-
[QUOTE=thoraxe;166588]SC vymazat resp SC 11 za 30 dni LSka top high zmazat pridat mid 70 2 dni(1ks) 76 4dni (1ks) buff book na 4 slot 30 dni 3 slot 15 dni 2 slot 10 dni a neake tie vizualne itemy trebarz demons horny atd 7 dni jeden kus CP poty buff scrolly na vsetky buffy co ma NPC mozno by som pridal aj GRshield/might za vyssu cenu :) tie vase ceny to by zabilo dost tie itemy[/QUOTE]
Vše nechat. Jde o ekonomiku, nově vytvořenou měnu serveru.
Btw asi nevíš jak na DE fungujou augumenty, když pořád řešíš LS. Passivni skill augumentu ti nepřidá nic (Např passive might lvl 10 do DB +8 mi přidal jen 9 p.attack) a tak je to se všemi passivkami, bohužel nejsi na custom java serveru....
Takže vše krom aktivních spellu, které už má každý je useless.
Dále se pořád díváte na tabulku s časem k docílení předmětu, která je předděláná do budoucna, kdy budou 4 vote portály, ted jsou portály 2 takže čas je dvojnásobný.
A server to nijak nezabije, ale oživí :)
-
Uni máte ozkoušeno kolik tady přidává passiv duel might v DB?
Sry za OT
[COLOR=#ee82ee]//Teclis: Active aj passive davaju +5%[/COLOR]
-
Aby jsi lidi udržel motivované votovat, tak jim musíš dát za odměnu adekvátní odměny.
-
[QUOTE=uNiquii;166591]Vše nechat. Jde o ekonomiku, nově vytvořenou měnu serveru.
Btw asi nevíš jak na DE fungujou augumenty, když pořád řešíš LS. Passivni skill augumentu ti nepřidá nic (Např passive might lvl 10 do DB +8 mi přidal jen 9 p.attack) a tak je to se všemi passivkami, bohužel nejsi na custom java serveru....
Takže vše krom aktivních spellu, které už má každý je useless.
Dále se pořád díváte na tabulku s časem k docílení předmětu, která je předděláná do budoucna, kdy budou 4 vote portály, ted jsou portály 2 takže čas je dvojnásobný.
A server to nijak nezabije, ale oživí :)[/QUOTE]
no tak to tie agumenty treba potom opravit ne ?a kazdy ich urcite nema kedze cena mid ls je dost velka a tie ceny za WC su prehnane nizke
a dajte dopredu vediet aspon tyzden ked zacne ten vote system nieze lognem a hodnota niektorych itemov klesne na minimum
-
[QUOTE=thoraxe;166601]no tak to tie agumenty treba potom opravit ne ?a kazdy ich urcite nema kedze cena mid ls je dost velka a tie ceny za WC su prehnane nizke
a dajte dopredu vediet aspon tyzden ked zacne ten vote system nieze lognem a hodnota niektorych itemov klesne na minimum[/QUOTE]
To není o opravení, na IL to je prostě takhle naprd.
-
[QUOTE=Sroubek;166553]Řekni mi, jak si myslíš že funguje ten Blessed?[/QUOTE]
Vím že blessed enchant má stejnou šanci 66% jako normální enchanty, pouze si myslím, že vytvořit tak masivní a stabilní zdroj blessedů jakým je vote reward pro několik tisíc lidí bude ve výsledku dříve či později generovat "StarWars všecko +16" efekt. Co si tam lidi reálně přijdou vybrat? Jeden nebo dva 13-tkový krystaly, pokud se jim nějakým způsobem nedaří sundat T-Rexe, Lilithku či Anakazela, semtam nějakej Life Stone na augment, a pak už jen pojedou over-enchant. Dle mého názoru je Lineage 2 vybalancovaná tak, aby Blessed enchant byl pouze vzácný drop z RB, či jako docela drahá odměna z Olympiády, kde je to taky dost limitováno (jednak časově Oly periodou, jednak tím, že hráč těch Noblese passů zas nevyfajtí nějaký extrémní množství, a taky zatřetí dost lidí chce 4-buffslot knížku a ta je hóódně drahá). Jiná možnost získání blessedu myslím ve hře není, mám totiž pocit že z hradního manoru jdou získat jen normální enchanty (už jsem L2 nehrál hodně dlouho a detaily si nepamatuju - momentálně nemůžu ověřit, nejsem v klanu co má hrad). Dokonce i v questech (např. A Game of Cards nebo Seductive Whispers) jsou jako odměny pouze normální enchanty. Oproti tomu tisíce votujících lidí brzy zaplaví ekonomiku stovkama blessedů.
