View Full Version : Denied Greater healing potions
pridejte je do donate shopu kdo je proti tak tu ani nepiste !!! :D
randome nepis do mych topiku
Dualmaster
22-08-2020, 19:45
pridejte je do donate shopu kdo je proti tak tu ani nepiste !!! :D
Dobrý nápad, určitě to bude mít velký přínos :P
Grievous
23-08-2020, 10:54
Kludne by tam mohli byt aj tie GHP, Aka je tu cena na donate? nikde to nevidim 1 KC = 1 EC?
Kludne by tam mohli byt aj tie GHP, Aka je tu cena na donate? nikde to nevidim 1 KC = 1 EC?
1 kc 10 ec myslim a urcite tam muzou byt kdyz tam sou elixiry a buffy
pro velky zajem posilam 100% recipe na GHP
https://i.imgur.com/IvJkluT.jpg
SH
Nevidime v tom nejaky zasadny problem, takze pokial niekto neda nejaky padny argument preco to tam nedavat, tak to tam pridame.
Nevidime v tom nejaky zasadny problem, takze pokial niekto neda nejaky padny argument preco to tam nedavat, tak to tam pridame.
znacne to urychli a ulehci prvni labu = peňáze :-)
znacne to urychli a ulehci prvni labu = peňáze :-)
To dava dmg? My jsme si ji prosli a nepotrebujes to randome a jelikoz mas za mini rb lvl ani neresis manu lol ?????? ?????? ?????? ?????? ?????? ?????? tak mi vysvetli jak ji to urychli,nebo ne tvuj dusevni stav neni ok ??????
kdo tu mluvi o mane? ja to chodim solo nebo ve dvou lidech a ten potak je celkem vyhra :-)
První je easy už tak :D možná jí to ulehčí někomu ale urychlit ? to fakt nevím jak...
kdo tu mluvi o mane? ja to chodim solo nebo ve dvou lidech a ten potak je celkem vyhra :-)
Prosím o video .) jak si sjedeš solo labu :) na tohle jsem fakt zvědavý...
Tak on si pravděpodobně plete labu a kamu to neřeš...
KompenzatoR
01-09-2020, 07:53
Skor si to myli s pailakou... :)
Tak on si pravděpodobně plete labu a kamu to neřeš...
ne
Tak to si mi to nandal :D
nemyslim si ze bych to chtel nekomu nandavat
3 tydny po startu bych dal ty potiony na shopu
ty si dej 3 tydny pauzu nez neco napises
pokud nechces nazory druhych lidi tak si to priste vybrec u sroubka v PMku a nezakladej topic na foru
vase nazory me vubec nezajimaji tohle byla podminka pridani udelat topic ty monkaci :D a kdyz mas v donatu elixiry buffy atd tak tohle je nejmensi zasah :D
im against this add, white pots are too op for start
pls don't... free pvp for spots at first days
kdyby tady aspon jeden z vas dementu napsal kloudny duvod :D to je jen samy brek a ***** vite :D
Souhlasím se SiRuQem, vyrazne ovlivneni urcite nehrozi tak proc ne... +1