View Full Version : Not BUG Zealot a drop z RB
Figovnik
21-08-2019, 13:07
Zealot nefunguje tak ako ma, mal by pridavat 100% crit dmg ked si dam blunt a pridava to mozno tak 50% crit dmg, odskusane s bufmi a aj bez bufov.
Dalsia vec je drop z rb, myslim ze ta sanca je pekne na *****, z vacsiny rb co som zabil mi padlo vzdy tak 1 vec aj to boli keye alebo itemy na klan skill. Mam len ja taku smolu na drop alebo je nieco zle?
Když jsme testovali RB a kamu, tak nám taky nic kloudného nepadlo, ale na HB NM tělo. :D
Zabíjel jsi to rb v ideálním lvl range (aby bylo bílý, ne zelený nebo modrý)?
Není ten zealot jako u frenzy, tzn největší bonus když máš pod 30% hp?
Figovnik
21-08-2019, 14:30
Od rozdielu 7lvl az po 0 sa drop z rbciek moc nelisil, podla mna ten drop nieje dobre nastaveny.
Zealot tak nikdy nefungoval ze musis mat pod 30% hp aby si mal plny bonus a ani to nefunguje.
Od rozdielu 7lvl az po 0 sa drop z rbciek moc nelisil, podla mna ten drop nieje dobre nastaveny.
Zealot tak nikdy nefungoval ze musis mat pod 30% hp aby si mal plny bonus a ani to nefunguje.
Zealot som skusal s vypnutym random damagom bez buffov. Predpokladam ze si sa preratal pri stackovani buffov co pridavaju crit. dmg, pretoze mne to sedi.
nastavenie zealotu (lvl 3):
effect={{p_resist_abnormal_by_category;slot_debuff ;-80;per};{p_hit;{sword;blunt;pole;dualfist};6;diff} ;{p_speed;{all};30;diff};{p_attack_speed_by_weapon ;{sword;blunt;pole;dualfist};30;per};{p_critical_r ate;{sword;pole};10;diff};{p_critical_damage;{blun t;dualfist};100;per};{p_magic_mp_cost;0;-50;per};{p_resist_dispel_by_category;slot_buff;-40;per};{p_heal_effect;{all};-50;per}}
Co sa dropu tyka mozes robit zavery az ak mas dostatocne velku statisticku vzorku. Ak chces kludne s tebou niekedy na bete zabijem 100x to iste RB a podla vysledku uvidime.
Ratovanie u RB funguje podobne ako u normalnych mobov, takze ak by to bolo zle, tak je zle vsetko.
Figovnik
21-08-2019, 14:55
Mne to vobec nesedi pretoze som to skusal aj bez bufov a ked dam so swordom +9 crit dmg 2700+/- a s bluntom +11 3900+/- tak to asi nebude 100% crit dmg.
Bolo by dobre keby sa dal respawn rb na 10 minut aby sa mohol ten drop otestovat lepsie, cakat 12 hodin na spawn je dlho.
sance na ten fulldrop z RBcek je kolik? 1%?
GM ti může naspawnit RB kolik chce a může to i před tebou zabíjet a ty to budeš počítat. :D
Mne to vobec nesedi pretoze som to skusal aj bez bufov a ked dam so swordom +9 crit dmg 2700+/- a s bluntom +11 3900+/- tak to asi nebude 100% crit dmg.
Bolo by dobre keby sa dal respawn rb na 10 minut aby sa mohol ten drop otestovat lepsie, cakat 12 hodin na spawn je dlho.
Sword a blunt maju iny rozptyl dmg. Sword ma 10% a blunt ma 20%, preto sa ti to moze nezdat.
Co sa RB tyka, moja ponuka stoji. Zajtra po praci som ochotny si tie RB aj ten dmg s tebou prejst, aby si videl ze je to ok. piatok-nedela som mimo. Ak chces napis mi na discord a dohodneme sa.
GM ti může naspawnit RB kolik chce a může to i před tebou zabíjet a ty to budeš počítat. :D
snad vis jak fuguje l2 korea random. zabijes 100 RB a padne 5 fulldropu. pak zabijes 5 dalsich a padne ti z kazdyho neco