Samozřejmě se můžu plést a všecko může být jinak, je to jen taková úvaha do diskuze co by to mohlo způsobit : ) .
-
[QUOTE=Tex;166833]Vím že blessed enchant má stejnou šanci 66% jako normální enchanty, pouze si myslím, že vytvořit tak masivní a stabilní zdroj blessedů jakým je vote reward pro několik tisíc lidí bude ve výsledku dříve či později generovat "StarWars všecko +16" efekt. Co si tam lidi reálně přijdou vybrat? Jeden nebo dva 13-tkový krystaly, pokud se jim nějakým způsobem nedaří sundat T-Rexe, Lilithku či Anakazela, semtam nějakej Life Stone na augment, a pak už jen pojedou over-enchant. Dle mého názoru je Lineage 2 vybalancovaná tak, aby Blessed enchant byl pouze vzácný drop z RB, či jako docela drahá odměna z Olympiády, kde je to taky dost limitováno (jednak časově Oly periodou, jednak tím, že hráč těch Noblese passů zas nevyfajtí nějaký extrémní množství, a taky zatřetí dost lidí chce 4-buffslot knížku a ta je hóódně drahá). Jiná možnost získání blessedu myslím ve hře není, mám totiž pocit že z hradního manoru jdou získat jen normální enchanty (už jsem L2 nehrál hodně dlouho a detaily si nepamatuju - momentálně nemůžu ověřit, nejsem v klanu co má hrad). Dokonce i v questech (např. A Game of Cards nebo Seductive Whispers) jsou jako odměny pouze normální enchanty. Oproti tomu tisíce votujících lidí brzy zaplaví ekonomiku stovkama blessedů.
Samozřejmě se můžu plést a všecko může být jinak, je to jen taková úvaha do diskuze co by to mohlo způsobit : ) .[/QUOTE]
Je to hlubší smysl než blessedy. Je to cela ekonomika. I random hráč si treba koupi Rb šperk od klanu.
A jsem rad ze plánujete hrát zde další rok (reálný cas kdy tu bude star wars :D)
-
mam dotaz z kolko "miest" sa bude dat hlasovat ... je tam napisane ze z domova prace atd.. je to neako omedzene ?
-
[QUOTE=thoraxe;166835]mam dotaz z kolko "miest" sa bude dat hlasovat ... je tam napisane ze z domova prace atd.. je to neako omedzene ?[/QUOTE]
Jak bys to chtěl omezit, to přeci nejde. Pokud si dá někdo tu práci a bude hlasovat z vícero IP, tak prosím serveru to jen pomůže. Ostatně proto máme i testovací provoz aby se ukázalo jaká bude realita. Naprostá většina lddí klikne ze své IP a tím konči.
-
No jednoduše tím, že řekneš, že víc jak např. 250WC na učet za den nepřipíšete,ikdyž bude člověk hlasovat více. Jen sem se ptal, aby mi pak někdo neřekl, že mi WC nepřičtete, že jich za den dám moc :)
OK, díky za odpověď, tohle mi stačilo :)
-
[QUOTE=Ravenn;166849]No jednoduše tím, že řekneš, že víc jak např. 250WC na učet za den nepřipíšete,ikdyž bude člověk hlasovat více. Jen sem se ptal, aby mi pak někdo neřekl, že mi WC nepřičtete, že jich za den dám moc :)
OK, díky za odpověď, tohle mi stačilo :)[/QUOTE]
To jsi nedomyslel, já jsem nechtěl aby si každý začal zakládat milion web profilů. Je dobré když má každý jeden a vše přehledně na jednom místě. Kdybych udělal to co navrhuješ tak jen každý založí milion web profilů a nevyřešíš nic.
