View Full Version : Vote
Nebylo by lepsi nemazat WC z bety ze by to aspon motivovalo hrace vic votovat pro server jeste pred startem a tim nalakat vic lidi na start?
hraci potrebujou pro votovani motivaci v podobe rewardu? bud nekdo votovat chce nebo nechce
Nebylo by lepsi nemazat WC z bety ze by to aspon motivovalo hrace vic votovat pro server jeste pred startem a tim nalakat vic lidi na start?
Dost sme to zvazovali, nakoniec sme sa vsak rozhodli to urobit tak ako to je. 2 Vote servery su nove a mozu tam este byt problemy, ktore bude treba odladit. Zaroven nikto nebude moct nadobudnut WC este pred samotnym ostrym startom. Verime, ze napriek tomu ludia budu Votovat, je to v konecnom dosledku aj v ich zaujme, aby u nas hralo co najviac ludi.
Dost sme to zvazovali, nakoniec sme sa vsak rozhodli to urobit tak ako to je. 2 Vote servery su nove a mozu tam este byt problemy, ktore bude treba odladit. Zaroven nikto nebude moct nadobudnut WC este pred samotnym ostrym startom. Verime, ze napriek tomu ludia budu Votovat, je to v konecnom dosledku aj v ich zaujme, aby u nas hralo co najviac ludi.
Dost nerealistický a naivní pohled na lidi :D (že budou votovat i bez odměny)
Tím nadobnutím ještě před startem by se dalo sehnat mnohem víc lidí výsledkem, než až po startu :o)
Dost nerealistický a naivní pohled na lidi :D (že budou votovat i bez odměny)
Tím nadobnutím ještě před startem by se dalo sehnat mnohem víc lidí výsledkem, než až po startu :o)
hopzone a některé vote sitě ti neuznaj vote pokuď je server v beta mode...
takže tohle vote před startem je useless....
Je pravda, že hopzone/topzone mi zatím 2x vyhodil " Vote portál zamítnul váš požadavek " takže něco na tom bude
souhlasím s myšlenou Uniho ač nerad:-D, zcela nevidím rozdíl v tom jestli server před startem bude mít na vote portálu dobrej ranking( více lidí pro server) odměna pro lidi co to votují nebo vote až po startu serveru. Beru to z pohledu stejně jako je např VIP máš zájem o server a jsi akitvní máš bonus. Nejsi dostatečně aktivní tvoje mínus. Takhle jestli bude 5% vote účast bez rewardu bude to vůbec úspěch.
Lanselot
01-10-2018, 13:05
Mě zatím započítal vote L2network, Topzone i Hopzone.. ale u L2jBrasil jsem votoval už 6x a nic. Vyplej adblock i adblock puls na tu stránku mám a stejně nic. Každopádně mám 75WC započítaných..
Na webu mi to u L2JBrasil hlásí nějaký vypršení požadavku, ale jsem si jistej, že jsem votoval.. takže na Brasilii už se**
Mě zatím započítal vote L2network, Topzone i Hopzone.. ale u L2jBrasil jsem votoval už 6x a nic. Vyplej adblock i adblock puls na tu stránku mám a stejně nic. Každopádně mám 75WC započítaných..
Na webu mi to u L2JBrasil hlásí nějaký vypršení požadavku, ale jsem si jistej, že jsem votoval.. takže na Brasilii už se**
nějak je to random, mě třeba hopzone zas nechce dát nic...
Určitě klikejte, vote scripty se upravůjí jelikož i vote portály udělali pár změn, potřebujeme co nejvíce pokusů.
Určitě klikejte, vote scripty se upravůjí jelikož i vote portály udělali pár změn, potřebujeme co nejvíce pokusů.
je to korejský random ;D dneska / včera
https://i.imgur.com/HVtZWba.png
Jsem na tom podobně zítra zkusím znova ... 353
JaMiskater
01-10-2018, 16:56
Včera na pohodu všechny 4 portály na 1 pokus, dneska L2 Network fail. Btw na L2j Brasil je server v žebříčku pojmenovanej Lineage 2... Tak nevim jestli to někoho naláká :D
Supr dík, během dne se nasadilo několik změn, prosím testujte dále.
