View Full Version : Best char
Ahoj,
Dlouhé roky jsem hrál jen Interlude, takže
o gracii epiloque vím dost málo.
Chtěl jsem se zeptat jaký char je pro tenhle chronicl jako dělaný :)
Poradil by mi jaký nejlepší class je mezi 1) mágama 2)supportama 3)fighterama? A proč to tak je?
Díky všem co přispějou do tohodle super tématu nějakou super radou :bye:
To asi záleží jestli to chceš hrát sám a nebo s partou :) A hlavně otázka co je best char...pro každého něco jiného. Nejlepší je hrát, co tě baví nebo láká hrát. Za mě je třeba best Berserk, OL/EE a SH.
Přesně tak na, GF - GE se dá hrát všechno. Bojovníci na blízko, lučišníci i mágové. Záleží v jaký partě budeš hrát a hlavně pro sólo hráče hra končí na cca 80 levelu. Dál se rozhodně sám nedostaneš a potřebuješ spoluhráče.
mexikane
12-08-2019, 19:41
Na GE se dostaneš i solo v pohodě na 85...
Na GE se dostaneš i solo v pohodě na 85...
Možná udělá 85, ale Grácii si neužije, na HB nebude mít šanci, WB, CS atd.
Možná udělá 85, ale Grácii si neužije, na HB nebude mít šanci, WB, CS atd.
gracii si neuzijou i nektere cele party :D
NarcisSally
12-08-2019, 21:34
Udělej si full partu a jedeš ]:>" smilieid="84" class="inlineimg">
AdolfHealer
14-08-2019, 14:37
Možná udělá 85, ale Grácii si neužije, na HB nebude mít šanci, WB, CS atd. Nevím proč by si Gracii neužil,... někdo je farmář, tak nepotřebuje CS a PVP. WB si koupí, když vydělává a nebo koupí oly šperky na HB není omezen vstup partou, dá se tam jít i solo. ostatně green jsem si soloval například vždy sám, nevidím problém.
Pokud vím, tak Gracie je jen o instancích a bez party se nikam nedostane. Green si sólovat může, když ho nechají. :D
na kazdom chroniku sa da/dalo solovat ide len o to aku vybavu clovek ma ...
best char je ten za ktery umis nejlepe hrat :P
v porovnani s cim/kym?
Hlavne hraj to, co ta bude bavit. :)
AdolfHealer
14-08-2019, 23:33
Pokud vím, tak Gracie je jen o instancích a bez party se nikam nedostane. Green si sólovat může, když ho nechají. :D
Na každém aktivním serveru se skrze party matching skládali do instancí random party, takže ano solo se dostanu skoro všude :) LUL
AdolfHealer
14-08-2019, 23:35
+1 ....od Gracie Final záleží více méně na rukou, než na charu
v porovnani s cim/kym?
Co by si zas chtel porovnavat? Nejak nechapu..