Lean;170501]DV a LoA bylo hodne spatny.[/QUOTE]
Jj bez herbu, a vevnitř dutí mobi a na těch pytanech to šlo vždycky všecko uspat sleepem, ale ten droplist byl taky všude hodně špatný.
-
[QUOTE=Dualmaster;170519]jn h5 ma mrtě top lokací, GF ma jednu a IL žádnou :)[/QUOTE]
H5 už je hodně dělaná na anchorech, takže to na HB rusáci shazovali frézama, nekrama, a takovej slušnej kamaelec s RI/R záskočí i CA v invo módu. :D Mno a v DVčku sme lítali v Moirai setech ale mělo to při spoilu i své výhody, S rcptíky na Icarus guny padali celkem slušnědo cwh se to už nevešlo tak se něco povyházelo bokem. :drink:
-
[QUOTE=Hora cio;170536]H5 už je hodně dělaná na anchorech, takže to na HB rusáci shazovali frézama, nekrama, a takovej slušnej kamaelec s RI/R záskočí i CA v invo módu. :D Mno a v DVčku sme lítali v Moirai setech ale mělo to při spoilu i své výhody, S rcptíky na Icarus guny padali celkem slušnědo cwh se to už nevešlo tak se něco povyházelo bokem. :drink:[/QUOTE]zerk je na H5 uplne k nicemu. koho na H5 zajimaj icarus zbrane?
[QUOTE=Calma;170534]Interlude Final - nejlepší klient, bez debaty.[/QUOTE]a to v cem je to dobry? jak ti to rozsiri content na farmeni?
-
Na H5 bych si přišel zahrát na 100% s tím že by se začlo betou a ne jak na Sinisteru, že jste lidem nabulikovali jak je to vše funkční a hratelné. Většina z nás ví jaká pak byla realita. Každopádně se potom spousta věcí opravila. Spoustu lidí však znechutilo v jakém stavu se to pustilo a odešli dříve než to začlo h5 alespoň připomínat. ILko jsem tu zkusil, je sice pravda že je máte už odladěné a dobře nastavené. Pro mě je to ale nuda, který už se doufám nezúčastním.