Chceme co nejvíc validních vote a přilákat další hráče zároveň rozhýbat ekonomiku a dát nově příchozím snadnou možnost výdělku.
-
Co pridat moznosti koupit plny pocet recu za WC? S tim, ze by ale postupne recy klesaly jako obvykle?
+ Pokud kazdy den klesa napr. 5 recu, tak moznost dokoupeni pouze 5-ti recu.
-
[QUOTE=NarcisSally;167365]Co pridat moznosti koupit plny pocet recu za WC? S tim, ze by ale postupne recy klesaly jako obvykle?
+ Pokud kazdy den klesa napr. 5 recu, tak moznost dokoupeni pouze 5-ti recu.[/QUOTE]
blbej nápad, nelíbí se mi .. nebuď línej a recy si našlapej čtyřokej .. ti s tím snad kámošky z ownage pomůžou
-
Enchanty a crystaly si muzes taky udelat. Takze by to chtelo asi nekoho, kdo ma plusove IQ.
-
TO snad nemyslíš vážně rec za WC :D však zde má každý 8 boxu, tak si ty rec můžeš naklikat z buffpetu :) každý den dostaneš tuším na každého z nich 5 recu, které můžeš rozdat.
-
-
K čemu ti je vrhací kostka?
-
[QUOTE=dope11;167368]blbej nápad, nelíbí se mi .. nebuď línej a recy si našlapej čtyřokej .. ti s tím snad kámošky z ownage pomůžou[/QUOTE]
S tímto přístupem by si si za WC asi neměl koupit nic co? Mě se ten WC system taky nelíbí, ale když už je, tak ať je tam třeba co nejvíc různých blbostí (kor těch co neovlivní nijak hru), aby to lidi neutráceli jen za EWx a SCxx.
-
Kazdopadne, urcite to riadne zmeni ekonomiku. Top veci ktore, sa dali ziskat vacsinou za pomoci party a z RB, si teraz bude moct zaobstarat aj jednotlivec, takmer bez prace. Staci mu nato 2x kazdy den kliknut na vote :)
Pokial to ale ma pritiahnut viac ludi a predlzit zivotnost serveru, tak je asi takyto motivator v poriadku.
-
[QUOTE=glycerin;167371]TO snad nemyslíš vážně rec za WC :D však zde má každý 8 boxu, tak si ty rec můžeš naklikat z buffpetu :) každý den dostaneš tuším na každého z nich 5 recu, které můžeš rozdat.[/QUOTE]
Proc ti tam nevadi CP potky, ktete si taky naklikas? A nebo ostatni veci, ktery si "naklikas"
Drzim se proste toho, ze za vote by melo byt vice veci, ktere neovlivni tolik hru. Proto jsem zde psal o vizualnich itemech, cloakach a ted o "vypalcovani" postavy.
-
Cau docela jsem se těšil na to vote ale teď mi přijde že to trochu pokazilo trh hlavne BSC13 předtím to clovek sehnat těžko třeba za 3 S zbraně a včera se prodavala za 1.4B a hned nekolik co mi prislo divne kdyz je na to pptreba tolik wc za chvilku to bude stat 500M a nikdo uz nevude chtít chodit dimku nebo bose na nabíjení kdyz si to muze naklikat za me smazat BSC A BEWS a dát nějaké itemi na sebe nebo repku na clan. Ale je to jen můj názor
-
Bud smazat enchanty,Ls a 13ky nebo omezit trade z webu do hry... sorry ale za 3 hodiny udelat 13ku? Gf ..
-
To jsme tu resili tyden pred spustenim vote. Sroubek na to nechtel pristoupit a spis je za to hate. Pry, ze levne ceny enchantu, crystalu atd. pomohou ekonomice serveru.
Jeste porad je mozne to odebrat. Jen nesmi GM zaspat.
