-
I[FONT=Arial] suppose it was a blood elf dk that claimed to be 'Lycanfight Sunstrider', daughter of Kael and queen of the 'fighting lycans'.
AAAAAA...môj mozog vybuchol v návale toľkých emócií hnevu, zúfalstva, pobavenia a ktovie čoho ešte...možno aj hladu :D[/FONT]
-
ony jsou v Dalaranu koleje? o.O
toho jsme si tam nikdy nevšimla
-
Moment, ony sú v Dalarane dáke aj v origináli? Ja že hovoríte o spawnoch zo Soulwellu o.O
-
Jasně, dveře za Rhoninem ve Violet Citadel, třeba, use your imagination! A zlobiví studenti končí ve Violet Hold :D
+ Pokud je mi známo, na SWL se nikdy nespawnovalo mimo Kalimdor a EK (+ BE a Draenei zony), OL a NR byly tabu. Neblázněte se spawnem ve městě mágů, už tak se ten Dalaran načítá rok =)
-
Jojo vždycky se mohlo spawnovat jen Azeroth (kromě Northrendu), což byla veliká škoda. V Nagrandu by bylo úžasné mít domek :-)
-
V Outlandu a Northrendu se nikdy spawnit nesmělo, jak říká Ayenor, jen na základním Azerothu. A také ne všude. Jsou místa, kam se prostě spawnit nesmí i zde. (edit: Sarilen mě nějak předběhl :D )
Což mi připomíná - běžte se podívat na Blackrock mountain. To budete koukat. A podivné skákačky jsou zde na Gamenodu i jinde. :D
-
Máš na mysli Purple Parlor? Lebo inak neviem o ničom inom, čo by tam bolo :D
-
nj, jenže v Nagrandu by pak chtěl bydlet každej XD
jednu věc bych přece jenom možná ráda v Dalaranu- prý tam bývala nějaká jáma, do které se dalo dostat pomocí lampy. když jsme došla na server, už to tam nebylo, celkem by mě zajímalo, jak to vypadalo. vím, že to spoustě lidí příjde k ničemu, ale mohal být sranda XD
-
To je možné. Všichni by byli v Nagrandu. :D Azeroth je velký dost, aby si tam každý našel nějaké to svoje místečko. A na Cata bude výběr ještě větší, když si všude doletíme a obhlédneme dodělané textury.
-
-
Jsou tam "nepoužitelné" dveře jako součást textury zdi, Fingone... :) Purple Parlor je salonek nahoře.
A jup, skákačky :D , "pěkná" je i ta skákačka, co končí krok od vchodu do Karazhanu, ale tak barevně tam alespoň trochu zapadne. Neumím je, nechodím, nic proti nim nemám, ale hezčí by bylo, kdyby se spouštěly jen jako event příkazem od eventera, nu. Vím, že se tak fůra lidí zabaví a každá rasa má kvůli velikosti jiný postup, jak takovéhle "dráhy" zdolat.
Jen na starém swl mne zabil ten obří betonový kvádr spawnutý přímo před keepera Remulous v Moonglade (asi konec skákačky) ...mé ubohé oči :D
[B]Jáma[/B], o které mluvíš, Ave, byl asi nějaký bug nebo vtipný žert - před hospodou v horde části dala je jáma, do které se teď dostaneš jen, když se ti nenačtou textury nebo procnou eng.botky (tested by Kechi) - teď tam snad dole je i nějaký eng.vendor s recepty. Možná to jde i jinak, ale netuším jak :D
Na starém swl stačilo kliknout na lampu vedle jámy (u vchodu do krčmy) a člověk padal dolů. Kolik kliků = tolik pádů na dno.
V RP hillarious past, zvlášť pro lidi bez možnosti portu a s CD na HS/ringu.
Ovšem nesměla jsi jim říct "třikrát zablikej lampou na signál spojencům". Protože 3x klik = smrt i pro někoho s 40k HP xD Zase: asi nebylo fér, že tuhle srandu mají jen u hordy, aliance se k tomu nedostala, leda v převleku na QD quest.
-
no nic, tak mi asi bude muset stačit Elrendaský vězení XD
-
Hmm, nech robím čo robím, nejako ma to tam nepustí...ani neviem, ktoré dvere, ani či to ľudia myslíte vážne :D
-
Brrr, skákačky. Vidíte, proto nemám rád a ze zásady nevěřím eventerům. Protože tyhle podezřelé pochybné existence si ty svoje voloviny po sobě nikdy neuklízejí :D.
