samozrejme ze sa objavia aj neprajni debilkovia ala freelancer :D
Printable View
samozrejme ze sa objavia aj neprajni debilkovia ala freelancer :D
na wotlk prechazely guildy, ktere na tbc nemely zabitou ani muru, takze lepe pozde nez vubec :D resp. krome jedne ci dvou guild odesly vsechny bez endgame bosse, to je teda pak smutne :D ...jinak gz VA
cg decka ;)
CG ... !! :) bude video ? :D nebo to nikdo nenatacel
edit: jaj moncicak uz se ptal :)
Appy natacal , ale kar skapal a padol pod texturu asi niekde v polke videa :D :D
E: Ak nebudeme progresovat haliona, tak buducu stredu skusime este LK tak mozno bude video.
Žádny LK, ještě musime zaje.bat toho Halihnoja... :P
Sice trošku později než se možná čekalo, ale i tak cg..!
Troska neskoro, netusim co ste robili doteraz ale CG :D neco k zamysleni: kym vy ste progresli LK, ja dal Garsha 10hc :D
Janey nemas za co :D
CG
Video je ale jen po posledni valkyry ktere byly tesne po defilu a ten dostal reziser (appy) takze odbehl pryc a čapla ho valkyra a na tu sme se vysraly protoze byla daleko a pak lezel dole a jen se dival s textury:D. Ten cerveny judgement to ma byt jako bug nebo co to je? A funguje na ne vubec?
Vy ste hadzali ten judgement vsade, kde nemal fungovat ze? :D viz. Professor
Na valkýry ten judgement ani nefungoval, ale fungoval v poslední fázi na zpomalení LK)) Takhle to bylo bugged i chvíli na offi, každopádně když už to šlo, tak proč si to neulehčit, po těch X hodinových progressech buggů, který nebyl nikdo schopný opravit. Jinak cg ke killu :P I když si myslím, že jste to mohli zabít dřív.
[QUOTE=Nob@s;131806]I když si myslím, že jste to mohli zabít dřív.[/QUOTE]
Kazdopade suhlasim...
Hmmmm kcemu je spomaleny lk ve treti fazi? To ste to kitovali v berserku? A ne ze sme to mohly dat driv ale mely sme to dat driv:-)
[QUOTE=zub;131818]Hmmmm kcemu je spomaleny lk ve treti fazi? To ste to kitovali v berserku? A ne ze sme to mohly dat driv ale mely sme to dat driv:-)[/QUOTE]
Ne, v berserku jsme to nekitovali, ale pokud ti chcípne jeden tank a ten co je naživu vyšlapává spirity, tak si to na sebe veme dpsko a pokituje to, bez úmrtí jakéhokoli hráče, ale na berserk by se to určitě dalo kitovat taky, ale my jsme na to dmg měli dost dobrý.)
[QUOTE=zub;131818]...mohly... ...mely...[/QUOTE]
No jo no, tak holt, když jsme na to my děvčata samy... :P
[QUOTE=Hauron;131882] samy... :P[/QUOTE]
sama... :P
Kraile ty žiješ ? kurnik co ten rum v pce? :D
[QUOTE=Kress;131884]sama... :P[/QUOTE]
Hm, děvče je středního rodu, tak to zdechni :P
twe napiš a dem :D
DNES 10.3. 2014 v 20:30 padl Halion 25HC a tím jsme úspěšně zdolali Wotlk ! díky všem a see ya na Cata ( drop: arp trinket, heal trinket a agi leather wristy )
[URL="http://www.jpeg.cz/obrazek/o4y"][IMG]http://www.jpeg.cz/images/2014/03/10/A10wN.jpg[/IMG][/URL]
[video=youtube_share;b1dyHTzLJzg]http://youtu.be/b1dyHTzLJzg[/video]
Tož CG!, ale nějak tam nevidím ty malé addky, které by se měli spawnout po každém meteoru spolu s tou velkou ;)
No nespawnovali sa , a equiz co tam obsmrdal hovoril ze nevie preco :D . Snad to opravia ze to este toto ID dame aj s nimy coz neni az taky problem.
Ale jako videjko pěkně udělané aj ten pull byl dobrý, mimochodem na kolikátý pull padl? :)
My už jsme to párkrát zkoušeli před tim, ale teď padl tak maximálně do hodiny, přičemž po každym pullu se instance bugne a je potřeba počkat, až to gmko opravi, tak to mohlo byt tak kolik, něco přes pět, sedm pullů?
v nedeli jsme dali tak 5 pullu a v pondeli padl na 3
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201693428273748&set=a.1214404556527.2032173.1121212089&type=1&theater[/url]
bububu
ta hadka o koně je prostě top xD xD
[QUOTE=Akaforty;132085]ta hadka o koně je prostě top xD xD[/QUOTE]
A já myslel že už tě ten faping přešel :D
co ?
Dobrá práce, hodit sem video a pak ho hodit jako soukromé ;)
Video bude nove , len razer je kar a daval tu video ktore este nie je vo finalnej podobe.
Edit: Hej ako uznam si som krasny chlapec + k tomu ppci hrac :D , ale samozrejme vieme ze VA bolo stale top.
Aj ked budu exilaci hatovat ale su aj tak Dlka , resp maju svoj zaklad v Dark Lordoch , co bola najlepsia guilda servra.
Btw: citujem quaka for fun ( lebo mi u VA sme *****i a robime si picu zo vsetkeho :D ) : "prave som sa vratil zo solarka, prečo mam ban ?
K exilakom- DLkam : podte spat, offi je nuda - vsetko funguje :D ; chybaju mi casi superenia DL a VA. Pripominalo mi to superenie o First killy.
Posledna vec: s ADAMKOM(Drancer) sme najkrajsi , a tiez si gelujem vlasy dpc :D
Hmm edit 1:41 to zas dosel lacko ozraly dom :D
[QUOTE=Elli;132107]Video bude nove , len razer je kar a daval tu video ktore este nie je vo finalnej podobe.
Edit: Hej ako uznam si som krasny chlapec + k tomu ppci hrac :D , ale samozrejme vieme ze VA bolo stale top.
Aj ked budu exilaci hatovat ale su aj tak Dlka , resp maju svoj zaklad v Dark Lordoch , co bola najlepsia guilda servra.
Btw: citujem quaka for fun ( lebo mi u VA sme *****i a robime si picu zo vsetkeho :D ) : "prave som sa vratil zo solarka, prečo mam ban ?
K exilakom- DLkam : podte spat, offi je nuda - vsetko funguje :D ; chybaju mi casi superenia DL a VA. Pripominalo mi to superenie o First killy.
Posledna vec: s ADAMKOM(Drancer) sme najkrajsi , a tiez si gelujem vlasy dpc :D[/QUOTE]
KRABIČÁK Power!!! :D
PS: a razer mohol by si vymazať ten odkaz na LK...
ano bol som speckovany :D
[video=youtube;nEngSopUD_8]http://www.youtube.com/watch?v=nEngSopUD_8[/video]
Lacko :rofl::rofl: LUBIM TA ! :D :D
Elvaein bracho uprav to TS na konci, nesedi to casovo