-
Možná by byly i lepší S recepty tam je alespoň 60% takze se to více odcerpaji penize ze serveru protože ne vzdy vyjdou ale me je to jedno ja si je nafarmim. Jako to vote se mohlo votovat uz tyden dozadu ale nějací lide měli i 5000 WC kdyz se muze hlasovat jen 2x za den tak mi to nevychází tak pro admina je to super přijdou jiní lide každý si koupí deci a cizinci si koupí více decu protože jsou movitější tak na to viděla ale pak to na tom serveru nebude mit nic hodnotu .
-
[QUOTE=NarcisSally;167389]
Jeste porad je mozne to odebrat. Jen nesmi GM zaspat.[/QUOTE]
No po včerejšku těžko, když už si lidi mohli vyzvednout SC 13ku :) A asi by prskali i Ti, co zkupují WC aby si tu SC13 třeba mohli koupit :)
-
Tak zase teď je to nefér vůči těm co si to zadraho nafarmili predtim ne? To je jako kdyz nechtěli zvednout nejaky ten guest drop co se řešilo jinde ze se to pry mělo řešit před spuštěním serveru, tak tohle je to same ne ??
-
[QUOTE=Bcomplex;167392]Tak zase teď je to nefér vůči těm co si to zadraho nafarmili predtim ne? To je jako kdyz nechtěli zvednout nejaky ten guest drop co se řešilo jinde ze se to pry mělo řešit před spuštěním serveru, tak tohle je to same ne ??[/QUOTE]
Je no....
ale spíš to ber tak, že na začátku VOTE nebyl aby ty top věci mohli sehnat jen top hráči a klany... a teď po určité době se to uvolnilo pro ostatní....chceš tu udržet i jiné hráče..bez klanu, nebo ti co to hrají jen občas a jsou třeba v malém klanu.. takoví lidé se k SC 13 a podobným věcem jinak prostě nedostanou... Je to stejné, jako bys byl proti Bonus start eventu co ted běží.. že nové postavy mají +50% ale to Ti tak nevadí...nemá to na Tebe vliv že? Ale toto je přirozený vývoj... stejně jako že s každým dalším chronicles bylo lehčí a lehčí vyexpit postavu na daný level..
Pokřivý to ekomomiku? Ano, ale ta je na 16x rate stejně už tak dost křivá a nefunkční a né vše musí přímo zlevnit.. vše je dáno nabídkou a poptávkou a když se podíváš na cenu EWX za WC tak vůbec neodpovídá ceně ve hře. Kolik stojí EWC ve hře? 6-8M? A EWA? 60-70M.... to je skoro 10x tolik.. ale za WC EWC 100, EWA 300 z toho pak ani nejde odvodit kolik aden by WC mělo stát ve hře. ..Pokud sem včera viděl, že WC někdo vykupuje za 200tis aden, a nakoupí jich 100 a za to si vymění EWC tak by ho vyšlo dost draho... zatímco za 60M vykoupí 300WC a má za to EWA , což už ceně ve hře odpovídá. Uvidíme jak dlouho lidi budou ještě houfně votovat... třeba si každý udělá tu svojí SC13 a pak už se na Vote vyprdne... a cena WC vzroste... nebo taky budou furt všicí votovat o 106 a pak cena ve hře klesne..
-
[QUOTE=Bcomplex;167392]Tak zase teď je to nefér vůči těm co si to zadraho nafarmili predtim ne? To je jako kdyz nechtěli zvednout nejaky ten guest drop co se řešilo jinde ze se to pry mělo řešit před spuštěním serveru, tak tohle je to same ne ??[/QUOTE]
Ano, to s tebou úplně souhlasím. Je to úplně stejný zásah jako zvýšení odměn. Varka, Ketra, MoS, Pagan, PI, FoG, Fragy atd. Kde itemy padají retardovaně po jednom a ne 100%... Vůbec to neodpovídá nastavení 16x.