TopZone mi to zamítl, že jsem prý už z PC hlasoval. Přitom jsem na to dnes klikl poprvé. :D :D :D
So in a summary what happened with vote portals? :P
Nothing my greek friend :) Now its enabled and you should wote every 12hours like crazy! :-D
TopZone mi to zamítl, že jsem prý už z PC hlasoval. Přitom jsem na to dnes klikl poprvé. :D :D :D
Cokoliv se děje u TopZone, tak se nediv ničemu tam to je vždy haluzárna, ostatní by mělo jít vesměs každej den bez probému.
Lanselot
01-10-2018, 22:39
Jak řikám.. momentálně další pokus o brasil a nic. Aspoň pár těch WC by jste nám dát mohli.. O:)
Jak řikám.. momentálně další pokus o brasil a nic. Aspoň pár těch WC by jste nám dát mohli.. O:)
Buď prosím konkrétnější:
na vote tě to přesměruje?
po odkliknutí captcha se ti zobrazí tlačítko vote?
jde odkliknout tlačitko vote?
Mě tedy zásadně nefunguje už jen hopzone. Přes tu jejich captchu se nedostanu :D A když ano a "nejsem robot" tak votnu a stejně to jen refreshne stránku a zase znovu vyhodí captchu. Na webu je pak Vote portál zamítnul váš požadavek :(
a u L2 brasil Se teď stalo to, že jsem vyplnil capthu, vše ok. Kliknu vote a napíše to: wrong captcha. dafuq? :D a na podruhé to proběhlo sice s obtížema, ale ano.
Lanselot
01-10-2018, 23:20
Lognu okno jak je v návodu. Kliknu hlasovat na Brasil. Přesměruje mě to na web. Odliknu captcha. Klikám vote. Voted. Ale po pár minutách na webu napíše, že vypršel čas pro vote.
Mě tedy zásadně nefunguje už jen hopzone. Přes tu jejich captchu se nedostanu :D A když ano a "nejsem robot" tak votnu a stejně to jen refreshne stránku a zase znovu vyhodí captchu. Na webu je pak Vote portál zamítnul váš požadavek :(
a u L2 brasil Se teď stalo to, že jsem vyplnil capthu, vše ok. Kliknu vote a napíše to: wrong captcha. dafuq? :D a na podruhé to proběhlo sice s obtížema, ale ano.
No to tam ale lezeš z kdoví jakého netu, bo já tám mám jen na zaškrtnutí a nazdar.
Za mě dneska všechny 4 zelené :)
Lognu okno jak je v návodu. Kliknu hlasovat na Brasil. Přesměruje mě to na web. Odliknu captcha. Klikám vote. Voted. Ale po pár minutách na webu napíše, že vypršel čas pro vote.
Adblocker a spol odstaven?
Bohužel s tím co se děje u nich můžeme pramálo nadělat to už je boj mezi vaším PC a jejich stranou :)
No to tam ale lezeš z kdoví jakého netu, bo já tám mám jen na zaškrtnutí a nazdar.
Za mě dneska všechny 4 zelené :)
Hele loni to fungovalo v pohodě, vím, že to měněj ty vote servery. Ale prostě já neprojdu přes tu captchu, ale jen u nich :D odškrtám 30 obrázků za sebou a prej jsem pořád robot :D
Hele loni to fungovalo v pohodě, vím, že to měněj ty vote servery. Ale prostě já neprojdu přes tu captchu, ale jen u nich :D odškrtám 30 obrázků za sebou a prej jsem pořád robot :D
zkus vymazat cookies
4/4 vote dneska
Dobře dobře pánové jen tak dál :)
Dnes taky 4/4 done :)
Good boy! :)