-
The Schools of Arcane Magic - Divination
<Penned by the skilled hand of Archmage Ansirem Runeweaver>
Divination is the school of magic dedicated to gathering information. Powerful divinations can allow the mage to see targets from a great distance, or even view what may normally be invisible. One of the most common uses of divination magic is scrying, which is the art of seeing something that may be far away - perhaps even on another plane of existance.
I'd like to take this time to remind my apprentices that scrying pools are not a toy. They are absolutely not to be used for displaying students of the opposite sex on a pay per view basis. Consider this your last warning.
The legendary archmage known as Medivh is perhaps the greatest known master of divination. His potent spells allowed him to peer into the world of Draenor from our Home in Azeroth - and perhaps even beyond. We can only speculate at the true depths of the power that Medivh once held.
-
to je z jedné z těch knížek na achiv, ne?
kdybych ztratila ten teleport, co je za odměnu, mohl by se za AD zase ten item vrátit? ta místnost je hezká, velká a skvělá na RP(prosím zájemce o ERP, aby tentot post ignorovali a pokud port mají, tak ho zahodili)
-
[QUOTE=Xaverius;127457]Brrr, skákačky. Vidíte, proto nemám rád a ze zásady nevěřím eventerům. Protože tyhle podezřelé pochybné existence si ty svoje voloviny po sobě nikdy neuklízejí :D.[/QUOTE]
skakacky se nechavaly na pozadavek hracu :P
-
Dost škoda. Když se půjdeš podívat třeba na Karazhan, tak veškerá atmosféra, to tajemno, je úplně fuč.
-
Skákačky? A co teprve svatební lokace, které nám chtěli při prvním spojení vnutit. Kdyby to viděla Kalliope, tak by se obracela v GM hrobě.
Jinak snad ty skákačky budou schovávat. Jedete si po louce a najednou! Místo výhledu Ikea ve vzduchu. Není divu, že pak hráči na spawny akorát nadávají :P
-
Jo to je jedna z těch knížek... a
"If you need to delete the book for any reason you can, in fact, receive another one by speaking to Rhonin in the Violet Citadel" To je ten mastery item na ten teleport.
-
jupíííí, nemusím to tahat pořád s sebou
/cheer
-
spíš jde o to jestli ten gossip funguje... já to mam ulité v bance
-
Tak tak. Takhle si to smažeš a pak zjistíš že to tu není, takže muíš jít nadávat na fórum :D.
A skákačky se možná nechaly na žádost hráčů, ale hráči jsou hloupí, to ví každý :P.
-
[FONT=Arial]Night Elf that new every single language and he had been bitten a worgen in Duskwood, so he could turn into a worgen, too. He was also an engineer, and he had the Orb of Disguise, so he could turn into a goblin. He woke up one day as a human, but he could still turn into a worgen. He got sucked up into a portal from a grenade, and then he came back with US Army crap (at least, I think). At some point or whatever, he became possessed by a Mandalorian warrior and he made Star Wars armor.
Och, naši zlatí krásni opití draenei :D[/FONT]
-
Když už je tu sekce otázek, taky bych jednu měla, na kterou jsem ještě nenašla jednoznačnou odpověď.
Jak je to s věkem Krvavých elfů/Vysokých elfů. Podle všeho se kdysi pravděpodobně dožívali vyžšího věku(kaelův táta je dobrej příklad), ale pomalu ale jistě se délka jejich života zkracuje. Někteří tvrdí, že dokonce i fel by mohl mít na starosti rychlejší stárnutí, někde jsem se zase dočetla, že to závisí na přítomnosti lidských genů v rodu daného elfa(ruku na srdce, né všichni elfové jsou čistě jen elfové). Na wowwiki je sice přehled věků určitých ras, ale na stránkách Soulwellu jsem se třeba dočetla, že belfové by měli být dospělí někde v rozmezí 60.-110. roku života. Já osobně bych tu 60ku brala spíš jako cca 15 vlv(to už se nedá považovat za dítě), ale i tak jsou tu velké rozdíly. Například Corin(vzhledem k tomu, že je v RPím se ti jeho popis, tak ej zbytečný snažit se nějak cenzurovat jména) byl měl mít věk 70-80 let a mělo by to být cca 25vlv. Moje elfka má mít věk taky někde v tomhle rozmezí, ale má pouze cca 17 vlv. A jinde zase byla elfka, která měla 105 let a 19vlv, tak kdo se v tom má pak vyznat.
Co jsem zatím zjistila, tak se poměr přepočítává na cca 1:3,5 -1:5, ale je to použitelný? A jak zjistit, který poměr mám použít zrovna pro svoji postavu?
Představu o vlv svých postav má hodně z nás, ale kolik jim může být doopravdy. Celkem to hraje totiž roli v tom, co z historických událostí mohli zažít.
