View Full Version : Start
Nevim jetli jsem to nekde neprehlid ale vi se uz kdy bude beta a nasledne start?
V době kdy startují konkurenční servery by bylo vážně dobré pokusit o start ještě v zářijovém termínu. Přeji jen startem školy a "koncem léta" má více lidí chuť i náladu hrát a pro start serveru je září vhodný termín.
Taky jsem pro záříjový termín, přece jen bude startovat v téhle části roku spoustu konkurenčních serverů a chtělo by je předběhnout ���� a pokud ne září, tak ať aspoň Šroub napíše přesný datum, kdy to bude. :)
FujTajBl
24-08-2018, 07:48
Spíš to nemá ještě nechystané, tak dřívější start jako ostatní servery nestihne.... By byl sám proti sobě :)
Startovat budeme začátkem října stejně jako loni. Tolik bych se nebál, řada projektů failne a toho využijeme i v reklamě. Pojede i streamu, jde o to to dobře prodat. Řada lidí se hlásila už během roku, že s reklamou pomůže, tak nás na to bude dost :)
FujTajBl
24-08-2018, 11:06
Nebyl minulý start na konci září? :trollface:
Nebyl minulý start na konci září? :trollface:
Minule to bylo 30.9 a letos to bude nejspíš o týden později. Po víkendu bude jasno.
Minule to bylo 30.9 a letos to bude nejspíš o týden později. Po víkendu bude jasno.
Doufám, že to plánujete na pátek kolem té 19:00 a 20:00, myslím že nejideálnější čas a datum, aby měl každej čas se po pátečním a sobotním maratonu pořádně v neděli vyspat :D
nieje to jedno? Unikid a jeho cp na amfetamine pojdu 60h vkuse a potom budu plakat ze kde su ostatni :D
Doufám, že to plánujete na pátek kolem té 19:00 a 20:00, myslím že nejideálnější čas a datum, aby měl každej čas se po pátečním a sobotním maratonu pořádně v neděli vyspat :D
No snad vždy startujeme v sobotu, ale kdo ví třebas to bude letos jinak :) Není v pátek každej namol?
WabakyCZ
24-08-2018, 18:37
Tak snad pátek 18:00, ať můžeme celej víkend hrát.
Hora cio
24-08-2018, 19:11
Bych byl si přál, kdyby tuhle šou Šroub spustil už v pátek kvůli Pavlínce a že když si tomu zase sednu namol jako dneska, tak mě ta hra bude bavit mnohem více. Tak a musím letět dodělat mark do ant nestu. :bye: :drink:
Tak snad pátek 18:00, ať můžeme celej víkend hrát.
Pondeli taky beru a nebo klidne i nedeli :D
LazycrazyF
24-08-2018, 22:11
Sobota uplně ideál +++++
Ale sobota vecer treba 8 abyjše si rozumeli ����
Sobota rano o 8:00 nech sa chlapci co rusuju Baiuma vyspia :)
FujTajBl
26-08-2018, 18:01
Start je teda 7.10. ?
Start je teda 7.10. ?
Dnes vyjde info článek, strpení :)
Dnes vyjde info článek, strpení :)
tak to si me vubec nepotesil stim startem
Hora cio
27-08-2018, 01:16
mě jo, aspoň budu mít dost času na globalu dodělat trpce ten shrine kvest. :drink:
hele mam jeden dotaz: JSEM JEDINEJ KOHO TY UPRAVY NOVEHO DE ZKLAMALY? Protoze mi prijde ze upravilo jen strasne minimum a nic co by nalakalo hrace tam neni. :(
hele mam jeden dotaz: JSEM JEDINEJ KOHO TY UPRAVY NOVEHO DE ZKLAMALY? Protoze mi prijde ze upravilo jen strasne minimum a nic co by nalakalo hrace tam neni. :(
ja sem naopak zase rad, vic vic to usnadnis hracum, tim rychleji to skonci
ja sem naopak zase rad, vic vic to usnadnis hracum, tim rychleji to skonci
IL se nemelo uz ani poustet, melo se jit rovnou na GF aspon, a o tom ze se bude pousted DE znovu se mluvilo uz v unoru
A ja nechtel nic usnadnovat, ale upravovat, precti si navrhy
IL se nemelo uz ani poustet, melo se jit rovnou na GF aspon, a o tom ze se bude pousted DE znovu se mluvilo uz v unoru
A ja nechtel nic usnadnovat, ale upravovat, precti si navrhy
ILko je nastavené parádně, chápu že ne každý mu holduje. Na podzim a zimu je plán jasný bude ILko a lidí bude dostatek, toho se nebojím. Nejde vždy uspokojit všechny. Hold pokud IL není tvůj šálek čaje, tak vydrž od března začneme makat na HF tam se můžeš vyřáďit a na podzim 2019 pojede na ostro.
ILko je nastavené parádně, chápu že ne každý mu holduje. Na podzim a zimu je plán jasný bude ILko a lidí bude dostatek, toho se nebojím. Nejde vždy uspokojit všechny. Hold pokud IL není tvůj šálek čaje, tak vydrž od března začneme makat na HF tam se můžeš vyřáďit a na podzim 2019 pojede na ostro.
podle koho a ceho budes tu H5 opravovat? zase tak moc lidi co to hrali dlouho aby vedeli jak to fungovat ma neni, a nejsem si jistej ze mas zrovna v tymu lidi co to znaji.
podle koho a ceho budes tu H5 opravovat? zase tak moc lidi co to hrali dlouho aby vedeli jak to fungovat ma neni, a nejsem si jistej ze mas zrovna v tymu lidi co to znaji.
Tak to můžeš být v pohodě mám lidi co to hráli sakra dlouho a dost podrobné update listy.
nejde o nastaveni, jde o to ze jste skoro nic nepridali, nic cim by jste na IL nalakali lidi
Superstar
27-08-2018, 16:50
nejde o nastaveni, jde o to ze jste skoro nic nepridali, nic cim by jste na IL nalakali lidi
Nebreč furt, šperky na oly a úpravu bodů si tím nevydupeš.
Celý koncept té hry by to akorát domrdalo.
prijde plno cechu, to bohate staci. nikdo mezinarodni rozhodne v nejakej poctu neprijde a nikdy neprisel
prijde plno cechu, to bohate staci. nikdo mezinarodni rozhodne v nejakej poctu neprijde a nikdy neprisel
no ani ty cz/sk clany už ne :D a to právě kvůli te 3x po sobe IL
FujTajBl
27-08-2018, 20:24
Někteří máte věšteckou kouli nebo to odhadujete bez ní?
Někteří máte věšteckou kouli nebo to odhadujete bez ní?
ne na to stačí vědět pár věcí a pár lidi, správných lidi :)
FujTajBl
27-08-2018, 21:36
ne na to stačí vědět pár věcí a pár lidi, správných lidi :)
Ok pane mafioso. Mohl bys prozradit nějaké tvé "ověřené zdroje" pro nás plebs.