View Full Version : Approved šípy [CZE]
mexikane
18-08-2019, 22:16
Dalo by se z autopickupu vyhodit šípy nebo nastavit váhu na 0? Na HB to je celkem sux :(
Dalo by se z autopickupu vyhodit šípy nebo nastavit váhu na 0? Na HB to je celkem sux :(
Mozme znizit mnozstvo v problemovych lokackach, bude stacit tak?
Mozme znizit mnozstvo v problemovych lokackach, bude stacit tak?
dduvod proc by to neslo dat na vaha 0?
Hele a nechtěl bys rovnou dostat do inventáře full equip?
Můžeš si volit mezi .autopickupon a off, to by mělo stačit.
Tak to množství se měnilo minule na IL, protože ketra/varka/pagan to se nedalo :D po 5 mobech weight limit. Chápu, že váha může mít celkem vliv, ale to množství když se dá na 1x tak to bude cajk :)
1) nesbírej to
2) vyhazuj to
3) dej si buff od EE
4) kup si tričko na weight limit
5) moje oblíbená: snaž se přes trpa nastackovat co nejvíce šípů, třeba 100k+
1) nesnáším bordel
2) na Il v paganu jsem za EE i s buffem musel trashovat co 4-5 mobů (než se upravilo množství)
3) viz bod 2
4) kupoval jsem až později
5) ještě abych tam tahal trpa :D
Já nemám problém to trashovat třeba. Ale když třeba v tom paganu trávil člověk 8-10 hod každej den. A co 5 moů musíš otvírat inv a trashovat. A ještě s tou ochranou po každým trashi nešlo chvíli targetovat nebo pickovat. :D Tak to je prostě na palici :)
Apocalypsa
19-08-2019, 08:53
Souhlasím. Váha 0 je ideální řešení ]:>" smilieid="84" class="inlineimg">
Vseobecne do vahy itemov nechceme zasahovat, pretoze to je ciastocne spojene aj s olympiadou. Je mi jasne ze ten dopad by nebol velky, ale ak to spravime pre sipy, tak to otvara dvere temam ako znizme vahu aj Spirit ore, alebo soul ore a podobnym itemom.
Pokud je váha takový problém, tak tedy alespoň snižte to množství v high lokacích (IT, Pagan, HB apod.) Pěkně prosím prosím.
Pokud je váha takový problém, tak tedy alespoň snižte to množství v high lokacích (IT, Pagan, HB apod.) Pěkně prosím prosím.
Ano to bol moj povodny navrh. To spravit mozeme.
mexikane
19-08-2019, 12:16
Chápu proč nechcete změnit váhu na 0, ale nebylo by teda lepší teda šípy vyhodit z autopickupu (i se snížením množství)? Pokud i to je neprůchozí tak alespoň snížení množství no...
Lovec.český
19-08-2019, 22:19
Vůbec ne a co pak budu já jako poctivý lovec lukar dělat?? Pěkne šípy nechte retail. Zase jich budu mít nedostatek jako na předchozím serveru.
Chápu proč nechcete změnit váhu na 0, ale nebylo by teda lepší teda šípy vyhodit z autopickupu (i se snížením množství)? Pokud i to je neprůchozí tak alespoň snížení množství no...
Jako by ti delalo problem si na adrenalinu nastavit vyhazovani sipu... nebo to na te cracknute 1.73, co stahujete, z nejakeho duvodu nejde?
Pobavili sme sa o tom znova v teame. Sipy budu vyjmute z autopickupu a extremne mnozstva padajuce z urcitych mobov znizene na normalne mnozstvo.
mexikane
07-09-2019, 21:40
Super, díky ;)