-
[QUOTE=Fingon;127483][FONT=Arial]Night Elf that new every single language and he had been bitten a worgen in Duskwood, so he could turn into a worgen, too. He was also an engineer, and he had the Orb of Disguise, so he could turn into a goblin. He woke up one day as a human, but he could still turn into a worgen. He got sucked up into a portal from a grenade, and then he came back with US Army crap (at least, I think). At some point or whatever, he became possessed by a Mandalorian warrior and he made Star Wars armor.
Och, naši zlatí krásni opití draenei :D[/FONT][/QUOTE]
To je geniální... já asi po výplatě rukuju do námořnictva UEE ve Star Citizen :D :D :D konečně zbudou prachy na Spectre package :D
Lacry: Za 60-100 let je dospělý drak (pokud to někdo neurychluje jako Twilight draky, ale to má mizerné výsledky)... elfové jsou vážně dospělí rychleji.
S tím věkem je to takový ošemetný u jakékoli čaroděje... Anesterian Sunstrider měl k Sluneční studně v podstatě neomezený přístup... tak mohl dělat hodně. Dnes mají studnu zpátky. A jasně že se dožívali delšího věku, night elfové se dožívali několika tisíciletí už před tím než jim Nozdormu dal nesmrtelnost. Což ale mohlo být dáno tím že celá jejich rasa byla doslova spojená s původní Studnou věčnosti... High elfové se pak ale skutečně "odstřihli" i od toho daru od Nozdormu. (prostě byli od stromku moc daleko)... High elfové to zase řešili Sluneční Studnou... a taky mohli žít tisíciletí.
Jak jsou na tom s tou studnou teď to fakt nevím...
Poměry k levelům jsou na nic. Upřímně určovat věk postavy podle levelu... to je na debatu jestli je Rhonin lepší mage než Modera. (a té už pár století bude... ono moc z původní rady Kirin Tor z Tides of Darkness nezbývá)
-
vlv= věk lidského vrstevníka, né lvl
-
Wowpedia a Wowwiki sú strašné zdroje...elf je dospelý v 110 ale v 160 je už v strednom veku...what the...ono by bolo super urobiť jednotný systém, podľa ktorého by si na serveri elfovia upravili vek...všetci, aby vedeli aj do budúcna ostatní...lebo môj Faelin má 125 a je na ľudské roky o trochu mladší než 80-ročný Corin.
Osobne si myslím, že vplyv Studne je rovnaký...nie je to o tom, kto k nej ako pristupoval...a že krvaví elfovia majú určitú dĺžku, bez ohľadu na to, či sú pri nej alebo nie. A skôr si myslím, že to nebolo vzdialenosťou, ale úplnou zmenou ich života v Lordaerone, čo to spôsobilo...úprimne...ktorý night elf by potom šiel do Stormwindu alebo Ironforge, keby ho to vlastne rýchlejšie zabíjalo?(mám pocit, že tú nesmrteľnosť už majú späť tiež, nie?) Proste, s vekom je guláš...a vysvetlenie na tých wikipédiach, že tradične sa dožívajú bood elfovia 350, ale môžu aj 2000...WHAT? To má logiku ako Hitler mierotvorca! Ale, potom, čo som videl dnes na tých ich fórach, sa ani nedivím, že ľudia v ´murice vymýšľajú dačo takéto(veď tam posunuli teóriu: keď sa vyslovene nepovie, že dačo nebolo, tak to byť mohlo, do úplne nových rozmerov)...ale my sme Slovania v Európe, takže naše mozgy sú hádam ešte nepoškvrnené a môžeme si spraviť dáky rozumný systém, ktorý by nijako lore neznehodnotil :)
No hej, level je nanič...vek by nemal obmedzovať, je to vec hry, nie RP.
-
Nemají. Teldrassil požehnala jenom Alexstrazsa a to více méně až v hodine 12té když Noční můra přerůstala všem přes hlavu. A Nordrasill svou energii vyčerpal, aspekti druidi a šamani ho sice vyléčili ale Nozdormu jim nesmrtelnost nevrátil.
noční elfové teď umírají jako všichni ostatní... oni neumírali ani na nemoce... teď už jo. Upřímně doporučuju Wolfheart. /i ten audiobook je vynikajcí... že na dojemné scény moc nejsem tak návrat jistého Velitele domů na mne dost zapůsobil/
-
nemáš link? nevím, kde to sehnat a čekat na českej překlad by trvalo milion let. navíc audiobook by tady ani nevyšel
-
uch fu... oni už dodělali audiobook Day of the Dragon... se zas houby naučím jak to budu hledat... pokud někdo najdete netorent link tak PM pls.
hm tak ne, hoax z roku 2008 :/
-
Myslím, že převod elfího věku na vlv je trochu irelevantní. Vlv je jen přibližný odhad, plně biologicky dospělý elf by měl být cca někde po 20ti letech života (půlelf je dospělý ve 20ti, takže čistokrevný bude dospívat/růst pomaleji).