-
Ano ravenn s něčím souhlasim ale ta BSC 13 je opravdu moc pro me bylo těžké sehnat i BSC12 tak treba do dvanactky by to slo teoreticky ale top veci jako SC 13 by tam být nemelo nebo hodne daleko. A také patřím do maleho clanu a je to mmorpg když člověk chce hrát solo může hrat zaklinace jde o tu spolupraci lidi kdyz je low clan tak pak zalezi jak se snazi nabrat lidi do clanu pomoc s itemam zakladat aliance a ten bonus start mi nevadi je to dobré stejně muzu jit k někomu do akademky a tam mi udělají lwl. A ty itemy v hunting zonach nevím ale trochu zvednout by to chtelo uz teď je fog plnej pořád . Ale nevím je to věc Admina uvidíme jak to bude vypadat za mesic . :)
-
Tohle se tady resilo uz pred spustenim vote. Resilo se to tyden predtim a nekolik lidi psalo o odebrani blessed enchantu a crystalu.
A pokud se ted tyden votuje a uz se prodava xy crystalu, tak je to divne. Serveru to pomaha, ale i ho to podle me nici.
To uz by bylo opravdu lepsi dat tam random S weapon rcp za napr. 500 WC. Kde ty ten rcp pustis dal nebo ho zkusis craftnout.
PS: Nechci vypadat jako nekdo, kdo je uplne proti tomu. Jen chci, aby ten vote reward byl odpovidajici.
-
[QUOTE=ujonexus;167382]Kazdopadne, urcite to riadne zmeni ekonomiku. Top veci ktore, sa dali ziskat vacsinou za pomoci party a z RB, si teraz bude moct zaobstarat aj jednotlivec, takmer bez prace. Staci mu nato 2x kazdy den kliknut na vote :)
Pokial to ale ma pritiahnut viac ludi a predlzit zivotnost serveru, tak je asi takyto motivator v poriadku.[/QUOTE]
Ahoj,promin ale nějak mi uniklo,že by se v Giru prodávaly top věci.Každý klan si je bude nechávat pro příští postavy.
-
Miluju když lidi do hero chatu píšou blbosti a šíří paniku bez podložených faktů <3
Ale je to jen obraz společnosti a je jedno jestli jsou to volby nebo L2 ;-)
-
Ano je velké + ze to přitáhne nove lidi ale SC13 tam opravdu nepatri . Jako pokud to obahjujete tím ze se k tomu lidé nedostanou kdyz hrají solo nebo nemaji čas tolik hrat tak by bylo dobré pridat RB sperky. Protoze solo hráč nemá sanci zabít RB
-
-
[QUOTE=Ravenn;167393]Je no....
ale spíš to ber tak, že na začátku VOTE nebyl aby ty top věci mohli sehnat jen top hráči a klany... a teď po určité době se to uvolnilo pro ostatní....chceš tu udržet i jiné hráče..bez klanu, nebo ti co to hrají jen občas a jsou třeba v malém klanu.. takoví lidé se k SC 13 a podobným věcem jinak prostě nedostanou... Je to stejné, jako bys byl proti Bonus start eventu co ted běží.. že nové postavy mají +50% ale to Ti tak nevadí...nemá to na Tebe vliv že? Ale toto je přirozený vývoj... stejně jako že s každým dalším chronicles bylo lehčí a lehčí vyexpit postavu na daný level..
Pokřivý to ekomomiku? Ano, ale ta je na 16x rate stejně už tak dost křivá a nefunkční a né vše musí přímo zlevnit.. vše je dáno nabídkou a poptávkou a když se podíváš na cenu EWX za WC tak vůbec neodpovídá ceně ve hře. Kolik stojí EWC ve hře? 6-8M? A EWA? 60-70M.... to je skoro 10x tolik.. ale za WC EWC 100, EWA 300 z toho pak ani nejde odvodit kolik aden by WC mělo stát ve hře. ..Pokud sem včera viděl, že WC někdo vykupuje za 200tis aden, a nakoupí jich 100 a za to si vymění EWC tak by ho vyšlo dost draho... zatímco za 60M vykoupí 300WC a má za to EWA , což už ceně ve hře odpovídá. Uvidíme jak dlouho lidi budou ještě houfně votovat... třeba si každý udělá tu svojí SC13 a pak už se na Vote vyprdne... a cena WC vzroste... nebo taky budou furt všicí votovat o 106 a pak cena ve hře klesne..[/QUOTE]
Velice zajímavě napsané, za to děkujeme.
