View Full Version : VIP boost a vitality systém
WabakyCZ
15-08-2019, 12:00
Asi hloupý dotaz, ale zeptám se, ať sem v obraze.
Když budu mít zapnuto VIP, tzn. +30% exp/SP, bude se to odvíjet od základního 10x rate nebo vyloženě 30% navíc od expů, které dostávám ve hře. Ptám se kvůli vitalitce, ta mi například na lvl 2 přidává 200%, že? Tzn. v tu chvíli expim jakoby na 20x rate serveru? A k tomu 30% mi z toho dělá 26x rate? Takže při full vitce, kdy je to 300% tak jedu rate 39x?
Asi hloupý dotaz, ale zeptám se, ať sem v obraze.
Když budu mít zapnuto VIP, tzn. +30% exp/SP, bude se to odvíjet od základního 10x rate nebo vyloženě 30% navíc od expů, které dostávám ve hře. Ptám se kvůli vitalitce, ta mi například na lvl 2 přidává 200%, že? Tzn. v tu chvíli expim jakoby na 20x rate serveru? A k tomu 30% mi z toho dělá 26x rate? Takže při full vitce, kdy je to 300% tak jedu rate 39x?
Bonus exp z VIP a Vote Runy sa odvija od base ratu (10x). Vitalita na to vplyv nema.
Odpověd už tady má, tak se zeptám rovnou tady.
Plánujete hned na začátek pustit nějaký officialní event ? ( dýně,písmenka atd. ) Jelikož zde není startovací event s kočkou na zbraň jako na DE, tak by se mohlo pustit neco jineho. Dík za odpověď
Plánujete hned na začátek pustit nějaký officialní event ? ( dýně,písmenka atd. ) Jelikož zde není startovací event s kočkou na zbraň jako na DE, tak by se mohlo pustit neco jineho. Dík za odpověď
nikdy zadnej event na start nebyl, takze pochybuju i ted. prvni evetn max po mesici
Ahoj, na zaciatok nikdy nepustame oficialne eventy. Tym startovacim eventom s kockou na zbran myslis Bonus Start Event, alebo nieco ine? Bonus start tiez nikdy nebyva od zaciatku.