Možné je, že Quelthallaské zákony uznávají dospělost až někdy kolem roku 110?
Vycházím z [URL]http://www.wowwiki.com/Life_spans[/URL] a v době zakládání postavy Corina tam byly poněkud jiné čísla, zmíněných 60 - 80 let, což zřejmě bude blíže biologické dospělosti a zákonná může být jiná.
Člověk se prý vyvíjí cca od 20-25 roku života a přesto jej zákony ČR pokládají za dospělého v 18ti (a všelijak různě v jiných zemích), takže je celkem diskutabilní, co znamená onen údaj na wiki.
Je možné, že elf dosáhne dostatečného vyvinutí mnohem dříve, třeba kolem 50ky, a do těch 110 let už probíhá jen velmi pozvolný růst, tudíž bych z toho nevyvozoval nějaké zákonné fakty u belfů (Haha ty ještě nejsi dospělý!) a věky elfů bral prostě jako dobu jejich života pro zohlednění jejich prožitých událostí.
-
No jasně, přijde takhle draenei do hospody, poručí si pivo oroštovaný rumem, skopne ze stolu gnoma a nabídne zlaťák za "služby" obstarožní trpaslice....tak takhle prostě ne. (a jestli nekdo doda, ze by tej trpaslici dal zlataky dva - Jimmy promine, ten jako xkrat goldcap by ji dal cely tri - tak ho kousnu) :D
A na skákačky kašlete, prostě "tam nejsou", a když se chce erpit, tak se erpí i v kýbli od marmelády poháneným dětským větrníkem. Naopak, když se erpit nechce, tak ani na serveru tak vymazleným, že opoti němu tenhle nebude sahat ani žábě po pupek.
-
Kto by už len chcel starú trpaslíčku? Veď tie sú tak škaredé o.O To s takým ani nestrácaj čas, má nejakú poruchu v RL :D
-
já bych to možná dala právě těch 60 jako první hranici dospělosti- jako když v 15ti dostaneš občanku a popravdě fyzicky je velká část vývoje už za tebou. A pak do těch 110 je podle mě už jen pozvolné dotvážení a v 110 už je růst totálně ukončen, což by mohlo být právě těch 25 vlv(právní dospělost by se tím pádem hodila tak kolem 80. roku života)
Stejně bych ale řekla, že v dětství elfové rostou max dvakrát pomaleji, než lidé. Taky zkuste si představit, že by to bylo pomalejší a vy měli doma deset let batole XD
-
Hej, toto všeobecne vo fantasy nedomýšľajú...praktické veci ako spomenuté 10-ročné batoľa alebo záchod v elfskom stromovom dome :D Ja by som nemal problém ani s normálnym starnutím a povedzme v 15 spomalenie starnutia, čím by sa vyriešili všetky logické problémy :) (hoci...možno to je dôvod, prečo majú elfovia tak málo detí...a dvojičky len občas...rodičov to úplne zničí, toľko rokov bez spánku) :D
-
Batole nemusí nutně celou noc prořvat, třebas elfi stárnou pomaleji (u Draenei se to bere obdobně: jsou v určitou dobu prostě zralí fyzicky, ale né hlavou), ale zároveň mají tišší děti. Ono by to bylo logický, když bydlejí v lese. Řveš, cvrčku?= přijde nějaká obluda, uslyší tě a sní. Takže neřvi, seď a krystalizuj.
-
Předem se omlouvám jestli to tu někde zaznělo, ale nechci se mi to teď celé pročítat. Na webu je uvedeno, že za RP povídky je možný custom/rename ... bohužel mi tam chybí komu se to má případně odesílat či jestli je na fóru pro to nějaký spešl topik.
-
To bolo asi na starom Soulwelli, tu ešte asi podpora RP na takej úrovni ako tam nie je.
-
no, mě by se to celkem hodilo. Chtěla bych, aby moje postava nebyla zas až tak slabá- je to kněžka a chtěla bych ji anučit šermířskýmu umění, takže jsme to chtěla řešit tak, že bych si založila palu a pak RPila svoji postavu s palou místo s priestem a chtěa jsemo tom napsat povídku, abych díky tomu an palu dostala rename. snad to bude fungovat. Tu povídku už píšu, zatím jsem u páté kapitoly