Snad se o to aspoň pokusí.
Printable View
Snad se o to aspoň pokusí.
[QUOTE=m4th3wsvk;162825]Zdravím. V dnešnej dobe je obrovský problém nájst C4. Jediné čo človek nájde je nejaká C4 zo Španielska kde hra dokopy 9 ľudí. Určite som za C4 a nie IT. IT je všade kde sa pozriem a keď už do niečoho nového tak
rozhodne do H5. Myslím že je o to záujem a určite to stojí za zváženie.[/QUOTE]
dlouho sem hledal a po světe moc C4 není, jen ilka, gfka a zbytek už high rate či pts ruski. :drink:
Tenhle mesic pustili dokonce i 1* C4 :D
Kdyby nekdo chtel zacit Lineage2 classic nebo lineage 2 C4 projekt (CZ/SK) jsem ochoten se spolu-ucastnit a cely ho zafinancovat a zaplatit ze sveho skromneho kapesneho (a to i dlouhodobe, aby byl server bez donate, ktery hru nici).]
PS: Myslim to vazne
skromne kapesne ti na to nebude stacit ;)
funkcni a overeny odbugovany c4 - [url]http://www.dktech.cz/forum/index.php?topic=297.msg2571#new[/url]
ochranu a dalsi veci jsem schopen naprogramovat i sam. ale nechci to delat sam jsem moc liny raci budu hrat tady pokud se toho nikdo neujme :)
rekneme ze mam neomezeny kapital a nudim se
[QUOTE=soze25;163066]funkcni a overeny odbugovany c4 - [URL]http://www.dktech.cz/forum/index.php?topic=297.msg2571#new[/URL]
ochranu a dalsi veci jsem schopen naprogramovat i sam. ale nechci to delat sam jsem moc liny raci budu hrat tady pokud se toho nikdo neujme :)[/QUOTE]
když zahrnu reklamní bannery, vote, nastavení atd. a v prvé řadě bys měl začít s náborem a přibrat eazyho do týmu. :thumbus up::bye:
Zdravim, C4 bol super, ale to je vsade furt necro necro a furt sleep sleep a sranda skoncila nezda sa vam?
[QUOTE=kubajzz;162862]Tak se třeba příště dočkáme naší C4ky, kdo ví :)
Posledně Šroubek taky prohlašoval, že je to jeho poslední projekt a ejhle! Máme to další :)
... ne že by mi to vadilo 8)[/QUOTE]No jo a my se taky těšili, že už se toho chytne někdo kdo má snahu a ten tupec je tu stále ((( ale kdo ví třeba za rok, za dva tu bude zase servr IL DARK ELMORE, protože nick servru a nostalgie přilákají lidi )))) Přeci jen to bude už DARK ELMORE IV. nastavíme IL, která pojede 2 měsíce, lidi do toho nasypou min 500 a budem se modlit ať jich zadonatuje aspoň 300 )))) Myslím, že Gonchar to napsal dokonale lidi nequitly, protože by byla nuda na servru, ale protože GM a Admin.....
[QUOTE=Eazy;163650]lidi nequitly, protože by byla nuda na servru, ale protože GM a Admin.....[/QUOTE]
Nejlpší důvod začít bude "že Eazy není GM" :D
[QUOTE=Diaz;163706]Nejlpší důvod začít bude "že Eazy není GM" :D[/QUOTE]Tak strašně jsem chtěl být GM ((( ale to každý s kým jsem diskutoval o DE ví )) že jsem měl na háku nějaký post GM, který na OG nic neznamená ))) hold jsem chtěl pro hráče aktivního člověka)) narozdíl od nějakého no name tupce, který musí zákládat topik '' tupec je zpět '' aby se vůbec nědělo, že někdo takový vůbec byl )))
do takovihleho šroubteamu bich nikdy nelezl. :D :drink: