View Full Version : agument
aka je sanca na aktiv skill zo vsetkych druhov LS ?
Mohlo by sa GM vyjadrit ako to tu je nastavene prosim ?
aka je sanca na aktiv skill zo vsetkych druhov LS ?
V zasade, cim vyssi grade life stonu, tym je ta sanca vyssia, avsak vzhladom na kvantum moznych augmentov vramci kazdeho gradu je to skor o kvantite LS ako o kvalite LS (grade).
a neake percentualne vyjadrenie ? sanca na aktiv skill v % od kazdeho grade
Ladislav57
22-11-2017, 19:06
Ahoj,po letech hraní Lajny mužu říci,že je potřeba mít u sebe víc Life stone a Augumentovat do te doby než to bude vyhovovat každemu jednomu hráči.Osobně jsem vyzkoušel 7 Life stonu než jsem byl spokojen.Je to loterie.
Já jich dal tak 30 už... z toho aktivní byly myslím dva... jeden na M def a jeden na M atk. Používám Mild 70, takže většinou z toho je Bonus stat (atk, def,CP HP,obnova HP MP, tak každý osmý je nějaké kouzlo, nebo zvýšení nějakého base statu +1 )
Blbé je, že to asi vůbec nebere v potaz char, takže ti to dá v poho aktiv skill, který nevyužiješ (např mágovy + P atk atd)
Ladislav57
22-11-2017, 21:28
Ano souhlasím,abych se upřímně přiznal tak augument používám jen jako okrasu zbraně :-) když to vyjde tak grafický efekt je báječný.
Je to prostě korea random, já dával jen mid 76 a z 30 stonů jsem měl 20 aktivek/pasivek (jasně 16 jich bylo nepoužitelných, ale byly). Top 76 jsem dával tak 10-15 a z toho vyloženě nějakej skill byl jen 3x, takže ono se na to nedá moc odpovědět. Stejně jako šance při craftu nebo dropu :) Korea random powa
ale da sa jedine co chcem je % vyjadrenie pytal som sa GM pisalo ze to mam postnut na forum ze hraci budu vediet a prdlajz ... vraj to je podla offi no ale ani tam neviem ako to bolo nastavene
K čemu ti je vědět šanci, když je to stejně korea random? Může tam být klidne 90% na aktivku/pasivku, ale dáš 10 LS a nepadne ti ani jedna.
no aby som z akeho LS je akaka sanca ... nebudem tam pchat top LS ked sanca je 5% a z mid je 4% chapes ? a v cene sa to neda porovnat
hugotoxxx
25-11-2017, 14:41
Heal empower nefunguje, Dual might taky ne (prida 20 patk) , Mana burn reus 10min
Nechci mít blbé keci ale ty augumenty jsou nejhůř nastavené co jsem kdy viděl :)
HugoT0XXX
ja chcem chytit aktiv nuke na EE
hugotoxxx
25-11-2017, 21:34
Nuky funguji normalne nastesti, ale zbytek absolutne vubec. Mana burn ma dementni reus 10min, dual might nefunguje, pasiv emp/aktiv dual emp nefunguje, heal empower nefunguje.
Jedine co ma smysl chytat je Nuk nebo celest, ci jine skilly podobneho stylu.
dobre dobre a napise sem niekto tu sancu na chytenie skillu ? :D
dobre dobre a napise sem niekto tu sancu na chytenie skillu ? :D
Čistě statisticky se ti vyplatí dávat jen mid 76, z těch mi padlo víc skillů než z topek. A když vidím, jak každej má na oly 4 guny s aktivkama, tak to je velice fajn :D Řekl bych, že to tady padá až moc dobře.
Chtěl bych se zeptat. Včera jsem dostal battle roar lvl 8. Normálně battle roar na destrovi funguje tak, že mu to obnoví určité % HP. Nicméně tento augment tak nefugoval, pouze zvýšil HP o 200. Je to v pořádku?
Nuky funguji normalne nastesti, ale zbytek absolutne vubec. Mana burn ma dementni reus 10min, dual might nefunguje, pasiv emp/aktiv dual emp nefunguje, heal empower nefunguje.
Jedine co ma smysl chytat je Nuk nebo celest, ci jine skilly podobneho stylu.
Mana burn ma reuse 5 minut, ako ma mat.
Duel Might funguje normalne - aktivny, pasivny aj trigger pridava 5% p.atk. Neviem odkial si prisiel na tych 20 do P.atk, pretoze ten bonus 5% v statoch neuvidis.
Passiv a aktiv emp pridava presne tolko kolko ma:
http://www.linedia.ru/wiki/Item_Skill:_Empower_(Passive)
http://www.linedia.ru/wiki/Item_Skill:_Empower_(Active)
Chtěl bych se zeptat. Včera jsem dostal battle roar lvl 8. Normálně battle roar na destrovi funguje tak, že mu to obnoví určité % HP. Nicméně tento augment tak nefugoval, pouze zvýšil HP o 200. Je to v pořádku?
Si si isty ze to bol Battle Roar a nie BtB? Mas ten augment este na chare?
Battle roar augment by mal pridavat a doplnit percentualne 3%. BtB lvl 8 augment zvysuje max HP o statickych 240HP.