Co se týče přídání S rec. za WC, zajímavý návrh. Vím že nepadl od tebe, reaguji na další komentáře. Zkusím navrhnout, je možné, že to bude ihned smeteno ze stolu :) A kdyby to prošlo, musela by se tam dát opravdu vyrovnaná cena, aby odpovídala herní hodnotě, jsme si toho vědomi.
Jinak, jak jsi psal ohledně těch EWC/EWA... EWC seženeš docela snadno (spoil, bedny), takže je možná dobře, že to neodpovídá hodnotě ve hře a je to za WC přepálené. Ale EWA, které jen tak neseženeš ceně již odpovídá, což je jedině dobře ne? :)
Je třeba si uvědomit, že tu hraje přes 1200 hráčů, ne-li více. Každý nemá jen jednu postavu a jen jednu zbraň, takže těch SC 11-13 je potřeba hodně a ten trh to nebude stíhat pokrývat. Nebál bych se ničeho, naopak, hráči, kteří se k tomu bez klanu nedostali, teď tu možnost mají. A díky tomu se pak třeba mohou zapojit do lepších klanů a účastnit se pvp, protože už budou vybavení a nebudou x hodin čekat v riftu.
-
[QUOTE=Ravenn;167400]A VOTE už nefrčí :D[/QUOTE] jak to myslíš??
-
[QUOTE=Bcomplex;167403]jak to myslíš??[/QUOTE]
No zmizelo z menu na webu :) Sroub asi proveruje spekulace s mnozstvim WC ve hre :D Prej k tomu napise neco na web a nemane sirit paniku a lzi tak si pockame na clanek :)
-
[QUOTE=Ravenn;167404]No zmizelo z menu na webu :) Sroub asi proveruje spekulace s mnozstvim WC ve hre :D Prej k tomu napise neco na web a nemane sirit paniku a lzi tak si pockame na clanek :)[/QUOTE]
Tak jako když nekdo hlasuje z mobilu pak doma na NB a pak treba v kramu tak je to 6x za den a kamos říkal ze slyšel o typanovy co obcházel mesto a každé free wifi si dal hlas
-
[QUOTE=Bcomplex;167405]Tak jako když nekdo hlasuje z mobilu pak doma na NB a pak treba v kramu tak je to 6x za den a kamos říkal ze slyšel o typanovy co obcházel mesto a každé free wifi si dal hlas[/QUOTE]
Treba hledal Pokemony nebo jak se ta hledaci hra jmenuje:D:rofl:
-
[QUOTE=Sneaky;167401]Velice zajímavě napsané, za to děkujeme.
Co se týče přídání S rec. za WC, zajímavý návrh. Vím že nepadl od tebe, reaguji na další komentáře. Zkusím navrhnout, je možné, že to bude ihned smeteno ze stolu :) A kdyby to prošlo, musela by se tam dát opravdu vyrovnaná cena, aby odpovídala herní hodnotě, jsme si toho vědomi.
Jinak, jak jsi psal ohledně těch EWC/EWA... EWC seženeš docela snadno (spoil, bedny), takže je možná dobře, že to neodpovídá hodnotě ve hře a je to za WC přepálené. Ale EWA, které jen tak neseženeš ceně již odpovídá, což je jedině dobře ne? :)
Je třeba si uvědomit, že tu hraje přes 1200 hráčů, ne-li více. Každý nemá jen jednu postavu a jen jednu zbraň, takže těch SC 11-13 je potřeba hodně a ten trh to nebude stíhat pokrývat. Nebál bych se ničeho, naopak, hráči, kteří se k tomu bez klanu nedostali, teď tu možnost mají. A díky tomu se pak třeba mohou zapojit do lepších klanů a účastnit se pvp, protože už budou vybavení a nebudou x hodin čekat v riftu.[/QUOTE]
Pěkně napsané ja to beru podle toho co jsem zazil na eve online tam se dal kupovat herní čas za real prachy tady se tomu skoro rovnají deci ano neni ti stejne ale nekdo je koupi a pak proda ve hre a nekdo pouzije a tim padem zmizi adeny to same by platilo za wc nekdo koupi wc za adeny a pak recept ktery bud prodá nebo rupne a tím si alespoň částečně udrží hodnotu