View Full Version : WTS CHAR s full EQ
hugotoxxx
05-12-2017, 15:18
Ahoj prodám char main Necromancer (od začátku serveru hero)
Nick:HugoT0XXX (lze změnit)
Výbava: TTS set +3 (nauska +5)
AM +4 + acu
DC set +3/4 (přihodím robu +6 a boty +6)
Subclass: SH, PR + kočka
Zájemci pište mi zde na forku.
Thungdil
05-12-2017, 15:28
ani tezzu ti nedali? :(
hugotoxxx
05-12-2017, 15:30
Zdržte se komentářu mimo téma :) založte si kdyžtak nějak Topic HugoFans nebo nevim :D :D WB šperky jsou věc party a ne jen moje, já prodávám pouze své věci.
A založte si ten topic pokud mate nějaký problém s mým odchodem :) Dík (buďte jednou normalní)
Hugovi se to na tomto serveru nepovedlo tak buďme normální alepsoň my..
BTW Hugo...
338
hugotoxxx
05-12-2017, 15:52
Kluci :D kde máte napsáno že za real cash ? :D :D :D Nečtěte mezi řádky, protože ste nasraní že se budete na serveru bezemě nudit :D :D
Nebrečte dík
však já to chápu ta tráva není zadarmo :rofl:
hugotoxxx
05-12-2017, 16:14
vis ***** :D trava je rostlina co roste sama a vsude :D
ten kubajz je trosku retardovanej ne? bracha kaneho?
Ako kto kúpi túto postavu po tom ako zhliadol moje video z Duska?
Ty ešte musíš zaplatiť aby si niekto tvoj charakter zobral... :D
hugotoxxx
05-12-2017, 17:42
zbytečně ze sebe děláš vola :D já už to mam težce na háku
Klidně ti řeknu že jsi nejlepší a že jsem prohrál :D
Ale pokud chcete mit enemy tak se začnětě normálně chovat a né furt ty vaše kecy jak jste nejlepší...jste nejlepší hovna tak možná :D
Spousta lidí přestala hrát kvuli tomu jak se chováte, ne kvuli tomu že by je to nebavilo nebo že nedáváme.
Raději budu hrát s rusákama než s váma.
S láskou Hugo :DD
vis ***** :D trava je rostlina co roste sama a vsude :D
z tych stavov co tu mas mam pocit ze fajcis len tu...
Nachrade
06-12-2017, 06:03
Na to že si "quitnutý" nějak moc guardíš zakena v 5 ráno. škoda, že jsem nefrapsoval ten váš pvp fail, to by se lidi zase nasmáli....
Na to že si "quitnutý" nějak moc guardíš zakena v 5 ráno. škoda, že jsem nefrapsoval ten váš pvp fail, to by se lidi zase nasmáli....
Ty víš co je fraps? Husté
Na to že si "quitnutý" nějak moc guardíš zakena v 5 ráno. škoda, že jsem nefrapsoval ten váš pvp fail, to by se lidi zase nasmáli....Víš kolik takových frapsu máme my z Low na Ownage? ))) z toho by se dal udělat celovečerák )))
Víš kolik takových frapsu máme my z Low na Ownage? ))) z toho by se dal udělat celovečerák )))
Sup sem s tim.
Sup sem s tim.ok jdu si napsat o upload frapsu) něco z toho udělám aby to mělo i děj
EDIT: zatím ochutnávka
https://www.youtube.com/watch?v=S_1jprDsS6k&feature=c4-overview&list=UUbQGIL2k9ncPeCo2ojY7gSg time 6:37
To je z akeho serveru ty traged? A naportenie na freze cez noclan wc priamo medzi enemy kde stihnes zabit len 1 char svadci o tvojoj ubohom pvp skille...
To je z akeho serveru ty traged? A naportenie na freze cez noclan wc priamo medzi enemy kde stihnes zabit len 1 char svadci o tvojoj ubohom pvp skille...Dark Elmore ty ubrečený dítě )))) za to Ownage tam má vše na waru co? )))
Stary dobry. Kua ta nostalgie musi dostat kazdyho. Neco je tam dobry neco mene ale celkove super. Tohle je tesne pred koncem DE ne? V tu dobu uz jsem nehral.
Dark Elmore ty ubrečený dítě )))) za to Ownage tam má vše na waru co? )))
vazne sme davas video z mrtveho serveru kde uz som nehral ani ja a to je uz co povedat? Smutne...
Nachrade
07-12-2017, 13:13
video
Lol, to mě dostalo, na začátku enemy s ins, na konci již vytvořena aliance LOW+Hya+RoF+Ins (aby dokázali ty naše 2 pt vůbec porazit). Koukám, že vytváření aliancí proti OW bylo populární již v roce 2011. :)
Jsem slepý a navíc rybaPokud vidím tak s Hya war navíc ten kdo měl ally proti Low byli Ownage už od začátku )))
no tady na tom videu je akorat krasne videt jak vy vsichni u ownage a unknown rikate "klikame cp poty rucne". protoze je nemas ani na listach ze? :)
no tady na tom videu je akorat krasne videt jak vy vsichni u ownage a unknown rikate "klikame cp poty rucne". protoze je nemas ani na listach ze? :)
ja je na liste vidim